reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Klaudoos może i racja,ale jak takie emocje będziemy przeżywać częściej to nie wiem,nie wiem.Nie sądziłam,że na mnie to tak zadziała,staram się mniej emocjonalnie podchodzić do tych porodów,ale weż....:zawstydzona/y:

reklama
U mnie też mały szalał strasznie a tak to spokój...
ale też to zaczyna do mnie docierać...

Mój robi fryteczki mniam , zaraz będzie obiadek :-)

Mnie nic nie boli:) Ale zaczynam sie nakrecac ze dziecko sie troche mniej rusza a ze mam cholestaze to musze tego pilnowac- inaczej pewnie bym nie zauwazyla. A jeszcze tata mnie wczoraj zdenetrwowal bo marudzil przez gg zebym sie skontaktowala przez tesciowa z lekarzem z Poski czy nie trzeba jeszcze wczesniej wywolac. Jasne i potem bede dyktowac angielskim lekarzom co maja robic:wściekła/y:. Tylko sie zdenerwowalam, bo wydaje mi sie ze sie mna teraz dobrze zajmuja. No i sie teraz nakrecam z tymi ruchami:-(

mnie od wczoraj strasznie bolą żebra po prawo tak, że ciężko się ruszyć. U mnie dziś dla męża i rodziców mama porkę gotuje a ja będę jeść pyszne warzywka na patelnie mniam:pppp

Dziewczyny nie pędźcie tak z tymi postami! Gadałam pół godz. przez tel, a teraz ledwo wyrabiam z czytaniem. Mnie nic nie boli, mała spokojna, czasem nogi wywali pod żebra, albo dupcię wypnie :-)

reklama
ja ide porobic zaleglosci, szkoda ze nie moge ustawic dzwonka o nowym poscie na goracej linii:) bo tak to siedze i odswiezam strony;/ ale nic jeszcze chwilke posiedze i ide.

Do góry