reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Dzwoniłam do połoznej i powiedziała, że jak bóle nie przejdą w ciągu pół godziny udac się do szpitala, bo pewnie tak się zaczyna u mnie akcja porodowa....
zaraz dzwonie do ginekologa, jejku jaka jestem zestresowana
...............
Blondi- Trzymam kciukasy

Wiecie co jest najlepsze,coś mnie brzuch boli i powinnam leżeć ale co się położę to wstaje i podczytuje co się dzieje u tych kobitek u których coś się zaczyna dziać....kurde ale jazda:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też jestem zielona jeśli chodzi o zamknięty, nie wiem co i jak, ale jakby co, to też poproszę o czyjś numerek tel.:hmm: Też żałuję, że tak późno wdepłam na to forum i zaczęłam się udzielać. Między Wami, co jesteście dłużej jest taka jakaś więź, a my nowe to takie troszkę wyobcowane się czujemy.
Ładnie się dzisiaj rozkręciło, chyba dzisiaj będę cały dzień siedzieć na kompie:-)
ja tez nie jestem na zamknietym i tez nie bardzo wiem o co w tym chodzi... zreszta na poczatku to tak dziwnie bylo na forum ...a potem mialam dluga przerwe ze wzgledu na stan zdrowia.
Ja tez nie mam kontaktu do zadnej z dziewczyn ;/

blondi - powodzenia!!!! jestem z Toba!!

Jezu aż mnie ciarki przeszły dziewczyny:))
Teraz to mam takiego stracha ze szok:(
U nas juz dwie w szpitalu z tego co narazie wyczytałam.... boje sie strasznie ja tez całą noc nie spałam...Moj K mówi ze latałam po łóżku jak chora....;]]]

A ja siedze w domku Moj K pojechał po tescia do miasta bo zostawił auto u mechanika;))
Juz dzis mija 16 dzien jak zamówiliśmy łózeczko...Zestaw Żyrafka - łóżeczko+materac+posciel 17el (1357161864) - Aukcje internetowe Allegro
kurier dzwonił wczoraj ze juz nie da rady przyjechac ze bedzie jutro, czyli dzis rano ale dalej go nie ma.... szlak mmnie trafia, wózek chyba zamówimy juz w tym tygodniu bo jak bedzie szedł tyle co łózeczko to masakra tym bardziej ze z wózkiem mamy fotelik a jakos trzba dziecko ze szpitala odebrac;]

Czekamy na Wiadomości od dziewczynek^^

Dobrze ze ja mam numerek do Ewci ;]

Dobrze, że sobie na zakupki poleciałam z rana bo teraz to bym się już za nic z domciu nie ruszyła :) Ale chyba codziennie tak nie będzie, co? Bo jak my będziemy żyć ? Ledwo obiad zrobiłam... co chwilę skakałam do kompa i jeszcze mąż zadzwonił a ja tu słyszę, że sygnał jakiś miałam w kom i mówię mu "weź dryndnij później bo moje dziewczyny rodzą i chyba smska jakiegoś dostałam" :)

Dopisałam jeszcze godzinę, o której dostałam smski.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
blondi trzymam kciukasy mocno:) ja powinnam jeszcze leżeć bo miałam co najmniej dwa tyg czyli tak do przyszłego wtorku, a tm czasem od tego wtorku mam więcej roboty i chyba od tego te moje wczorajsze skurcze;/ mąż wróci to mnie wygoni na łóżko.
Ja to bym chciała do Świąt jeszcze wytrzymać a potem niech się dzieje co chce;p
Malta jeśli nie jest ostry ból to ten Tymianek może być, ale jeśli ostrzejszy to albo najlepiej idź do lekarza albo kup np Tantum verde do psikania, a co do kaszlu to nie wiem czy ten syrop można;/ może lepszy by był jakiś ziołowy? w ogóle to jesli jest ostry to nie zwlekaj i pędź do lekarza bo kaszel może wywołać skurcze i poród

Do góry