reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
A Marysia ma piżamkę w jabłuszka. Tak słodko w niej wygląda. No i oczywiście że się w nocy rozkopuje :)
Tylko my śpimy przy otwartych oknach i jak jest w nocy zimno to zakładam jej śpiworek żeby się nie rozkopała. Skarpet nie daję bo od skarpet człowiek się poci najbardziej
Gdynianka - dużo zdrówka dla małego - oby choroba szybko go opuściła

Ostatnia edycja:
CZesc.
Gdynianka wszystkiego naj dla Misia Twojego.Patrze na Twoj suwaczek i oczom nie wierze on ma juz 7 miesiecy.I szybkiego powrotu do zdrowia mu zycze:*
Jumabe dla Twojego Dominika rowniez wszystkiego dobrego z okazji 6 miesiaca skonczonego:*Ja swojego Filipka tez w samym body i gole stopki chyba ze chlodniej to polspiochy ale on raczej sie nie odkopuje jak spi wiec przewaza spanie w samym body.

Jak czytam o zabkach waszych pociech to jak tak dalej pojdzie to My zostaniemy na samym koncu a juz tak dawno mi sie wydawalo ze to juz to:(Ok teraz troche was poczytam bo nie mam innej lektury.Filipek spi Piotr sie bawi,obiad gotowy czeka na meza wiec mam chwile:)

Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź w sprawie nocnych strojów naszym maluszków. Chyba rzeczywiście muszę zacząć Dominika ubierać trochę lżej. Nie ma go co przegrzewać.

Gosia27 dziękuję w imieniu Dominika za życzenia.
Gdynianka życzenia dla Michasia. Niech szybko wraca do zdrowia.

Weronika GRATULACJE:-) My planujemy moją ciążę na przyszły rok,mam nadzieję,że i nam się uda. A Tobie życzymy teraz przede wszystkim zdrówka i dobrego samopoczucia:-)

reklama
Gratulacje Weroniko!!! My też chcemy się starać dość szybko o braciszka lub siostrzyczkę dla Dominika. Ale jeszcze nie teraz, tak za pół roku. Natura z resztą sama wie bo ja jeszcze nie dostałam okresu.

Do góry