reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Cześć Wam, dziś dzień zaczął się smętnie a potem wpadli rodzice a że mój mąż chodzi na 14 do pracy i kończy o 22ej to zabrałam się z rodzicami do nich:) było super pospacerowalismy z Maciejem i pieskiem rodziców, potem nas odwieźli szybka kąpiel karmienie i jestem:) bo Maciuś zasnął:)

wybaczcie że WAS nie nadrobie Kochane, ale padam, czekam tylko na męża i spac idziemy, bo jutro rano muszę wczesnie wstać bo kuzynka chce odwiedzić Maciusia wiec czeka mnie rano sprzątanie mieszkania, ona u Nas jeszcze nie była odkąd mieszkamy wiec musi lśnić w domku :)

DobranoC:* mam nadzieje że u Was wszystko gra:*

witam nowe mamy!
joasiab. - wierzyc mi sie nie chce, ale masz spioszka. musial byc baaardzo zmeczony:) super chlopak:)!
ariska - jak przymiarka? robie swietne makijaze slubne:) wpadnij:) jaka sukienke szyjesz? opowiedz torche:) a bukiecik juz zamowilas? zdradz szczegoly:)

dziasiaj szalalam z grabiami w reku - tak mi to nasze tango szlo, ze sporo pracy mam za soba:) jak juz sie zmeczylam wzielam sie za iglaki - ladne fryzurki im porobilam na wiosne:)
nie mam czasu po bratki pojechac... a tulipanki mi tak ladnie powschodzily - juz nie moge sie doczekac az zakwitna:)
czekam za chusta.
w myslach ukladam sobie strategie jak zlozyc nozki podczas wkladania w chuste, jak wyciagnac natulke, jak dac cyca i takie tam..

podczas ogrodowych prac usiadlam sobie na schodku na tarasie i lapie oddech a moje dziecko mowi - mamus chce usiasc obok ciebie, zrobisz mi miejsce?, zrobilam - usiadla - patrzy mi gleboko w oczy i mowi - mamus jaka ty sliczna jestes.
dziewczyny tak mi sie milo zrobilo :)

smigam posprzatac pobojowisko i ide spac... dobranoc!

AsiaK - a widzisz szukam makijażystki. Bo fryzjerke mam a makijażu narazie nie a jeszcze próbny trzeba zrobić ciekawe czy sie wyrobie.

sukienka w takim stylu :
55.jpg

tylko góra gładka i mam kamyczki pod biustem a z tyłu szarfa i ten muślin z przodu lekko skrócony że wychodzi satyna ecru

a bukiet coś takiego
images.jpg

tylko róże herbaciane

Ciężko tłumaczyć ale po 25 napewno pochwalę się fotkami;)

witam się z rana

ja juz na nogach, po śniadanku i umyta. zdążyłam nawet Was nadrobić :-)

Widzę, że ostatnimi czasy doszły nam 3 nowe mamusie (chyba dobrze policzyłam:-)) - witam Was serdzecznie dziewczyny

Wczoraj nie miałam nawet kiedy do Was zajrzeć - rano byliśmy z małą u lekarza odebrać wyniki i przy okazji chciałam by spojrzał na paluszek małej bo coś tam dziwnego się jej zrobiło. Dostała maść z antybiotykiem i za tydzień mamy na kontrolę przyjść. Później byłyśmy na prawie 3 godzinnym spacerku - tak słodko spała że nie miałam sumienia budzić jej wcześniej.
Mąż na 12 jechał do pracy a że miał kogoś na nocną robotę to jechał spać do moich rodziców bo bliżej więc cały dzień byłam sama z małą. Jak na złóść Zośka chyba miałą typową kolkę bo 2 godziny strasznie płakała, chwilkę zasnęła i dalej to sama. Poza tym wczoraj nie zmieściłam się w drzwi :-) i stopą udeżyłam o futrynę, tak że mam 2 palce w kolorze śliwki i strasznie bolą więc nawet niebardzo miałam jak ją nosić. Masakra!!! na szczęście jakoś przeżyłyśmy. w nocy już było dobrze, pobudka na karmienie o 2 a poźniej o 6 ale chyba nadal coś nie tak z brzuszkiem mam.
Od wczoraj zaczęła też konkretnie ulewać - chlustać, myślałam że to jednorazowe ale dziś znów to samo. A butli i smoczka jak nie chce tak nie chce.

Ariska - śliczna suknie i bukiecik, pisz nam częściej jak przygotowania

hej,
wczoraj nie pisałam bo jakoś zeszło.
my na 9 na szczepienie idziemy, mam stresa jak nie wiem co :-(
rano na 7 musiałam iść na pobranie krwi i jechałam do Gdyni z Alusią i z mężem autem, mąż został z mała w aucie a ja szybko załatwiłam.teraz zjadłam śniadanko, mała najedzona, niedługo wychodzimy.
miłego dnia Wam życzę i witam nowe mamy

reklama
Hej ja na chwilkę mała spi u dziadków w łóżku...
dzis zapowiada sie śliczna pogoda:))
wczoraj po mimo tego ze była śliczna wyszłysmy tylko na chwqilkę ja byłam wczoraj jakas padnnięta...

;)
a w sobote zapowiadają u nas 23 stopnie:)

Do góry