reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ja go piję już ponad godzinę. Nie przepadam za piwem i nawet redd's ma dla mnie dziwny smak

Spadam już spać bo jutro o 7:00 wstaję :-(
Dobrej nocki do jutra

reklama
No cieszę się, jutro tylko muszę podskoczyć do pracy na chwilę, a tak to 2 tygodnie laby :-D
Wizytę następną mam 16 sierpnia dopiero, ale wtedy chyba też mi da L4 i może nawet do samego porodu :-)

Zobaczymy

Z tego co wiem to lekarz moze wypisac Ci L4 maksymalnie na 30 dni, wiec na kazdej wizycie bedziesz miala przedluzane, tak z gory niestety nie moze wystawic Ci az do porodu.

Ja jestem na L4 odkąd tylko dowiedziałam się o ciąży. Mój lekarz wypisuje mi zwolnienie co 3 tygodnie i twierdzi, że na dłużej nie może... Ale cieszę się, bo dzięki temu częściej mogę oglądać mojego malucha na USG :)

monia może lekarzowi chodzi o to że mogą Cię skontrolować z ZUSU i wtedy On też moze mieć przechlapane ... ;) lekarze teraz boją się dawać l4 bo skoro możesz jechać na urlop mozesz też iść do pracy ... przynajmniej tak mawia moja babcia ;) też lekarz :)

ale ja Cię doskonale rozumiem z tym wyjazdem!! też bym chciała nad morze!!

Wiem, że jemu pewnie chodziło o kontrolę. Ale chyba powinien być bardziej wyrozumiały. No, ale to też pewnie zależy od lekarza. Ale raczej i tak postaram się wyjechać. Tylko dopiero w sierpniu. Oby tylko nic się nie działo. W zasadzie marzy mi się ten wyjazd. Mieszkamy w bloku, a tam nad morzem przynajmniej jest ogródek i wyjść sobie można, pochodzić po zielonej trawce. :tak:
O już późno się zrobiło idę za chwilę spać. Wy pewnie już śpicie.

Dobrej nocki wszystkim życzę:)

śpicie już, więc nie będę was wkurzać jak napiszę, że jestem u rodziców i że ogródek z dmuchanym basenem jest czymś, czego mi zdecydowanie brakowało w warszawie. Bałam się tego wyjazdu, bo przyjechałam zajmować się babcią, która potrafi być bardzo wredna bez powodu, ale chyba po kłótniach z rodzicami ja zostałam uznana za tą dobrą i mam wakacje, nawet większe niż myślałam. Babcia gotuje, nie dopuszcza mnie do jakiejkolwiek pomocy, przynosi pączki i owoce, kiedy my z Jaremą siedzimy w basenie - tzn głównie on siedzi, w małym, a ja od czasu do czasu w dużym, razem z nim.
No i mój stary przyjaciel przychodzi ze swoim synkiem, fajnie bawią się razem, chociaż tamten ma dopiero 8 miesięcy. Szkoda tylko, że męża nie ma z nami, ciekawe czy uda mu się choć trochę odpocząć w te wakacje... żal mi go strasznie, szczególnie kiedy mówię co o swoim dniu - basen, słońce, owocki z krzaka...
dobranoc wszystkim!

Witam Was ja dzisiaj wcześniej, ponieważ muszę być po 8:00 w pracy :-(

Ciekawe co tam w ogóle się będzie działo

Wiem, że mogę dostać na 30 dni max L4 , więc przy każdej wizycie będzie przedłużane jak co

I ja witam!
Nie przespałam nocy, a mój Rafał jest już tylko 70km od domu! Achhh i znowu razem ;) Już każe mi się szykować, bo jedziemy nad Jezioro do Firleja na cały dzionek;d
A czym zasłaniacie brzuszki jak chodzicie nad wodą? Jakąś chustą czy czym ? ;)

reklama
I ja witam!
Nie przespałam nocy, a mój Rafał jest już tylko 70km od domu! Achhh i znowu razem ;) Już każe mi się szykować, bo jedziemy nad Jezioro do Firleja na cały dzionek;d
A czym zasłaniacie brzuszki jak chodzicie nad wodą? Jakąś chustą czy czym ? ;)
No ja zawsze coś mam na brzuszku jak jedziemy gdzieś nad wodę, a tak to brzuszek z razie czego smaruję kremem z filtrem 30 - bo zawsze na chwilkę wyjdę na słońce pospacerować z gołym brzuszkiem, chodzi tylko, żeby plackem nie leżeć na słońcu. Najlepiej i tak troszkę się posmaruj czymś a na brzuszek nie żałuj sobie :-D - troszkę słońca też mu trzeba- to witamina D w końcu

Do góry