reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witajcie kobietki!
W nocy przeszła piekna burza, aktualnie tez burza i pada strasznie, ale ciesze sie ze jest chlodno. Czuje sie w sumie dobrze ,ale taka jestem spiaca,pewnie to niskie cisnienie.
Ide zmontowac sobie sniadanko , oczywiscie nic nowego nie bedzie tylko POMIDORY znow :-D

hmmm a co do kwiatkow to u mnie maja ciezkie zycie tez je notorycznie wysuszam .

Wczoraj odwiedzili nas moi rodzice . Po 2 godz ich przebywania bylam juz tak umeczona ich gadaniem , ze sobie przypomnialam dlaczego mieszkam 150 km od nich i dlaczego widujemy sie 2 razy do roku heheh
Pozdrawiam kochane

reklama
claudia4youJa bym chyba zakonczyla taka znajomosc. Kolezanka powinna dcenic to, ze poswiecalas swoj czas by opiekowac sie jej mieszkaniem, a nie doszukiwac sie sucych kwiatkow. :no:

Nie przejmuj sie. Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane:tak:

Jutro wizyta u lekarza WRESZCIE:tak::tak:
Dowiemy sie o badaniach prenatalnych i zobaczę moje maleństwo:tak::tak:

no to zapowiada się jutro wspaniały dzień:-)oczywiście czekamy na relacje:tak:
ja jeszcze musze czekac 2 tygodnie,ale wiem ze zleci,a po wizycie jedziemy na wakacje:-)

Hej Dziewczyny!!!
Mam do Was pytanie w jakiej pozycji wy zasypiacie ? Bo ja do tej pory zasypiałam na brzuchu a teraz jak rano się budzę to bardzo boli mnie brzuch:-(
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Ja bym nie radziła spać na brzuchu skoro boli i tak powinnas juz się odzwyczajać,bo z wielkim brzuchem to juz na pewno takie spanie odpada,najlepiej na boku a w drugiej połowie ciąży to juz najlepiej na lewym boku,zeby nie uciskac zyły dolnej i zeby płód był dobrze dotleniany.

hejka;*

Szyszka-nie przejmuj sie...

co myslicie o tym by dzidzi spalo w Kolysce o takiej???

http://www.sklep.meble.pl/p23839,savana-kolysko-lozeczko-leone-bianco-arancio-kod-111833.html

a ja w domku jem wlasnie snaidanko

Cześć dziewczyny .

Ja mam dzisiaj dzień zmartwień, a pogoda nie pomaga cały czas leje...Przyjaciółka napisała, że miała wczoraj plamienia i teraz cały czas leży, nie potrafi się dostać do gina strasznie sie o nią martwię :frown: No i jeszcze ja dzisiaj na wizytę, dobrze że mąż będzie blisko bo chyba bym oszalała...

Cześć dziewczyny .

Ja mam dzisiaj dzień zmartwień, a pogoda nie pomaga cały czas leje...Przyjaciółka napisała, że miała wczoraj plamienia i teraz cały czas leży, nie potrafi się dostać do gina strasznie sie o nią martwię :frown: No i jeszcze ja dzisiaj na wizytę, dobrze że mąż będzie blisko bo chyba bym oszalała...

TakaJednaKobitka
ja trzymam kciuki z dzisiejsza wizytę będzie dobrze zobaczysz dobrze ,ze M jedzie z tobą zawsze to raźniej.
Ja następna wizytę mam 28 czerwca wieczność a dziś chodziłam skontrolować tarczyce boję się o jutrzejsze wyniki :-(

reklama
Ojj kobietki załapalysmy z rana jakies dolki . Musimy byc dobrej mysli . WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE KOCHANE!!!! Nie mozemy martwic sie na zapas , wiem ze to trudne ale musimy sie starac myslec pozytywnie . Kochane noski do gory , wszystko bedzie dobrze!

Do góry