reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Też nie mogę się oderwać od kompa a głodna jestem ;) Muszę ostatnie pranie dla małej zrobić i swoje koszule wyprać bo w razie czego nawet nie będę miała w co się ubrać w szpitalu ;) Prasowanie też czeka... ale jak tu odejść od kompa jak tu takie wiadomości i tyle nowych postów się pojawia?

reklama
claudia, Tosia też się wierci jak opętana, chyba wyczuwa emocje :-) A ja się już nie mogę doczekać, aż małżon z uczelni wróci, muszę się z nim podzielić tymi wszystkimi sensacjami :-)

Klaudoos- wyszła z psem się przewietrzyć;-)

Synuś mnie pyta,mama mogę w coś zagrać na komputerze? A ja nie dzisiaj nie możesz i mi nie wyłączaj mojej strony:-D.Dobrze ze mój mąż pojechał na 14 do pracy,jeden mniej do dzielenia się kompem :-D
Nieźle ja na szczęście nie muszę się dzielić:-)
Klaudoos czeka ale jak ma rodzić to aby przed świętami niech na święta jest też już w domku, ale już ktoś pisał chyba wczoraj że będą niespodzianki

a ja na obiad kupilam 30dkg michalkow i 15dkg ciastek, mam zaopatrzenie energetyczne na caly dzien,z tego stresu nie jestem w stanie nic innego zjesc:) az szymo siedzi w brzuchu cicho pewnie przestraszony ze kolej i na niego:) napisalam sms mezusiowi ze zaczely sie dziewczyny sypać to on stwierdzil ze jak przetrwam ten weekend ti i przetrwam do konca roku:) tez tak uwazam..

ja pierdziule 6cm rozwarcia- wow tej to pojdzie gladko:)

Hej własnie przyszło moje łózio:))
cudne jest:p
skrecaj i wklejaj foty!!

ah, ciekawe jak moj pojedzie... najpier z pracy do domu, potem odstawic Maje do Babci, a pozniej mnie do W-wia na oddzial - hahaha, nie wiem czy sie wyrobimy! hahaha

wiecie, tak sie podekscytowalam, ze nic nie umiem w domu zrobic... chodze w kolko i tylko spogladam w ekrany.
jednego laptopa wynioslam na gore, drugi na dole - by miec pelna kontrole co sie dzieje :)

dziekuje za nr tel, :):):)
zapisalam !!!

Zaglądam na forum a tu takie super wieści:-) Trzymam kciukasy za nasze dzielne stycznióweczki !!! Oby poszło szybko, bez komplikacji i jak najmniej boleśnie!
PS. Aż mi ciary przeszły po całym ciele:tak::-D

reklama
Do góry