reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam Brzucholki:-)

Ale miałam nockę...przekaszlano-przesmarkaną:szok: Juz mnie wszystko boli w środku:wściekła/y:

Do tego zauważylam że co rano, po nocce mam tak dużo takiej galaretki na majtkach. Taki gęsty glut zolto-bialy:zawstydzona/y:

Myśle że to chyba sie czyszcze dalej z czopa...jak myslicie?:zawstydzona/y:
A może tez tak macie, ze cos Wam wychodzi???:szok:

Powodzenia na wizytach i spokojnego dnia:-)

mi nic nie wychodzi...tylko bole miesiączkowe,twardy brzuch i klucia w szyjce...standard od 3 tygodni....wiec chyba jeszcze bartus sie nie pcha na te mrozy...;-)

Dziewczyny mam bole miesiaczkowe, dosc silne, ja mialam zawsze okropne bole a do tego maly szaleje w srodku co zwieksza bol... poradzcie cos... bo juz mnie dlugo boli i nie przestaje

dziewczyny ból się utrzymuje czasem słabnie ale jest, nie wiem jakie wy miałyścir miesiączki, ale ja miałam bardzo bolesne przy takich bólach juz łykałam tabletki przeciwbólowe, w dwa dni to ja wypijałam z 10 tabletek, a ból czułam i tak, dlatego tak się boję, że ból porodowy będzie jeszcze mocniejszy... mówicie prysznic, to w takim razie zmykam do wanny ...

ja dzis tez rano miałam takie bole ze szok, naparwde bolalo ale sie położylam i przeszło....

hej dziewczyny

ja już po wizycie u diabetologa. Wyrok insuliny mam odroczony o tydzień. Lekarz kazał jeszcze powalczyć ale generalnie uświadomił mi, że to nie taka straszna rzecz, że dzięki niej będę mogła w miarę normalnie jeść, bo przecież nie da się do końca ciąży żyć tylko na samym pieczywie wasa i jajkach gotowanych (a jak na razie tylko po tym mam super cukier). Zwłaszcza, że hemoglobina mi leci w dół. No nic zobaczymy.

net mi znowu siada, kwa mać, używam go 10 min i pach znika, wyłączam i włączam kompa. i znowu jest i znowu tylko na 10 min. Nawet nie jestem w stanie Was nadrobić. :-(

M. właśnie dzwonił, w niedziele jedzie w trasę, wróci na samą wigilię. :-:)-(

bedzie dobrze, jak lekarz tak mowi to wie co mowi:-)
wiem ze smutno Ci ze meza nie bedzie az do wigilii ale to szybko zleci jeszcze tylko tydzień:-)

Dziewczyny wpadam na sekundę przed podróżą na planete poród.
Czekam na rodziców, juz wyjechali więc za małe 10 min będą tutaj.
Trzymajcie za nas kciuki, zwłaszcza za Lilę by zdrowo się urodzila.
Już wiem ze tatuś raczej nie zdaży bo u mnie bóle co 5-7min.

Ewcia weż mnie tam zapisz na tej goracej bo mi sie ręce trzesą już
odezwę się i dam znać jak sytuacja...........................................

Tonia trzymam za Ciebie kciuki....bedzie dobrze...:-) pokrzycz sobie na porodówce....:-)bo jedyny taki moment ze mozna na legalu i nikt dziwnie nie patrzy:-)

Ale czad!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Jakie emocje, jaki wyścig. Która będzie pierwsza???

A dziewczyny, których nie ma niezłe zaległości będą miały, bo produkcję postów mamy jak nigdy:-)

no własnie ja od rana dopiero teraz weszłam, bo oczywiscie przysnełam, a tutaj taka akcja...ledwo was przeczytałam a gdzie wyjscie z psem i obiad???

dziewczyny po kapieli bóle nie ustają, ja czuję jednostajny ból cały czas identyko jak na okres... od czasu do czasu kuje mnie w kręgosłupie, najgorsze ze nie mam żadnych przerw albo nie wyczuwam, jejku co ja mam robic chyba dzwonię do położnej może ona doradzi....

Dzwoniłam do połoznej i powiedziała, że jak bóle nie przejdą w ciągu pół godziny udac się do szpitala, bo pewnie tak się zaczyna u mnie akcja porodowa....
zaraz dzwonie do ginekologa, jejku jaka jestem zestresowana
...............

Blondi trzymam kciuki:-) informuj na bierzaco...jestem z Toba myslami:-)

Ja też idę na wizytę dzisiaj , więc powodzenia :-D

claudia powodzenia na wizycie:-) czekam na wieści co tam u Ciebie:-)

a ja na obiad kupilam 30dkg michalkow i 15dkg ciastek, mam zaopatrzenie energetyczne na caly dzien,z tego stresu nie jestem w stanie nic innego zjesc:) az szymo siedzi w brzuchu cicho pewnie przestraszony ze kolej i na niego:) napisalam sms mezusiowi ze zaczely sie dziewczyny sypać to on stwierdzil ze jak przetrwam ten weekend ti i przetrwam do konca roku:) tez tak uwazam..

ja pierdziule 6cm rozwarcia- wow tej to pojdzie gladko:)

no to niezły obiadek:-D

a ja mam takie pytanie?? czy którąś cos boli????:-):-):-):-) czy wszystkie z wrazenia juz siedza cicho i nie marudza??:-):-):-)

ja jak siedze to mam bóle miesiczkowe,przechodza jak sie klade wiec to tylko przepowiadające nic groźnego....

mi polozna powiedziala ze jak sa przepowiadajace- m.in. bole miesiaczkowe dwukrotnie po prysznicu i no spie przejda, jesli nie to sa to porodowe.. ja mialam tak ostatnio i po 15min po prysznicu i no spie przeszlo.. kurde musze isc cos porobic ale jestem od Was uzalezniona!! to jest normalnie nałóg!!!!

Hej. Ja tam w skrócie z posta Aniwar dowiedziałam się mniej-więcej co i jak.
Dostałam cynk że się zaczeło robić gorąco - no i faktycznie. Rany, ale tak wszystkie naraz?
A mnie im bliżej terminu - tym mniej dolega. Nawet na spacer się z córcią wybrałam. A tu się nam w połowie grudnia już styczeń zaczyna :)

no to ladnie sie akcja rozkrecila:)a ja wyszlam tylko na krotki spacerek:)
ale juz teraz siedze i sledze wszystko ;) trzymam kciuki mocno za dziewczyny!
p.s tez poprosze o telefonik do ktores z Was bo widze ze to szybko moze sie wszystko dziac a ja nie mam kontaktu do zadnej z Was. Dziekuje:)

reklama
Do góry