reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Hej dziewczyny :) witam wszyskie dwupaczki :) hihi ja tez w dwupaku.. ale tak sie wymeczyłam na swieta az myslałam ze sam mi Kubus wyjdzie:) ... ja Dzis musze zamówic Tort na urodziny dla Tomka.. no i zamówic przystawki na urodziny :) a jeszcze Misiek da znac czy sasiedzi do nas na Sylwka przyjdą :) zawsze to razniej :)
KLauodos - kochaniutka.. Szymus poprostu chce byc pierwszy a nie ostatni :)
Ribi-- ja tez nie jestem spakowana.. hihi i jakos mi sie niepali w tym kierunku :)
Joasiab--- ach jak by Ci tu ulzyc w Bólu.. trzymaj sie juz tak niewiel Ci zostało
claudia4you--- Duzo zdrówka..

A ja już wróciłam z miasta. Byłam w piekarni po świeżutki chlebek i w Rossmannie, bo jest promocja na chusteczki nawilżane dla bobasów. Za 4 x 63szt zapłaciłam 20zł. :) Teraz zjadam śniadanko, a potem czeka mnie ciasto i kawaka z przyjaciółką...

mój poszedł do sklepu, mi akurat syrop z cebuli smakuje więc dużo go piję
będę do Was tak po trochu zaglądać, bo mi zimni i idę się spakować pod kołderkę

a póki co wszystkim miłego dzionka życzę....

jeżeli chodzi o pakowanie torby, to mam wszystko , prócz wody i ręczników papierowych
mam to ułożone w łóżeczku a torba w przedpokoju, boję się jakoś to pakować do tej torby , żeby szybciej nie urodzić - mały jeszcze nie gotowy

Witam się, już po śniadanku, noc taka sobie boli mnie w plecach z lewej strony i nie mogłam się ułożyć, w żadnej pozycji nie było lepiej. A tak poza tym to bili mnie brzuch, ale tak jakby mięśnie?? też tak macie?? Zaraz idę herbatke robić bo tą przy śniedaniu wylałam.
Ribi ja mam trochę spakowaną, ale też w tym tygodniu wybieram się po reszte rzeczy
Claudia dużo zdrówka, ja na gardło jadłam teraz tabletki homeopatyczne i przeszło mi
Farbka jakie chusteczki??
Joasiab trzymaj się, oby szybko przeszedł ból
uciekam do łżka bo jakoś niedobrze mi po śniadanku, chyba za dużo zjadłam:-)

cześć dwupaczki:-)

a myśmy dzisiaj pospali do 10... ale to pewnie dlatego, że zasnęłam po 2 przez te moje dolegliwości chorobowe:/ jak nie katar to kaszel i tak w kóło... ale dzisiaj juz mi sie po malu odrywa ten moj kaszelek... mam nadzieje ze szybko przejdzie bo co kaszlne to mi brzuch sie stawia...

dzisiaj ciag dalszy lezenia w lozku... musze wypocic te wirusy i bakterie:-D

witam sie w 2paku- jak zwykle:) zasnelam ok 2 bo maly wariowal naciskal na pecherz az popuszczalam..wstawalam co 10min..
zaraz pewnie podjem i pojde lulac.
w nocy dolegliowsci brak, tyllko mokro!
aniwar- moje terminy z USG minely:) wiec pozostaje z OM:)
Ja też się kulałam co chwilę do toalety - przez całą noc :( A jak już siadłam to nie umiałam wstać. I miałam w nocy kilka takich skurczy i nic, przeszło. Jeszcze 5 dni mówię małej by wytrzymała. Chciałam się wybrać na zakupy a tu moje dzieci chore :( Jak nigdy nie chorują to teraz jak na złość. Nie chcę na IP lecieć z katarem :(
Ribi - ja czekoladę jadłam o 3 w nocy, bo nic innego nie było w lodówce

reklama
Ewcia- trzymaj się kobito!!! dużo zdrówka dla męża i dla Was.. a wiadomo już co go tak męczy?:no:

Kashyaa - Jaś jest śliczny!!!:tak:

Marisax
- mam nadzieję, że już macie ciepło, no i już się lepiej czujesz..

Ribi - jak już poczytasz tą książkę, to napisz jaka jest.. czy warto się w nią zaopatrzyć.. Torby nie mam spakowanej i dużo rzeczy muszę jeszcze kupić - a chciałabym to wszystko zrobić w tym tygodniu..:szok:

damquelle - to super, że się dobrze czujesz, czyżby to była taka cisza przed burzą??!!

Claudia - ja też słyszałam, że tantum verde w ciąży można, a pomoże na pewno!!

Tysia - powodzenia na wizycie!!:tak:

Klaudoos - tobie już nie wiem co pisać!!!! :-p wyśpij się i wracaj na forum:-D

Joasiab
- i jak z tą nerką? przestała cię męczyć? fajnie, że będziesz mogła sobie odpocząć..

Biala - teraz patrzę, że Tomek się w Nowy Rok urodził - fajnie!!

Malutka
- nie wiem czy nie chodzi o te chusteczki rossmanowe, ale z pampersa taka duża paka też jest po 19.99 i pieluchy 1 pampersa są w promocji po 23.99

Do góry