reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Jesteśmy po kontroli u lekarza, niestety zmiany oskrzelowe są nadal, dostaliśmy kolejny inhalator. Kolejna wizyta w czwartek i o ile nadal nie będzie zadowalającej poprawy pediatra położy Miśka do siebie na oddział w szpitalu. Oby poprawa była, bo ten mój mały Miś już tyle należał się w szpitalu,że chyba wystarczy...
Weronika trzymamy kciuki za twoją córcię.

GRATULUJĘ WERONIKO!!! Pisz na bieżąco jak tak ciąża się rozwija :-) a mi wspomnienia wracają:-) podziwiam decyzję i powodzenia życzę. A jaką operację będzie mieć Emilka??? Bo chyba czegoś nie doczytałam. Trzymam kciuki za udaną operacje.

Weronika ja też dołączam się do gratulacji i życze zdrówka dla emilki.

Ja dzisiaj byłam pierwszy dzien w pracy, na szczęście chodzę tylko na 6 godzin. Nie było nawet aż tak źle. Kamilek był w tym czasie z tata i tez zbytnio nie odczuł mojej nieobecnosci. Wiec ogólnie jestem zadowolona.

witam się po długiej nieobecności,
dziś wróciłyśmy z córcią od kuzynki po tygodniu i mała w końcu śpi ze swoim karuzelowymi misiami. Szybko te kilka dni zleciało i znów wracamy do codzienności:-( a było tak fajnie!
Maż po 6 godzinnej podróży wykąpał się i jechał na nockę więc znów zostałam sama, nie mam nawet jak się nim nacieszyć:-) Zośka slicznie śpi a ja idę do wanny i się kładę.
jutro muszę zapisać się do dentysty bo od kilku dni boli mnie ząb i to coraz mocniej - czasami ledwo mówię - ale boję się bardzo... nie wiecie czy można przy karmieniu piersią mieć znieczulenie? mam nadzieję że tak bo bez tego buzi nie otwirzę ale nie chcę też zaszkodzić małej która bez cycusia nie może się obyć

Trochę Was nadrobiłam
Weronika - gratulacje, ciekawe czy któreś z nas jeszcze do Ciebie dołączy:-)
Gdynianka - dużo zdrówka dla synka

reklama
samantaa - fajnie że wyjazd się udał:) niestety wszystko co dobre szybko się kończy:(
a odnośnie zęba to ja musiałam wyrwać zęba jak Maciuś miał 16dni, zgorzel się zrobił, a że chciałam karmić to leczenie antybiotykami odpadło i pozostało wyrwanie, i jak nigdy do leczenia znieczulenia nie biorę (bo lubię leczyć ząbki) tak do wyrwania wzięłam znieczulenie (dentystka dała słabe, ból jak...., ale po 3h karmić mogłam) wiec poprostu powiedz dentystce, że karmisz i ona już da Ci takie znieczulenie jak trzeba, albo spróbuj bez..., skoro teraz Cię boli cały czas i wytrzymujesz to u dentystki najwyżej 1 minutę będzie bolało przy borowaniu, a potem ulga na zawsze;-D

I kolejny dzień zleciał, nawet nie wiem kiedy....
Dobranoc

Do góry