reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

reklama
powiem Wam że szok że u Tonii tak szybko się toczy, ledwo napisała że coś się zaczyna dziać a już ma 6cm rozwarcie.
mam nadzieję, że da radę bez męża-zawsze to jednak wsparcie.
mój co prawda nie wyjeżdża za granicę ale też się boję że nie zdąży dojechać.
3mamy kciuki za rozpakowujące się!

joasiab nie przejmuj sie ja tak samo:) naszykowałam wszystko co ma iść do torby szpitalnej a że wszystko bylo pochowane w szafkach najniższych to był nie lada wysiłek:)

Będzie dobrze

mój im też kibicuje....

dopiero chyba to do niego dociera co się będzie działo jak ja zacznę rodzić

A mały chyba czuje tą moją ekscytację i wrażenie bo się niemiłosiernie wierci

powiem Wam że szok że u Tonii tak szybko się toczy, ledwo napisała że coś się zaczyna dziać a już ma 6cm rozwarcie.
mam nadzieję, że da radę bez męża-zawsze to jednak wsparcie.
mój co prawda nie wyjeżdża za granicę ale też się boję że nie zdąży dojechać.
3mamy kciuki za rozpakowujące się!

O to naprawdę jej idzie,oby mój poród też tak szybko się toczył:-)

reklama
Ja dziś na wizytę idę i się mam nadzieję dowiem na kiedy mam się szykować. Moje przeczucia mówił mi, że przenoszę, bo żadnych bóli nie mam, a skurcze dwa-trzy dziennie, ale teraz dzięki forum widzę, że wcale nie musi się nic dziać i nagle akcja porodowa :p

Do góry