reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
A my już po spacerku i obiadek zrobiony, a mała nadal śpi wiec chyba skorzystam z chwili i troche was podczytam, co prawda mam podłogę w kuchni do wymycia, ale jakoś mi sie nie chce...

Tez robilam zakupy u tego sprzedawcy co Kate poleca i moge potwierdzic ze naprawde sie oplaca. Kupowalam u niego wyprawke i przesylka byla blyskawiczna i caly towar w porzadku:)

Pewnie że przygarniemy następną styczniówke:-)
No my już po spacerku myślałam że mały troszkę pośpi a tu obudził się od razu po przekroczeniu progu domu i teraz siedzi spokojnie pewnie tylko przez chwile a ja mogę coś napisać.
mnie też czeka prasowanie a tak mi się nie chce:-p

niunia spi, ale ostatnio troszke marudzi:-(, chociaz na nocki to narzekac nie moge bo jak klade ja po 9 to budzi sie dopiero po 4, a potem po 8:-).
Ale musze chyba z Zuzia pojsc do lekarza bo strasznie ulewa, a nawet chyba wymiotuje:-( bo jak np. je o 11 to potem je o 14, a jej z buziaka wyplywa nawet jeszcze po 13 i sie strasznie denerwuje przy tym wrecz placze.

reklama
Witam
u nas jakieś dziwne dni ostatnio, Dominika ma humorki, nie chce spać w domu a ja nie mam tyle czasu żeby ciągle być na spacerku.
Jutro do gina na kontrole, ciekawe co znów przepisze...
chciałam się pochwalić że odłożyłam ją śpiącą do łóżeczka i się udało, no ale niestety już się obudziła, ja już nie wiem co robie nie tak:zawstydzona/y:
witam nowe mamusie
Claudia moja też tylko na spacerze śpi

Do góry