reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

ja ide sprzatac!
ciekawe jak tam dziewczynki w szpitalach.. klade laptopa i bede odswiezala stronice, bez jaj, dzisiaj to chyba bede spala z laptopem na brzuchu:)

reklama
Witam wszystkie mamusie styczniowe:) Dosyć późno, ale pozwolę sobie do was dołączyć:) Spodziewam się córci- Wiktorii a termin mam na 27 stycznia, więc pewnie większość z was zdąży się przede mną rozpakować:)

Witam wszystkie mamusie styczniowe:) Dosyć późno, ale pozwolę sobie do was dołączyć:) Spodziewam się córci- Wiktorii a termin mam na 27 stycznia, więc pewnie większość z was zdąży się przede mną rozpakować:)

Witamy :-)
Już się brzuchatki rozpakowuja:-) a te które jeszcze nie mają zamiaru,nic innego od rana nie robią tylko obgryzując paznokcie z głodu ślęczą przed kompami i czekają na nowe wieści z porodówek..w tym oczywiście i ja :-D

Matko Boska, co sie tu porobiło :szok:
Zasnęło mi się na 2 godzinki a tu w tym czasie 15 stron doszło na wątku i takie wiesci na Gorącej Linii- normalnie sie poryczałam jak przeczytałam wiadomość Tonii!
Jejku, cieszę się że mogę to wszystko z Wami przezywać- dzięki że jesteście :-)

ooo ja po zakupach.. dobrze ze juz staniki do karmienia kupiłam:) .... majtaski takie fajne chciałam kupic.. ale niestety na mój kuperek to z tych fajnych nie było... :)
ja to chyba cos czułam :) bo obiad wczoraj na 2 dni zrobiłam i dzis siedze i sie obijam :) wiec moge was juz sledzic na bierzaco.... no no goraco sie u nas zrobiło... hihi dzis w nocy... to moze sie u innych cos rozkreci :)jak tak nas cisnieni przez popołudnie potrzyma:)

A ja muszę gary umyć i zupę wreszcie nastawić, bo glodna jestem, nie mam nic na obiad... Ale jak tu iść jak tu tak gorąco. Chipsy zjadłam, paskudztwo, blee :-D

ja tez co chwila kukam co u was no ale musze znikac, robic drugie danie. moj sie ze mnie smieje bo caly czas kukam czy jakies wiesci.

reklama
a ja właśnie zjadłam dwie parówki zapiekane z serem i ketchupem i pół słoika pikli :-) i do tego kubełek herbaty z sokiem wiśniowym :-)
też na bieżąco dziś jestem przez te rewelacje

Do góry