reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

Kolejna noc z czuwaniem nad oddechem Miśka minęła. Nie wiem kto jest bardziej zmęczony, synek czy ja. Teraz śpi nieborak. Mam nadzieję, że ten nowy inhalator zadziała. Jak na razie nie widzę poprawy, oby przełom nastąpił już dzisiaj, bo mi tego maluszka tak szkoda...

reklama
GRATULUJĘ WERONIKO!!! Pisz na bieżąco jak tak ciąża się rozwija :-) a mi wspomnienia wracają:-) podziwiam decyzję i powodzenia życzę. A jaką operację będzie mieć Emilka??? Bo chyba czegoś nie doczytałam. Trzymam kciuki za udaną operacje.
Emi urodziła się z rozszczepem wargi i dziąsła i będzie mieć 26 operacje wargi

hej dziewczynki chcialam wam sie pochwalic ze zdecydowalismy sie z mezem starac o druga dzidzie spokojnie juz mysle ze mozna zaczac starania bo z 1 ciaza staralismy sie ponad rok wiec teraz jak tez by tak bylo to fajnie tylko2 lata roznicy miedzy dzieciaczkami...
Znalazłam Twojego posta sprzed 2 miesięcy :) Gratuluję serdecznie, niech się dobrze rozwija maluszek i buziaki dla Emi :)

ładna pogoda to i na bb pusto :-D

ja dziś caly dzień dzwonię do mojej dentystki i nie odbiera, kurcze a nie chcę iść gdzie indziej ale chyba będę musiała bo ząb cały czas boli.
Mała dziś marudna, chwilkę coś porobi, czymś się zajmie i zaraz jest płacz.

mąż dziś znów na noc do roboty a ja chyba do mamy pojadę bo jakoś nie chce mi się samej siedzieć, może wyczyszczę spacerówkę to pozbędziemy się już gondoli

Ja drugi tydzień zajmuję się dodatkowo moim niespełna 2 letnim siostrzeńcem. Siostra poszła na staż i rodzice chcieli trochę wyjechać na urlop to 3 tygodnie ich zastępuję. Nie mam po południu nawet czasu żeby na BB wejść. Dzisiaj wyjątkowo znalazłam chwilę. Wracam z Tyckiem od Kacpra o 15.30 i po południu to pranie trzeba zrobić, ogarnąć w domku i zaraz wieczór. O 6 wstajemy więc szybciej też chodzę spać. No ale już jestem na półmetku, za tydzień rodzice wracają :)
A w poniedziałek zabierają jeszcze Nicole i Magdę i z nimi tydzień pojeżdżą, ale będziemy mieli spokój :)

samantaa - biedulko. Może poszukaj jakiegoś chirurga stomatologii w okolicy - oni mają pewną rękę. Ja mam takiego co nawet okiem nie mrugnełam a już po zębie było. No i znieczulenie można w ciąży to i pewnie przy karmieniu można. trzymam kciuki
ewcia - ty to jesteś matka polka - dzieciarni nazbierałaś :-D
a ja tu napiszę - bo nie wszystkie wiedzą - że już powróciłam do pracy:tak:

reklama
jednak nigdzie nie pojechałam, zamiast do mamy poszłam do późny spacer, wróciłam, trochę posprzątałam i wykąpałam mała. Teraz smacznie śpi a ja mam chwilę dla siebie, może w końcu poszukam czegoś na wakacje bo od pn mąż ma urlop a my nawet nie wiemy gdzie chcemy jechać

Ewcia - ja to czasami mając tylko jedno dziecko muszę chwilkę odsapnąć a zajmować się jeszcze innym dzieciaczkiem.. oj chyba niedałabym rady

damqelle - jutro będę dzwoniła dalej do innego stomatologa muszę ten ząb załatwić w tym tygodniu bo odbija się to i na małej - zdecydowanie mniej się do niej odzywam, bo mnie boli i nie mam ochoty na nic. A nie wiedziałam, że już w pracy jesteś. I jak pierwsze dni bez Marysi? kto się nią zajmuje podczas Twojej nieobecności?

Do góry