reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ribi - ja sie z malym "bawie" w te zabawy od tygodnia... skutkuje to tym ze Szymcio przewraca sie na boki lezac na pleckach :-)

reklama
ribi - tak jak pisze damqelle podaje niecałe pół łyzeczki rano i wieczorem, koszt chyba z 8zł syrop o smaku babanowym:)
Fajna stonakz zabawami jak teraz przeczytałam to wiele z Maciusiem robie od początku, zawsze do niego duzo mówie, opowiadam co robie, daje do rączki grzechotki, pod nóżki daje piłkę grzechoczącą i sobie kopie w nią, ale serio super stronka:)

sąsiad robi remont, wierci i wali mlotkiem od samej 6:00 załamka:/

fajna stronka:Rozw

Ostatnia edycja:
Hej. Ja po wizycie u fryzjera i fajnie zrzucić te zniszczone cesarką włosy. Było szkoda bo były już do pleców ale masakra takie poniszczone. Pogoda do niczego. Mała wariuje z tatusiem cały dzień a ja odpoczywam (w przerwach na sprzątanie). Pozdrawiam Was gorąco i miłego dnia życzę.

A Ja sie zalamalam w czwartek bylismy z Piotrem u lekarza bo tak mocno kaszlal zreszta wam pisalam w nocy wreszcie dzisiaj lepiej wstal zadowolony a ok 11 co zaczal wyc ze go ucho boli i to do tego stopnia ze sie trzasl caly z bolu.NO szlag by to trafil ciagle cos.Oczywiscie co paracetamol jak potrzebny to do lutego byl wazny.To biegiem do apteki z nimi bo sama jestem Piotr niechcial szedl i plakal no ale niestety nie mialam co z nim zropbic.Na szczescie apteka nie az tak daleko.Dalalm mu paracetamol i zasnal w 5 minut.Teraz chrapie na przemian z jeczeniem przez sen nie wiem czy dzisiaj nas jeszcze szpital nie czeka jak maz wroci po 18 z pracy.
Kate nie bylo Ci szkoda az tyle sciac?A co maz na taka przemiane zupelnie jakby nowa zone mial od dzisiaj :) Ale Swietna fryzurka typowo wiosenna nic dziwnego ze coreczce sie podoba nowa mama :)

Fajny ten artykuł :) Ja się z małą bawię w chwytanie róznych przedmiotów i w naśladowanie dzwięków. Czasami gugamy i śmiejemy się obie jak do sera :) mamy też taką wspólną piosenkę do której się macha rączkami i nóżkami. marii już ją zna i od razu się cieszy
Zastanawiam się nad wspólną kąpielą. Czy któraś już się kąpała z maluszkiem?
ten artykuł mnie zainspirował do zrobienia pacynek na palec. Spróbuję zrobić kolorowe owady - będziemy robić teatrzyk "pszczółka i spółka" :)
Były dziś u mnie koleżanki. Wpadły jak po przysłowiowy ogień. No i już sobie poszły ( a ognia nie zabrały) Zrobiłam ciacho, nugetsy, sałatkę... i kto to teraz zje?
Za to umówiłyśmy się na czwartek. Porzucę dzieci teściowej niech się nacieszy, a ja się w końcu odchamię :)

Claudia - katarek katarkiem - a człowiek się ciągle o to dziecko martwi. Ale dobrze że nic gorszego :)

Ostatnia edycja:
Karkówka w sosie z ziemniakami się już w piekarniku robi, a ja za ten czas posprzątam łazienkę, mąż wrócił z pracy i zajmuje się Maciusiem to mam chwilę na sprzątanko:)

Claudia - to dobrze że Michaś zdrowy! ciesze się!

reklama
My dzisiaj sie werandowalismy na balkonie bo jakos dziwna ta pogoda i w koncu na spacer nie poszlysmy. Rano jak wstalam to jeszcze snieg lezal.. Mnie cos glowa boli.. ale naszczescie nie tak migrenowo tylko jakos mi sie tak kreci.. zjem moze cos porzadnego i bedzie lepiej..
Claudia super ze z Michasiem to nic powaznego.
Damqelle tez juz myslalam nad wspolna kapiela tym bardziej ze wanienka sie robi za mala ale jeszcze sie nie odwazylam.. :)
Mala przysypia to ide cos do jedzonka zrobic.

Do góry