reklama
Zlotko1982
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie mamusie styczniowe Dosyć późno, ale pozwolę sobie do was dołączyć Spodziewam się córci- Wiktorii a termin mam na 27 stycznia, więc pewnie większość z was zdąży się przede mną rozpakować
syla29
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie styczniowe Dosyć późno, ale pozwolę sobie do was dołączyć Spodziewam się córci- Wiktorii a termin mam na 27 stycznia, więc pewnie większość z was zdąży się przede mną rozpakować
Witamy :-)
Już się brzuchatki rozpakowuja:-) a te które jeszcze nie mają zamiaru,nic innego od rana nie robią tylko obgryzując paznokcie z głodu ślęczą przed kompami i czekają na nowe wieści z porodówek..w tym oczywiście i ja
E
eevciaa
Gość
Matko Boska, co sie tu porobiło
Zasnęło mi się na 2 godzinki a tu w tym czasie 15 stron doszło na wątku i takie wiesci na Gorącej Linii- normalnie sie poryczałam jak przeczytałam wiadomość Tonii!
Jejku, cieszę się że mogę to wszystko z Wami przezywać- dzięki że jesteście :-)
Zasnęło mi się na 2 godzinki a tu w tym czasie 15 stron doszło na wątku i takie wiesci na Gorącej Linii- normalnie sie poryczałam jak przeczytałam wiadomość Tonii!
Jejku, cieszę się że mogę to wszystko z Wami przezywać- dzięki że jesteście :-)
b_iala
ooo ja po zakupach.. dobrze ze juz staniki do karmienia kupiłam .... majtaski takie fajne chciałam kupic.. ale niestety na mój kuperek to z tych fajnych nie było...
ja to chyba cos czułam bo obiad wczoraj na 2 dni zrobiłam i dzis siedze i sie obijam wiec moge was juz sledzic na bierzaco.... no no goraco sie u nas zrobiło... hihi dzis w nocy... to moze sie u innych cos rozkreci jak tak nas cisnieni przez popołudnie potrzyma
ja to chyba cos czułam bo obiad wczoraj na 2 dni zrobiłam i dzis siedze i sie obijam wiec moge was juz sledzic na bierzaco.... no no goraco sie u nas zrobiło... hihi dzis w nocy... to moze sie u innych cos rozkreci jak tak nas cisnieni przez popołudnie potrzyma
Zlotko1982
Zaangażowana w BB
Kurcze, na prawdę gorąco się tutaj zrobiło Mam nadzieję, że wszystkie bobaski urodzą się silne i zdrowe
reklama
joasienka1
a ja właśnie zjadłam dwie parówki zapiekane z serem i ketchupem i pół słoika pikli :-) i do tego kubełek herbaty z sokiem wiśniowym :-)
też na bieżąco dziś jestem przez te rewelacje
też na bieżąco dziś jestem przez te rewelacje
Podziel się: