reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

wieści się rozchodzą :)
weronika - duuuużo zdrówka i dobrego samopoczucia :) i buziaczki dla Emilki. Będziemy trzymać kciuki, a ty się nie denerwuj!

reklama
Gratulecje dla Weroniki!
U nas trzy dni gorączki były, a dziś już nie ma, ale straszna maruda z mojej malutkiej. Dziś spała 2 razy po 15 minut i to na rękach, bo przy próbie odłożenia do wózka otwierała oczy. A zęba nadal nie widzać :(

catelin - a nie pojawiła się wysypka? może to trzydniówka? Natalia też gorączkuje, ale lekarka powiedziała, że zęby nie idą jeszcze

wpadlam na otwarty pogratulowac tobie WERONIKO - sama bym sobie jeszcze w ciazy pochodzila ale to takie moje ciche pragnienie :) zbyt szybko nie dolacze do Ciebie:) pozdrawiam i zycze zdroweczka dla Waszej powiekszajacej sie rodzinki. Buziaczki dla Emilki - jakiez ona ma sliczne oczy!

dawno nie zagladalam do was - widze, ze nowe kolezanki - milo mi bardzo! witam sie!!!
moze bardziej sie zmobilizuje i bede sie tak organizowac, zeby miec czas na otwarty, choc jeszcze nie wiem jak ja to zrobie:)

i ja życzę zdrówka i gratuluję Weronice :-)
i zdrówka i pomyślnej operacji dla Emilki!
a ja to nawet nie obiecuję że będę częściej zaglądać bo wiem jak to u mnie w praktyce :-)
pozdrawiam

reklama
Hej!
Ja byłam u lekarza w pierwszym dniu gorączki i lekarka powiedziała, że mam wracać do domu, bo gorączka, to nie choroba i jak nie ma innych obiawów, to ona nie powie co to może być. Gardło przy trzydniówce też może być zaczerwienione. Lekarka powiedziała, że u nas nie było, za to były obrzęknięte dziąsełka. Gorączka minęła, zębów dalej nie ma za to jest wysypka. Na początku na plecach i myślałam, że to potówki, po poceniu się w czasie gorączki, ale teraz są też na brzuszku i szyjce, więc to prawdopodobnie trzydniówka. Dziś już Klarcia ma lepszy humorek. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko zniknie i powróci uśmiech na jej buzię :)

Do góry