reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Hej dziewczyny :) witam wszyskie dwupaczki :) hihi ja tez w dwupaku.. ale tak sie wymeczyłam na swieta az myslałam ze sam mi Kubus wyjdzie:) ... ja Dzis musze zamówic Tort na urodziny dla Tomka.. no i zamówic przystawki na urodziny :) a jeszcze Misiek da znac czy sasiedzi do nas na Sylwka przyjdą :) zawsze to razniej :)
KLauodos - kochaniutka.. Szymus poprostu chce byc pierwszy a nie ostatni :)
Ribi-- ja tez nie jestem spakowana.. hihi i jakos mi sie niepali w tym kierunku :)
Joasiab--- ach jak by Ci tu ulzyc w Bólu.. trzymaj sie juz tak niewiel Ci zostało
claudia4you--- Duzo zdrówka..

A ja już wróciłam z miasta. Byłam w piekarni po świeżutki chlebek i w Rossmannie, bo jest promocja na chusteczki nawilżane dla bobasów. Za 4 x 63szt zapłaciłam 20zł. :) Teraz zjadam śniadanko, a potem czeka mnie ciasto i kawaka z przyjaciółką...

mój poszedł do sklepu, mi akurat syrop z cebuli smakuje więc dużo go piję
będę do Was tak po trochu zaglądać, bo mi zimni i idę się spakować pod kołderkę

a póki co wszystkim miłego dzionka życzę....

jeżeli chodzi o pakowanie torby, to mam wszystko , prócz wody i ręczników papierowych
mam to ułożone w łóżeczku a torba w przedpokoju, boję się jakoś to pakować do tej torby , żeby szybciej nie urodzić - mały jeszcze nie gotowy

Witam się, już po śniadanku, noc taka sobie boli mnie w plecach z lewej strony i nie mogłam się ułożyć, w żadnej pozycji nie było lepiej. A tak poza tym to bili mnie brzuch, ale tak jakby mięśnie?? też tak macie?? Zaraz idę herbatke robić bo tą przy śniedaniu wylałam.
Ribi ja mam trochę spakowaną, ale też w tym tygodniu wybieram się po reszte rzeczy
Claudia dużo zdrówka, ja na gardło jadłam teraz tabletki homeopatyczne i przeszło mi
Farbka jakie chusteczki??
Joasiab trzymaj się, oby szybko przeszedł ból
uciekam do łżka bo jakoś niedobrze mi po śniadanku, chyba za dużo zjadłam:-)

cześć dwupaczki:-)

a myśmy dzisiaj pospali do 10... ale to pewnie dlatego, że zasnęłam po 2 przez te moje dolegliwości chorobowe:/ jak nie katar to kaszel i tak w kóło... ale dzisiaj juz mi sie po malu odrywa ten moj kaszelek... mam nadzieje ze szybko przejdzie bo co kaszlne to mi brzuch sie stawia...

dzisiaj ciag dalszy lezenia w lozku... musze wypocic te wirusy i bakterie:-D

witam sie w 2paku- jak zwykle:) zasnelam ok 2 bo maly wariowal naciskal na pecherz az popuszczalam..wstawalam co 10min..
zaraz pewnie podjem i pojde lulac.
w nocy dolegliowsci brak, tyllko mokro!
aniwar- moje terminy z USG minely:) wiec pozostaje z OM:)
Ja też się kulałam co chwilę do toalety - przez całą noc :( A jak już siadłam to nie umiałam wstać. I miałam w nocy kilka takich skurczy i nic, przeszło. Jeszcze 5 dni mówię małej by wytrzymała. Chciałam się wybrać na zakupy a tu moje dzieci chore :( Jak nigdy nie chorują to teraz jak na złość. Nie chcę na IP lecieć z katarem :(
Ribi - ja czekoladę jadłam o 3 w nocy, bo nic innego nie było w lodówce

reklama
Ewcia- trzymaj się kobito!!! dużo zdrówka dla męża i dla Was.. a wiadomo już co go tak męczy?:no:

Kashyaa - Jaś jest śliczny!!!:tak:

Marisax
- mam nadzieję, że już macie ciepło, no i już się lepiej czujesz..

Ribi - jak już poczytasz tą książkę, to napisz jaka jest.. czy warto się w nią zaopatrzyć.. Torby nie mam spakowanej i dużo rzeczy muszę jeszcze kupić - a chciałabym to wszystko zrobić w tym tygodniu..:szok:

damquelle - to super, że się dobrze czujesz, czyżby to była taka cisza przed burzą??!!

Claudia - ja też słyszałam, że tantum verde w ciąży można, a pomoże na pewno!!

Tysia - powodzenia na wizycie!!:tak:

Klaudoos - tobie już nie wiem co pisać!!!! :-p wyśpij się i wracaj na forum:-D

Joasiab
- i jak z tą nerką? przestała cię męczyć? fajnie, że będziesz mogła sobie odpocząć..

Biala - teraz patrzę, że Tomek się w Nowy Rok urodził - fajnie!!

Malutka
- nie wiem czy nie chodzi o te chusteczki rossmanowe, ale z pampersa taka duża paka też jest po 19.99 i pieluchy 1 pampersa są w promocji po 23.99

Do góry