reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Domi a ja już myślałam ze tylko mnie nadal meczą wymioty, ale widzę że nie jestem wyjątkiem i w sumie to trochę pocieszające...
Zazdroszczę tym z was które mają siły i energię żeby myć okna, bo ja przez te wymioty to ledwo żyję i na nic nie mam siły, a tu jezcze te upały! Koszmar!

reklama
Niusia wymioty powinny niedlugo przejsc, slyszalam ze glownie towarzysza do 4 misiaca wiec glowa do gory;) na pocieszenie powiem Ci ze ja niedawno wymiotowalam mailinami tak strasznie ze az mi przez nos poszlo.... grrrr.... straszne uczucie, przez godzine nie moglam po tym dojsc do siebie;/

Ale wiecie co jest najgorsze, ze byłam u gina, dał mi L4 bez problemu, ale okazało sie ze mam jakies liczne bakterie bo zrobilam posiew moczu i tam to wyszło i musze na to brac Duomox przez 7 dni, a to przeciez antybiotyk, ale jak sie go zapytalam czy to nie zaszkodzi dziecku to powiedzial ze nie, ze to antybiotyk ktory mozna brac w ciazy i ze lepiej zebym pozbyla sie tych bakterii, oprocz tego mam brac jeszcze provag i dalej kazał mi brac duphaston bo na poczatku ciazy mialam plamienia :(((((((((((( mam strasznego doła, ze to malensto moje musze faszerowac tyloma lekami :( buuuuu :( mam nadzieje ze nic mu nie bedzie, ale straszny humor mi sie przez to zrobił i siedze teraz w domku taka smutna az mi łzy lecą
nie martw się ja przy Fifim też brałam duomox i mimo to doczekałam się dużego, mądrego synia. To naprawdę bardzo dobry lek dla ciężarnych. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz.

z warszawy jest kawałek drogi, ale w poniedziałek będę w Lubartowie to moge podskoczyć ;-):-D:-D
oj to nie tak daleko, 4 h jazdy raptem. A w poniedziałek to my już się będziemy wczasować w Okunince. :-)

Ja też dziś na nic nie mam siły:( A w dodatku mam jakiś zły dzień i płakać mi się chce:-( Od rana co chwile się coś dzieje. A to z kurierem dziś musiałam się kłocić, bo nie chciał przyjść na tą godzinę jaką mi pasowało, bo nie rozumiał, że mam wizytę w tym czasie u lekarza. Lekarz też dziś jakiś dziwny był, powiedziałam mu że chciałabym wyjechać nad morze, a ten się oburzył, że jak mogę jechać na urlop kiedy jestem na L4. On chyba nie rozumie, że to nie chodzi o urlop, tylko o odpoczynek od gorącego, zakorkowanego miasta. Z dała od suchego powietrza. Żałuję że go o to w ogóle zapytałam. A teraz mnie chyba z nerwów brzuch boli.

ranek spędziłam z dziewczynami tu od nas z forum na basenach nad zalewem super spotkanie ... odżyłam w tych upałach :) zrelaksowałam się :)

monia może lekarzowi chodzi o to że mogą Cię skontrolować z ZUSU i wtedy On też moze mieć przechlapane ... ;) lekarze teraz boją się dawać l4 bo skoro możesz jechać na urlop mozesz też iść do pracy ... przynajmniej tak mawia moja babcia ;) też lekarz :)

ale ja Cię doskonale rozumiem z tym wyjazdem!! też bym chciała nad morze!!

Hej laseczki. Poczytałam sobie trochę i muszę Wam napisać, że ja nie mam szans na mycie okien czy zmienianie firanek. Misiek mnie wyręcza w takich cięższych pracach. Poza tym zabronił mi myć żrącymi i ostrymi środkami łazienki, wc. No i czyszczenie kuwety kotów też przejął. Ale mam dobrze...

Ja też dziś na nic nie mam siły:( A w dodatku mam jakiś zły dzień i płakać mi się chce:-( Od rana co chwile się coś dzieje. A to z kurierem dziś musiałam się kłocić, bo nie chciał przyjść na tą godzinę jaką mi pasowało, bo nie rozumiał, że mam wizytę w tym czasie u lekarza. Lekarz też dziś jakiś dziwny był, powiedziałam mu że chciałabym wyjechać nad morze, a ten się oburzył, że jak mogę jechać na urlop kiedy jestem na L4. On chyba nie rozumie, że to nie chodzi o urlop, tylko o odpoczynek od gorącego, zakorkowanego miasta. Z dała od suchego powietrza. Żałuję że go o to w ogóle zapytałam. A teraz mnie chyba z nerwów brzuch boli.

Powiem Ci ze dziwi mnie troche podejscie Twojego lekarza bo odpoczynek nad morzem by sie faktycznie przydal, zwlaszcza jak mieszkasz w zatloczonym upalnym miesicie. Ja bylam dzis u mojego lekarza i on dal mi L4 na miesiac bez problemu i sam sie pytal czy jade na urlop mimo ze mieszkam nad morzem bo w Gdańsku, ale nie przejmuj sie, kazdy po prostu ma inne podejscie, a nie jest to napewno powod zebys sie denerwowala, albo zeby Cie brzuszek bolał.

Hej laseczki. Poczytałam sobie trochę i muszę Wam napisać, że ja nie mam szans na mycie okien czy zmienianie firanek. Misiek mnie wyręcza w takich cięższych pracach. Poza tym zabronił mi myć żrącymi i ostrymi środkami łazienki, wc. No i czyszczenie kuwety kotów też przejął. Ale mam dobrze...
Nie przejmuj sie tym co mówi lekarz. Ja jestem na L4 od początku ciąży i mój nawet mnie zachęcał do wyjazdu nad morze. A to w ogóle nie powinno być powodem twoich nerwów i tego aby brzusio cie bolał. Głowa do góry kochana :) Najważniejsza jesteś ty i dzidzia!!!!

A mnie głowa coś boli :( Idę sobie kawusię zrobić!!!

reklama
Do góry