reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

a ja się kapnęłam... i własnie zajadam się ptasim mleczkiem :-)

u mnie na szczęście dzwoni tylko teściówka codziennie z pytaniami jak się czuję... moja mamcia jak długo nie dzwonię to sama zadzwoni ale nie pyta się czy rodzę tylko co słychać (wiecie żeby nie dac po sobie znać, że się denerwuje :-) )... tak więc spokój... a pozostali męża atakują smsami i telefonami kiedy ojcem zostanie... więc on się tłumaczy - nie ja :-D

reklama
klaudoos to faktycznie lekarze niexle namieszali;-) a niby USG takie dokładne;-) ciekawe jak to bedzie u mnie.....a przed ciąża jakie miałas cykle? dlugie czy krotkie czy w caly swiat??
przed samym zajsciem 28-30dni, tak mialam od listopada 2009-marca 2010 a wczesniej? hihi co 2,3-6mcy:)
ale ja dokladnie wiem kiedy sie udalo bo mielismy monitoring na usg.. wiec powinien wyjsc w terminie, a jesli wyjdzie po tzn. że bede miala kolejnego lenia w domu!!

ribi- przypomnialas mi o praniu, szybko zapodalam zeby do jutra bylo suche bo nie chce wyciagac duzej suszarki..

moj wczoraj tak sie podjaral moimi objawami, ze siedzial w pokoju szymcia i wszystkie ciuszki rozkminial i stwierdzil, ze dopiero wczoraj poczul, ze lada dzien zostanie ojcem, bo wczesniej nie dzwonilam do niego ze ma wracac z kosciola:) hihi..

jeszcze chwilke i musze sie ubrac i wyjsc z psiura- fajnie mi bylo jak od czwartku nie musialam chodzic po tym sniegu/lodzie ale jeszcze rroszke..

klaudoos to jak mąż zobaczy synka to taki instynkt ojcowski poczuje ze nie da Ci GO nawet wykapać:-) Fajnie, że tak Ci powiedział....to pewnie z checia bedzie Ci pomagal przy Szymciu:-)

heheh . to macie wesoło :) ja siedze i nic nie robie.. lodówke mam pełną.. zostały i sledziki i ryba po grecku ( węgiersku ) i kucia mi została i sałatka warzywna... hihi wiec cos tam jest.. pozatym nic mi sie niechce.. pózniej jeszcze zajrze.. duzo siły dziewczynki

klaudoos to jak mąż zobaczy synka to taki instynkt ojcowski poczuje ze nie da Ci GO nawet wykapać:-) Fajnie, że tak Ci powiedział....to pewnie z checia bedzie Ci pomagal przy Szymciu:-)
on juz dawno zapowiedzzial ze bedzie kąpał:) wczoraj mowil ze nie moze sie doczekac spacerkow,wyjsc do kina itd itp.. wymarzony wyczekany syn.. mam nadzieje ze dzieki niemu on zmieni swoj charakterek.. bo poki co on sobie ja sobie.. zero takie rodzinnego zycia..

Oj mysle,ze na pewno zmieni i zblizy was jeszcze bardziej do siebie....to rodzinne spedzanie czasu..bezcenne ja tez nie moge sie tego doczekac:-)

reklama
a mój powiedział, że nie może się doczekać Szymcia bo wreszcie bezkarnie bedzie mógł się bawić klockami lego i budować zamki z piasku nad morzem... :-D i powiedział, że kupi synkowi nowe Play-station :/ to ostatnie to chyba za 10 lat :-D

Do góry