reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ja też jestem zielona jeśli chodzi o zamknięty, nie wiem co i jak, ale jakby co, to też poproszę o czyjś numerek tel.:hmm: Też żałuję, że tak późno wdepłam na to forum i zaczęłam się udzielać. Między Wami, co jesteście dłużej jest taka jakaś więź, a my nowe to takie troszkę wyobcowane się czujemy.
Ładnie się dzisiaj rozkręciło, chyba dzisiaj będę cały dzień siedzieć na kompie:-)

Gorąca linia się faktycznie zrobiła gorąca :-D

Czekać teraz tylko na rozwój wydarzeń...

mam nadzieję, ze jak wrócę od ginka dzisiaj to się czegoś nowego dowiem...

Dziewczyny, muszę sie upewnic czy dobrze zapamiętałam...

Pytalam kilka stron temu co mozemy brac na kaszel i bol gardla a teraz nie chce mi sie szukac tych postow bo czuje sie fatalnie...:zawstydzona/y:

Na kaszel syrop DROSETUX a do ssania TYMIANEK i PODBIAŁ:confused:?????????????

Potwierdźcie bo mama mi kupila i nie wiem czy brac. Na obydwu oczywiscie napisane ze w czasie ciąży nie mozna...:shocked2:ale jak wam ginek pozwalał...

ja też żałuje, że się mało udzielałam, a jestem już od dawna. Teraz się staram to nadrobić bo mam więcej czasu ( a bynajmniej do powrotu męża z pracy) by siedzieć przy kompie. Też bym prosiła o nr do któreś z Was albo instrukcje jak dostać się do zamkniętego.

Gdynianka na poniedziałek miała cesarkę umówioną ...a tu proszę taka suprise :)
.... sa trzy ...ciekawe która pierwsza...i co z paolą...moze padł jej net albo co???
Blondi....jak tam u Ciebie sprawy się mają co powiedział ginek albo połozna????.............

Magiczny szesnasty:).................... a ja naiwna myślałam ze przez weekend jeszcze wszystkie w dwupakach zostaniemy.....

Malta- potwierdzam tymianek i podbiał mozna:)

Dziewczyny, muszę sie upewnic czy dobrze zapamiętałam...

Pytalam kilka stron temu co mozemy brac na kaszel i bol gardla a teraz nie chce mi sie szukac tych postow bo czuje sie fatalnie...:zawstydzona/y:

Na kaszel syrop DROSETUX a do ssania TYMIANEK i PODBIAŁ:confused:?????????????

Potwierdźcie bo mama mi kupila i nie wiem czy brac. Na obydwu oczywiscie napisane ze w czasie ciąży nie mozna...:shocked2:ale jak wam ginek pozwalał...

Ja ssałam tymianek i podbiał z prawoślazem - lekarz mi pozwolił

reklama
Dzwoniłam do połoznej i powiedziała, że jak bóle nie przejdą w ciągu pół godziny udac się do szpitala, bo pewnie tak się zaczyna u mnie akcja porodowa....
zaraz dzwonie do ginekologa, jejku jaka jestem zestresowana
...............

Do góry