reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Dzwoniłam do połoznej i powiedziała, że jak bóle nie przejdą w ciągu pół godziny udac się do szpitala, bo pewnie tak się zaczyna u mnie akcja porodowa....
zaraz dzwonie do ginekologa, jejku jaka jestem zestresowana
...............
Blondi- Trzymam kciukasy

Wiecie co jest najlepsze,coś mnie brzuch boli i powinnam leżeć ale co się położę to wstaje i podczytuje co się dzieje u tych kobitek u których coś się zaczyna dziać....kurde ale jazda:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też jestem zielona jeśli chodzi o zamknięty, nie wiem co i jak, ale jakby co, to też poproszę o czyjś numerek tel.:hmm: Też żałuję, że tak późno wdepłam na to forum i zaczęłam się udzielać. Między Wami, co jesteście dłużej jest taka jakaś więź, a my nowe to takie troszkę wyobcowane się czujemy.
Ładnie się dzisiaj rozkręciło, chyba dzisiaj będę cały dzień siedzieć na kompie:-)
ja tez nie jestem na zamknietym i tez nie bardzo wiem o co w tym chodzi... zreszta na poczatku to tak dziwnie bylo na forum ...a potem mialam dluga przerwe ze wzgledu na stan zdrowia.
Ja tez nie mam kontaktu do zadnej z dziewczyn ;/

blondi - powodzenia!!!! jestem z Toba!!

Jezu aż mnie ciarki przeszły dziewczyny:))
Teraz to mam takiego stracha ze szok:(
U nas juz dwie w szpitalu z tego co narazie wyczytałam.... boje sie strasznie ja tez całą noc nie spałam...Moj K mówi ze latałam po łóżku jak chora....;]]]

A ja siedze w domku Moj K pojechał po tescia do miasta bo zostawił auto u mechanika;))
Juz dzis mija 16 dzien jak zamówiliśmy łózeczko...Zestaw Żyrafka - łóżeczko+materac+posciel 17el (1357161864) - Aukcje internetowe Allegro
kurier dzwonił wczoraj ze juz nie da rady przyjechac ze bedzie jutro, czyli dzis rano ale dalej go nie ma.... szlak mmnie trafia, wózek chyba zamówimy juz w tym tygodniu bo jak bedzie szedł tyle co łózeczko to masakra tym bardziej ze z wózkiem mamy fotelik a jakos trzba dziecko ze szpitala odebrac;]

Czekamy na Wiadomości od dziewczynek^^

Dobrze ze ja mam numerek do Ewci ;]

Dobrze, że sobie na zakupki poleciałam z rana bo teraz to bym się już za nic z domciu nie ruszyła :) Ale chyba codziennie tak nie będzie, co? Bo jak my będziemy żyć ? Ledwo obiad zrobiłam... co chwilę skakałam do kompa i jeszcze mąż zadzwonił a ja tu słyszę, że sygnał jakiś miałam w kom i mówię mu "weź dryndnij później bo moje dziewczyny rodzą i chyba smska jakiegoś dostałam" :)

Dopisałam jeszcze godzinę, o której dostałam smski.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
blondi trzymam kciukasy mocno:) ja powinnam jeszcze leżeć bo miałam co najmniej dwa tyg czyli tak do przyszłego wtorku, a tm czasem od tego wtorku mam więcej roboty i chyba od tego te moje wczorajsze skurcze;/ mąż wróci to mnie wygoni na łóżko.
Ja to bym chciała do Świąt jeszcze wytrzymać a potem niech się dzieje co chce;p
Malta jeśli nie jest ostry ból to ten Tymianek może być, ale jeśli ostrzejszy to albo najlepiej idź do lekarza albo kup np Tantum verde do psikania, a co do kaszlu to nie wiem czy ten syrop można;/ może lepszy by był jakiś ziołowy? w ogóle to jesli jest ostry to nie zwlekaj i pędź do lekarza bo kaszel może wywołać skurcze i poród

Do góry