reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczen 2011

gogi8 napisałam ci mailika. nie wiem czy o taki kontakt ci chodziło ale zawsze to jakaś alternatywa hehe. ja też żałuję że mi się nie udało wkleić jakoś pomiędzy zasiedziałe dziewczynki ale ja już taki małomówek trochę jestem i nie zawsze mi się wydawało zasadne trucie od siebie jakichś wypocin np gdy zdanie miałam takie samo jak dziewczyny w 15 wcześniejszych postach hehe. to po co tu pisać szesnasty hihihi. a trzeba było....

reklama
Dzwoniłam do połoznej i powiedziała, że jak bóle nie przejdą w ciągu pół godziny udac się do szpitala, bo pewnie tak się zaczyna u mnie akcja porodowa....
zaraz dzwonie do ginekologa, jejku jaka jestem zestresowana
...............

to trzymamy kciuki kochana
no może faktycznie to już
pamiętaj pisz jak by co

witam
na gorącej cisza
czuję coś dziś po kościach że mnie sieknie
całą noc nie spałam, od krzyża mnie boli i wogóle przeczucie mam, że coś się wydarzy.
dziś zaczęłam magiczny 38tydz, więc jestem gotowa.

kobieca intuicja??

ja juz bylam w toalecie jak tylko przeczytalam goroac linie...
jestem ciekawa co to dalej bedzie!!!

Ha, jak się wyrwały, to od razu wszystkie naraz :-) Wyścigi sobie zrobiły :-D

A ja dopiero mailuję z koleżanką, jaki rozmiar majtek jednorazowych powinnam sobie kupić. Nie ma jak opanowanie :-D :-D :-D

No własnie ja też jestem tutaj malutką chwilke ale bardzo bym prosiła równiez o nr telefonu do którejś z Was:-),gdyż znając moje możliwości mogę urodzić coś koło 26,jeśli znowu będzie tak jak przy poprzednich porodach i tez chciałabym podzielić się z Wami moja radością jak urodzę.

Dziewczyny;-) dajcie któraś;-) nr

Ja też jestem zielona jeśli chodzi o zamknięty, nie wiem co i jak, ale jakby co, to też poproszę o czyjś numerek tel.:hmm: Też żałuję, że tak późno wdepłam na to forum i zaczęłam się udzielać. Między Wami, co jesteście dłużej jest taka jakaś więź, a my nowe to takie troszkę wyobcowane się czujemy.
Ładnie się dzisiaj rozkręciło, chyba dzisiaj będę cały dzień siedzieć na kompie:-)
Dokładnie tak fajnie domowo tu z wami jest. No ja też żałuje że tak późno sie odzywałam, chociaż czytałam dużo wcześniej ale jakoś odwagi brak ale pewnie wszystkie nowe nadrobimy opowieściami o maleństwach jak już wszystkie się rozpakujemy, no i kibicowanie do ostatniej nierozpakowanej to będzie ekscytujące. :-)

Ja miałam dzisiaj zamiar sie uczyć, a teraz czekam na jakieś wieści i nie mogę się skupić na niczym.

Blondi trzymaj się wszystkie jesteśmy z Tobą, ale się dzieje styczniówki dają czadu.:rofl2:

Ostatnia edycja:
Blondi to czekamy na wiadomości. Dzięki za sms-ka :)

O matko...na gorącej takie wieści. Ja obstawiam, że to lada moment tonia napisze ile mała wazy i mierzy :)

reklama
Ale się dzieje :)

Blondi - trzymaj się kochana, na Ciebie też już czas powoli, więc może faktycznie to jest TO !!!

joasiab - ja też tak myślę i mam nadzieję, że z trzecim to tak pięknie właśnie idzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry