reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
a ja właśnie dostałam te pieluszki pampers (reklama)....chyba musze wyszukać jeszcze jakiś fajnych gratisów dla dzidzi:) jak coś znajdę odrazu Wam prześlę

Czesc Kochane!
..nareszcie dotarlam do komputera - oj dluga to byla droga:-)
Z Wroclawia wrocilam przed 22.00 - wizyta byla dosc krotka ale naszczescie nic sie zlego nie dzieje - wyniki mogly by byc lepsze - ale jest jak jest:-)
W brzuszku najprawdopodobniej nosze dziewczynke - choc moj M. widzial jaderka:-D
gabiella, tysia ciesze sie, ze u was wszystko z dzieciatkami jest okey!
W zaleceniach w karcie ciazy znalazlam zapis DIETA, nie bardzo wiem co mam o tym myslec bo ani jedno zdanie w tym temacie nie padlo...:-D:-D
Przez 5 tyg. przybralam 3kg. Waze 69kg a powinnam 2 kg. mniej... ???:baffled:
..se jezora poparzylam kompocikiem z zimowych jablek:-p
Dziewczyny wybierajace sie do lek. POWODZENIA!!!
Choruszkom zycze duzo, duzo, duzo zdroweczka!!!!
Klaudooss kołyska jest zajefajna - to moje pragnienie i marzenie!!!!
Maluszek bedzie mial super spanko i takie mobilne, wszedzie z mamusia bedzie!!!
Ogladalam bedac w usa takie kolyski ale z przesylka do PL to majatek!!!

no mi tez sie podoba kolyseczka, mialam odkupic samokolyszaca ale jest wezsza i krotsza o okolo 10cm a to duzo!

bylam w lidlu i zaraz bede ciacho polkruche z jablkami robic bo jutro kumpela wpada

madlen80 to jeśli można to ja poproszę ten poradnik, a co chociaż będzie co poczytać, a przy pierwszym dziecku wszystkie rady sie przydają :-) ninaw87@o2.pl

klaudos my właśnie chcemy kupic taką kołyskę bo strasznie mi sie podoba. Jak już bedziesz ją miała to napisz czy warto.

Ostatnia edycja:
To on mi mierzy od samego dołu do pępka długość i tam na mam 23 cm i to jest DNO MACICY

czyli to

Claudia to co pokazujesz to jest mierzenie gdzie w danym tygodniu jest macicia bo z kazdym tygodniem ona podnosi sie do góry... a szyjka macicy to inna sparwa i jej dlugosc sparwdza sie przez tardycyjne badanie ginekologiczne...jak ma 2 cm to ok:-)

reklama
KLAUDOOS Ciasteczko z jabuszkiem... o kurcze ale mam teraz smaka... chyba tez cos ale dopiero jutro upieke...
Dzis musze wracac do domu i pewnie zostane tam na noc bo miedzy 18- 20 ma wpasc facet od mebli - szafy nam w domu zabraklo-hihihihi!!! M. oddaje dzis auto do mechanika niestety reklamacja ;( i w nocy ma do odbioru, wiec pewnie bede musiala popracowac jako kierowca. Dobrze, ze dziadzia Adas jest w Ostrowie - Maja cieszy sie na spotkanie z dziadziulkiem a najbardziej cieszy ja fakt, ze na noc zostajemy w domu. Jutro juz jednak wracamy do tesciow - M.nie chce bysmy byly same

Do góry