reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

wieści się rozchodzą :)
weronika - duuuużo zdrówka i dobrego samopoczucia :) i buziaczki dla Emilki. Będziemy trzymać kciuki, a ty się nie denerwuj!

reklama
Gratulecje dla Weroniki!
U nas trzy dni gorączki były, a dziś już nie ma, ale straszna maruda z mojej malutkiej. Dziś spała 2 razy po 15 minut i to na rękach, bo przy próbie odłożenia do wózka otwierała oczy. A zęba nadal nie widzać :(

catelin - a nie pojawiła się wysypka? może to trzydniówka? Natalia też gorączkuje, ale lekarka powiedziała, że zęby nie idą jeszcze

wpadlam na otwarty pogratulowac tobie WERONIKO - sama bym sobie jeszcze w ciazy pochodzila ale to takie moje ciche pragnienie :) zbyt szybko nie dolacze do Ciebie:) pozdrawiam i zycze zdroweczka dla Waszej powiekszajacej sie rodzinki. Buziaczki dla Emilki - jakiez ona ma sliczne oczy!

dawno nie zagladalam do was - widze, ze nowe kolezanki - milo mi bardzo! witam sie!!!
moze bardziej sie zmobilizuje i bede sie tak organizowac, zeby miec czas na otwarty, choc jeszcze nie wiem jak ja to zrobie:)

i ja życzę zdrówka i gratuluję Weronice :-)
i zdrówka i pomyślnej operacji dla Emilki!
a ja to nawet nie obiecuję że będę częściej zaglądać bo wiem jak to u mnie w praktyce :-)
pozdrawiam

reklama
Hej!
Ja byłam u lekarza w pierwszym dniu gorączki i lekarka powiedziała, że mam wracać do domu, bo gorączka, to nie choroba i jak nie ma innych obiawów, to ona nie powie co to może być. Gardło przy trzydniówce też może być zaczerwienione. Lekarka powiedziała, że u nas nie było, za to były obrzęknięte dziąsełka. Gorączka minęła, zębów dalej nie ma za to jest wysypka. Na początku na plecach i myślałam, że to potówki, po poceniu się w czasie gorączki, ale teraz są też na brzuszku i szyjce, więc to prawdopodobnie trzydniówka. Dziś już Klarcia ma lepszy humorek. Mam nadzieję, że wkrótce wszystko zniknie i powróci uśmiech na jej buzię :)

Do góry