reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

giovanessa-no wiesz co .....od razu do rowu:eek: oby mandatu od misiaczków nie załapał:-)

Dziewczynki to dopiero 14 sta a do końca dnia jeszcze sporo czasu zostało............więc moze coś więcej jeszcze.
Klaudoos-coś długo Cię nie ma???okeyos??? czy z wrazeń utknęłaś w wucecie???:-)
Ja tak samo nie mogę się oderwać -jakiś magiczny ten monitor...siedze jak na szpilkach .
ale się dzieje....Tonia jeszcze z godzina max i będą obydwie coś mi się wydaje

reklama
Dziewczyny , tylko się nie ekscytujmy za bardzo
bo jak wszystkie pójdą rodzić to kto nas będzie informował :-D
No dokładnie,ale chyba się nie da przecież pierwsze styczniówki rodzą:-) a czekałyśmy długo na to..... aby zdrowe dzieciaczki na święta były :tak:Jestem ciekawa jak paola bo od niej od wczoraj zero inf.

Ja dziś na wizytę idę i się mam nadzieję dowiem na kiedy mam się szykować. Moje przeczucia mówił mi, że przenoszę, bo żadnych bóli nie mam, a skurcze dwa-trzy dziennie, ale teraz dzięki forum widzę, że wcale nie musi się nic dziać i nagle akcja porodowa :p

Ja też idę na wizytę dzisiaj , więc powodzenia :-D

giovanessa-no wiesz co .....od razu do rowu:eek: oby mandatu od misiaczków nie załapał:-)

Dziewczynki to dopiero 14 sta a do końca dnia jeszcze sporo czasu zostało............więc moze coś więcej jeszcze.
Klaudoos-coś długo Cię nie ma???okeyos??? czy z wrazeń utknęłaś w wucecie???:-)
Ja tak samo nie mogę się oderwać -jakiś magiczny ten monitor...siedze jak na szpilkach .
ale się dzieje....Tonia jeszcze z godzina max i będą obydwie coś mi się
wydaje

Klaudoos- wyszła z psem się przewietrzyć;-)

Synuś mnie pyta,mama mogę w coś zagrać na komputerze? A ja nie dzisiaj nie możesz i mi nie wyłączaj mojej strony:-D.Dobrze ze mój mąż pojechał na 14 do pracy,jeden mniej do dzielenia się kompem :-D

Klaudoos mogła gdzieś utknąć - ona biedna już tyle czeka a tu taka adrenalinka od wczoraj :-) i inne się rozpakowują :-)
pisała, że wychodzi i będzie potem - pewnie psa poszła wyprowadzić :-)

dobra nadrobilam ten watek- kurde 4 strony w kilka minut oszalalyscie!!!!
damqelle- odpisala sms ze teraz to poleci:)
ribi odpisala ze jest na sesji zdjeciowej, pozniej albo puszczala sygnal albo dzwonila- tel zostawilam w d omu bo mi szwankuje w mrozy a nie moge oddzwonic bo mam cos z siecia, tylko sms, wiec pewnie to nic pilnego moze tylko sygnal puscila
a tysia- nie doszedl sms:( nie wiem co z nia:(

a ja kurde dzisiaj wyjatkowo mobilna hihi:) zaraz chyba bede odkurzac i kuchnie sprzatne, choc jak pojde to znow nie nadrobie:( ale autentycznie czysci mnie z wrazenia:)

blondi czyli jednak??? jedz jedz trzymamy kciuki

mój mężuś właśnie wychodzi z pracy i za jakies 20 min już będzie;p;p ale dziś chyba sobie nie posiedzi na allegro:-p muszę mu jakąś robote wymyśleć by się nie nudził;p

reklama
Ciężkoa się oderwać,ale muszę iść trochę za obiad się brać.Paola pewnie w szpitalu,nie w głowie ma informowanie forumowiczek.A szkoda.....
Blondi Trzymamy kciuki....

Do góry