reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Hej dziewczynki, u nas przychodnia jest w sobotę zamknięta
Dzwoniłam do ordynatora szpitala dzisiaj i chce abyśmy przyjechali do niego prywatnie do Ustronia - szukamy transportu i jedziemy

może uda się uniknąć szpitala

reklama
Claudia-Oby,bo juz Misio się nasiedział wystarczająco!!!
?Ja miałam noc z atrakcjami,które mi zapewnił małzonek,więc się wyniosłam na kanapę do Majki,wiało jak z gorzelni i jeszcze sapanie,jęczenie i tulenie się do porcelany(to po co pił:)bardzo mu tak dobrze...3 razy w roku wypije i umiera)

claudia trzymam kciuki, swoja droga jak mogli go w takim stanie wypuscic ze szpitala....

blondi jak to calcium wyglada? moj macius tez kaszle i bym mu podala....

witajcie dziewczyny
oj, widze Michaś znów choruje - biedactwo. powinni go byli w tym szpitalu do końca wyleczyć a nie wypisywać przeziębione dziecko.
ribi - ja moim dzieciom podaje zawsze calcium w syropku jak tylko pojawi się cień kataru. dla małej kupiłam bananowe i od czasu do czasu pół łyżeczki podam.
wczoraj byłam w Pepco i obkupiłam moje dziewczyny. nie mogłam się oprzeć. dla małych kawalerów też były piękne i niedrogie rzeczy.

Czesc dziewczyny.Claudia trzymam kciuki zeby to nic powaznego nie bylo.NAprawde jak mogli go chorego wypuscic przeciez dwa dni dluzej by polezal doleczyli by go i by wyszedl zdrowy a tak to sie meczy malutki.Oni jacys nieodpowiedzialni sa normalnie. I Claudia nie musialaby teraz pieniedzy na leczenie wydawac.Wkurzyli Mnie jak nie wiem co za beznadziejni lekarze.
MOdlicha no to dobrze ze Kamilkowi ulzylo :)
Milego dnia My o 11 planujemy spacerek wiec sprzatam teraz zeby sie wyrobic.Zupa od wczoraj wiec z glowy.A dodam sobie na poprawe humnoru ze z Piotrem bylo dzisiaj lepiej przespal cala noc i nie wymiotowal.

witam weekendowo

pogoda do d...y 4 stopnie i jakiś deszcz się przyplątał więc nici ze spaceru.
Pospaliśmy do 8, Miki poleżał, trochę pogadał z siostrą i przed chwilką zasnął, ciekawe na jak długo ;)
Ostatnio córa zauważyła że jak gwiżdże Mikusiowi to ten ma uśmiech od ucha do ucha :-) i teraz jak mu coś nie pasuje to go uspokajamy gwizdaniem :-D

Claudia - oby wszystko było dobrze z Michasiem, trzymam mocno kciukasy

Wszystkiego naj dla naszych dzisiejszy dwumiesięczniaczków:

Aluni - Gogi
oraz
Lilianki i Gabrysi

Miłego weekendu

Claudia trzymam kciuki zeby Misio w końcu wyzdrowiał.tez kurcze musicie latac z nim po lekarzach i to prywatnie:no:
u nasnieg spadł:wściekła/y:a juz było tak fajnie..Julka jakos powoli przyzwyczaja sie do nowego mleczka i dłuzszych przerw
martusia u mnie m był wczoraj na zebraniu w strazy ale wrócił grzeczny
miłej soboty dziewczynki a ja ide piec ciasto dla tesciowej bo dzis siedzi z Julka,bo jade wieczorem do koscioła bo bedzie krzyz papieski

reklama
Witam
my w Wiśle ja tylko na chwile, u nas pogoda do d...y, zaraz się zbieramy do bielska do kuzynki w odwiedziny.
claudia trzymamy kciuki za Michasia

uciekam pa

Do góry