reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam was diewczyny serdecznie

Przepraszam ze tk długo sie nie odzywałam,ale na prawde mam szalony okres w pracy i o jeszcze potrwa tydzień,później juz bede z wami częściej.Duzo nowych mam się pojawiło,większości nie znam:-(ale postaram sie poznać:tak:

trzymam kciuki za najblizsze wizyty,dziewczyny bądźcie dobrej mysli,nie wolno nam się teraz denerwowac,trzeba yslec pozytywnie wtedy i maluszek jst szczęśliwy:tak:

czytam ze juz niektóe z was nie mieszcza sie w stare spodnie,ja jesczze wchodze we wszystkie,choc fakt robi się coraz bardziej ciasno,mysle ze opiero teraz mi brzuch wystartuje:-)

ok uciekam spac,zycze wszystkim spokojnej nocy,udanego jutrzejszego dnia i pozytywnych mysli:-)

reklama
Dzień Dobry :)

u nas znowu burza :( Leje jak nie wiem. O 8:00 mam Wiki zaprowadzić do przedszkola a tu taka ulewa :( Mam nadzieję, że przestanie padać, bo muszę załatwić kilka spraw.

Fajnie, że jest nas tutaj coraz więcej :)

Witam Was
niestety już po weekendzie :-( i trzeba wrócić na ziemię i do pracy. kolejny tydzień stresu.
Za tydzień idę do lekarza :-D Mam nadzieję, że wszystko gra.
Jestem zła , bo pilnowałam przez miesiąc mieszkania koleżanki i wczoraj jak wróciła, to powiedziała, że zasuszyłam jej kilka kwiatków, które przez 2 lata hodowała :-( i jest mi teraz głupio, bo to znaczy, że nie można na mnie polegać.....

ja spadam bo do pracy mi trzeba iść. Odezwę się jeszcze i Miłego Dnia

Witam Was
niestety już po weekendzie :-( i trzeba wrócić na ziemię i do pracy. kolejny tydzień stresu.
Za tydzień idę do lekarza :-D Mam nadzieję, że wszystko gra.
Jestem zła , bo pilnowałam przez miesiąc mieszkania koleżanki i wczoraj jak wróciła, to powiedziała, że zasuszyłam jej kilka kwiatków, które przez 2 lata hodowała :-( i jest mi teraz głupio, bo to znaczy, że nie można na mnie polegać.....

ja spadam bo do pracy mi trzeba iść. Odezwę się jeszcze i Miłego Dnia

A to niewdzięczna ta koleżanka...

czesc dziewczyny.
U mnie też pada i jest chłodno,ale ja sie ciesze ze narazie nie ma upałów,choc tyle deszczy to niepotrzebne:eek:

claudia kolezanka mimo wszytsko powinna byc wdzięczna a nie jeszcze wypominac kwiatki,ludzie są dziwni i zawsze cos nie pasuje:eek:

Hej Dziewczyny!!!
Mam do Was pytanie w jakiej pozycji wy zasypiacie ? Bo ja do tej pory zasypiałam na brzuchu a teraz jak rano się budzę to bardzo boli mnie brzuch:-(
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

reklama
ja zasypiam tak jak dotychczas tez na brzuchu ale jezeli boli cie brzuch poloz sobie gruba poduszke miedzy nogi jest lepiej:) ja leze 24h przez kolejnego krwiaka;/ juz mnie boli wszystko od tego lezenia... Pozdrawiam.

Do góry