reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Weronika gratuluje.Czyli jestes pierwsza styczniowa mama co sie postarala heheh ciekawe ile teraz za soba pociagniesz.BO jak wiadomo czesto tak bywa ze jak jedna to i inne potrafia pojsc w jej slady.Ale superowo.Na kiedy masz termin?

reklama
Witam

Weronika-gratuluję :-)

Mnie długo nie było,tzn czytałam ale nie miałam czasu pisac.
U nas wporządku,mały zębów nie ma,w poniedziałek idziemy na szczepienie,ciekawe ile waży.
Postaram się wkrótce wstawic jakąś fotkę...

Szymon wogóle nie spał w łóżeczku,nie wiem drapało go w pupcię czy co :happy2:,ale od paru dni śpi więc mam nadzieję,że wkrótce będę mogła wynieśc już wózek bo mi przeszkadza.

Cały czas go karmię,piernik nie ma zębów,ale dziąsłami potrafi tak mi zacisnąc pierś,że nie wiem,co to będzie jak zęby dostanie :szok:
Noc przesypia mi prawie cała,nad ranem budzi się na jedzenie..

Ok idę spac.
Ściskam Was i dzieciaczki Wasze :-)

jeszcze który tydzień nie wiem bo na razie z testu ale podejrzewam ze dzieciatko jest z 26 czerwca z naszej rocznicy slubu :p więc sam poczatek ale tak obiczajac jak przy malej to na 16 marca..dobrze sie czuje tak jak z poprzednia ciaza zero dolegiwosci jedynie brak miesiaczki:) dziekuje pozdrawiam i mam nadzieje ze nie jedna do mnie dolaczy :)

reklama
Do góry