reklama
giovannessa
Fanka BB :)
Mnie boli. Mały tak wariuje - pewnie też z wrażenia - że aż mnie w środku w udzie gdzieś kopie. Ale ja się staram nie narzekać :-)a ja mam takie pytanie?? czy którąś cos boli????:-):-):-):-) czy wszystkie z wrazenia juz siedza cicho i nie marudza??:-):-):-)
iwi10
Fanka BB :)
Mnie pewnie w nocy bedzie wszystko boleć, bo ja już tak mam jak napięcie spada to organizm szaleje, chociaż jak będzie tak gorąco to nie wiem czy dzisiaj zasnę.a ja mam takie pytanie?? czy którąś cos boli????:-):-):-):-) czy wszystkie z wrazenia juz siedza cicho i nie marudza??:-):-):-)
C
claudia4you
Gość
U mnie też mały szalał strasznie a tak to spokój...
ale też to zaczyna do mnie docierać...
Mój robi fryteczki mniam , zaraz będzie obiadek :-)
ale też to zaczyna do mnie docierać...
Mój robi fryteczki mniam , zaraz będzie obiadek :-)
Mnie nic nie boli Ale zaczynam sie nakrecac ze dziecko sie troche mniej rusza a ze mam cholestaze to musze tego pilnowac- inaczej pewnie bym nie zauwazyla. A jeszcze tata mnie wczoraj zdenetrwowal bo marudzil przez gg zebym sie skontaktowala przez tesciowa z lekarzem z Poski czy nie trzeba jeszcze wczesniej wywolac. Jasne i potem bede dyktowac angielskim lekarzom co maja robic. Tylko sie zdenerwowalam, bo wydaje mi sie ze sie mna teraz dobrze zajmuja. No i sie teraz nakrecam z tymi ruchami:-(
reklama
Podziel się: