reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
A my już po spacerku i obiadek zrobiony, a mała nadal śpi wiec chyba skorzystam z chwili i troche was podczytam, co prawda mam podłogę w kuchni do wymycia, ale jakoś mi sie nie chce...

Tez robilam zakupy u tego sprzedawcy co Kate poleca i moge potwierdzic ze naprawde sie oplaca. Kupowalam u niego wyprawke i przesylka byla blyskawiczna i caly towar w porzadku:)

Pewnie że przygarniemy następną styczniówke:-)
No my już po spacerku myślałam że mały troszkę pośpi a tu obudził się od razu po przekroczeniu progu domu i teraz siedzi spokojnie pewnie tylko przez chwile a ja mogę coś napisać.
mnie też czeka prasowanie a tak mi się nie chce:-p

niunia spi, ale ostatnio troszke marudzi:-(, chociaz na nocki to narzekac nie moge bo jak klade ja po 9 to budzi sie dopiero po 4, a potem po 8:-).
Ale musze chyba z Zuzia pojsc do lekarza bo strasznie ulewa, a nawet chyba wymiotuje:-( bo jak np. je o 11 to potem je o 14, a jej z buziaka wyplywa nawet jeszcze po 13 i sie strasznie denerwuje przy tym wrecz placze.

reklama
Witam
u nas jakieś dziwne dni ostatnio, Dominika ma humorki, nie chce spać w domu a ja nie mam tyle czasu żeby ciągle być na spacerku.
Jutro do gina na kontrole, ciekawe co znów przepisze...
chciałam się pochwalić że odłożyłam ją śpiącą do łóżeczka i się udało, no ale niestety już się obudziła, ja już nie wiem co robie nie tak:zawstydzona/y:
witam nowe mamusie
Claudia moja też tylko na spacerze śpi

Do góry