madzia6485
Fanka BB :)
Claudia cieszę się że z Michasiem wszystko ok.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tak samo kapiel około 19:30 po tem karmienie i dopiero około 22ej spanie wszytsko podobnie tylko że my nawet czasem do 10tej w łózku z Maćkiem lezymy, spimy, karmimy się ale przesypia podobnie jak u Ciebie od 22 do 6tej dziś byl pierwszy wyjątek, wczoraj zasnął o 21:00 i wstal dziś o 5:00, ale też potem w łózku pospalismy do 9tej
Czesc Ja juz po wizycie u pielgniarki i co sie okazalo zrobila mi cytologie dobrze ze cos mnie tknelo i sie przygotowalam na ta wizyte chociaz myslalam ze to tylko bedzie na temat antykoncepcji.
U nas nocka do d...y tzn Filipek spal ale Piotr dawal popalic tak mi go bylo szkoda ze siedzialam i czekalam az przysnie i szlam tez sie polozyc straszny ma ten kaszel mam nadzieje ze ten lekarz sie nie myli i ze to naprawde od kataru jest.Tzn niejednokrotnie widze jak PIotr wciagnie katar i wtedy po tym kaszle ale tlumaczyc mozna dziecku zeby dmuchal za kazdym razem.Przeciez wiadomo ze 5 latek nie ma na to czasu i szybciej jest wciagnac
A odnosnie przeziebienia w Polsce MOj lekarz zawsze mowil ze jak Piotr nie ma goraczki moge z nim normalnie wychodzic no bo przed wirusem dziecka nie zabezpieczymy skoro ma juz katar czy kaszel.I co zauwazylam ze np jak Filipek mial teraz katar to lepiej mu sie spalo i oddychalo na dworzu niz w domu.
Ariska niezle teksty lubi ta Twoja mala
Claudia to pierwsza noc za wami dobrze ze udana i ze masz duzo pokarmu Twoja walka zeby utrzymac laktacje sie oplacala.Powodzenia.
MIlego dnia wszystkim no i jeszcze raz kolejny duzo duzo duzo zdrowka.
No a moja mala mimo ladnie przespanej nocki strasznie marudna jest.. Przysypia tylko przy piersi a jak ja odloze to zaraz sie budzi, chwilke sie porozglada i w placz.. Uspokaja sie na rekach ale dopiero po dluzszej chwili.. nie wiem juz co jej dolega (( Kupke robila juz dwa razy czyli normalnie wiec to raczej nie brzuszek..
Szkoda mi jej bo nie wiem jak jej pomoc.
Witam!!
ale Wam dzieciaczki ładnie w nocy śpią.. my to standardowo co 3 góra 4 godziny się budzimy..
Mam pytanie do dziewczyn, które karmią tylko butelką - czy zdarzyło się Wam, żeby dwa dni dziecko kupki nie zrobiło?? zaczynam się martwić..
claudia trzymam kciuki, swoja droga jak mogli go w takim stanie wypuscic ze szpitala....
blondi jak to calcium wyglada? moj macius tez kaszle i bym mu podala....
No i my już po
Pani doktor miała rację (ta co nas wypisała) - on ma tylko katarek i mamy go inhalować
Fajny ten artykuł Ja się z małą bawię w chwytanie róznych przedmiotów i w naśladowanie dzwięków. Czasami gugamy i śmiejemy się obie jak do sera mamy też taką wspólną piosenkę do której się macha rączkami i nóżkami. marii już ją zna i od razu się cieszy
Zastanawiam się nad wspólną kąpielą. Czy któraś już się kąpała z maluszkiem?
ten artykuł mnie zainspirował do zrobienia pacynek na palec. Spróbuję zrobić kolorowe owady - będziemy robić teatrzyk "pszczółka i spółka"
Były dziś u mnie koleżanki. Wpadły jak po przysłowiowy ogień. No i już sobie poszły ( a ognia nie zabrały) Zrobiłam ciacho, nugetsy, sałatkę... i kto to teraz zje?
Za to umówiłyśmy się na czwartek. Porzucę dzieci teściowej niech się nacieszy, a ja się w końcu odchamię
Claudia - katarek katarkiem - a człowiek się ciągle o to dziecko martwi. Ale dobrze że nic gorszego