Też nie mogę się oderwać od kompa a głodna jestem Muszę ostatnie pranie dla małej zrobić i swoje koszule wyprać bo w razie czego nawet nie będę miała w co się ubrać w szpitalu Prasowanie też czeka... ale jak tu odejść od kompa jak tu takie wiadomości i tyle nowych postów się pojawia?
reklama
C
claudia4you
Gość
dziewczyny jade do szpitala, bede pisać jakby co
Powodzenia dla wszystkich rodzacych
lekkich porodów
trzymaj się i pisz jak co
z tysia też nie umiem się skontaktować
giovannessa
Fanka BB :)
Jak się dowie w trasie, że już ma córę, to żeby mu kierownicą nie pokręciło...giovanessa-no wiesz co .....od razu do rowu oby mandatu od misiaczków nie załapał:-)
Blondi, ale jaja Trzymam kciuki
Z mojej pracy dzisiaj i tak już nici
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
claudia, Tosia też się wierci jak opętana, chyba wyczuwa emocje :-) A ja się już nie mogę doczekać, aż małżon z uczelni wróci, muszę się z nim podzielić tymi wszystkimi sensacjami :-)
iwi10
Nieźle ja na szczęście nie muszę się dzielić:-)Klaudoos- wyszła z psem się przewietrzyć;-)
Synuś mnie pyta,mama mogę w coś zagrać na komputerze? A ja nie dzisiaj nie możesz i mi nie wyłączaj mojej strony.Dobrze ze mój mąż pojechał na 14 do pracy,jeden mniej do dzielenia się kompem
Klaudoos czeka ale jak ma rodzić to aby przed świętami niech na święta jest też już w domku, ale już ktoś pisał chyba wczoraj że będą niespodzianki
a ja na obiad kupilam 30dkg michalkow i 15dkg ciastek, mam zaopatrzenie energetyczne na caly dzien,z tego stresu nie jestem w stanie nic innego zjesc az szymo siedzi w brzuchu cicho pewnie przestraszony ze kolej i na niego napisalam sms mezusiowi ze zaczely sie dziewczyny sypać to on stwierdzil ze jak przetrwam ten weekend ti i przetrwam do konca roku tez tak uwazam..
ja pierdziule 6cm rozwarcia- wow tej to pojdzie gladko
ja pierdziule 6cm rozwarcia- wow tej to pojdzie gladko
AsiaK.
skrecaj i wklejaj foty!!Hej własnie przyszło moje łózio)
cudne jest
ah, ciekawe jak moj pojedzie... najpier z pracy do domu, potem odstawic Maje do Babci, a pozniej mnie do W-wia na oddzial - hahaha, nie wiem czy sie wyrobimy! hahaha
wiecie, tak sie podekscytowalam, ze nic nie umiem w domu zrobic... chodze w kolko i tylko spogladam w ekrany.
jednego laptopa wynioslam na gore, drugi na dole - by miec pelna kontrole co sie dzieje
dziekuje za nr tel,
zapisalam !!!
marisax
Zaciekawiona BB
Zaglądam na forum a tu takie super wieści:-) Trzymam kciukasy za nasze dzielne stycznióweczki !!! Oby poszło szybko, bez komplikacji i jak najmniej boleśnie!
PS. Aż mi ciary przeszły po całym ciele
PS. Aż mi ciary przeszły po całym ciele
reklama
iwi10
Blondi jesteśmy z Tobą abyś miała również szybki poród
Klaudoos też tak myślę jak nie urodzisz w weekend to spotykamy się w nowym roku w Wejherowie. :-)
Klaudoos też tak myślę jak nie urodzisz w weekend to spotykamy się w nowym roku w Wejherowie. :-)
Podziel się: