reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witajcie kobietki!
W nocy przeszła piekna burza, aktualnie tez burza i pada strasznie, ale ciesze sie ze jest chlodno. Czuje sie w sumie dobrze ,ale taka jestem spiaca,pewnie to niskie cisnienie.
Ide zmontowac sobie sniadanko , oczywiscie nic nowego nie bedzie tylko POMIDORY znow :-D

hmmm a co do kwiatkow to u mnie maja ciezkie zycie tez je notorycznie wysuszam .

Wczoraj odwiedzili nas moi rodzice . Po 2 godz ich przebywania bylam juz tak umeczona ich gadaniem , ze sobie przypomnialam dlaczego mieszkam 150 km od nich i dlaczego widujemy sie 2 razy do roku heheh
Pozdrawiam kochane

reklama
claudia4youJa bym chyba zakonczyla taka znajomosc. Kolezanka powinna dcenic to, ze poswiecalas swoj czas by opiekowac sie jej mieszkaniem, a nie doszukiwac sie sucych kwiatkow. :no:

Nie przejmuj sie. Milego dnia :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane:tak:

Jutro wizyta u lekarza WRESZCIE:tak::tak:
Dowiemy sie o badaniach prenatalnych i zobaczę moje maleństwo:tak::tak:

no to zapowiada się jutro wspaniały dzień:-)oczywiście czekamy na relacje:tak:
ja jeszcze musze czekac 2 tygodnie,ale wiem ze zleci,a po wizycie jedziemy na wakacje:-)

Hej Dziewczyny!!!
Mam do Was pytanie w jakiej pozycji wy zasypiacie ? Bo ja do tej pory zasypiałam na brzuchu a teraz jak rano się budzę to bardzo boli mnie brzuch:-(
Pozdrawiam Was wszystkie!!!

Ja bym nie radziła spać na brzuchu skoro boli i tak powinnas juz się odzwyczajać,bo z wielkim brzuchem to juz na pewno takie spanie odpada,najlepiej na boku a w drugiej połowie ciąży to juz najlepiej na lewym boku,zeby nie uciskac zyły dolnej i zeby płód był dobrze dotleniany.

hejka;*

Szyszka-nie przejmuj sie...

co myslicie o tym by dzidzi spalo w Kolysce o takiej???

http://www.sklep.meble.pl/p23839,savana-kolysko-lozeczko-leone-bianco-arancio-kod-111833.html

a ja w domku jem wlasnie snaidanko

Cześć dziewczyny .

Ja mam dzisiaj dzień zmartwień, a pogoda nie pomaga cały czas leje...Przyjaciółka napisała, że miała wczoraj plamienia i teraz cały czas leży, nie potrafi się dostać do gina strasznie sie o nią martwię :frown: No i jeszcze ja dzisiaj na wizytę, dobrze że mąż będzie blisko bo chyba bym oszalała...

Cześć dziewczyny .

Ja mam dzisiaj dzień zmartwień, a pogoda nie pomaga cały czas leje...Przyjaciółka napisała, że miała wczoraj plamienia i teraz cały czas leży, nie potrafi się dostać do gina strasznie sie o nią martwię :frown: No i jeszcze ja dzisiaj na wizytę, dobrze że mąż będzie blisko bo chyba bym oszalała...

TakaJednaKobitka
ja trzymam kciuki z dzisiejsza wizytę będzie dobrze zobaczysz dobrze ,ze M jedzie z tobą zawsze to raźniej.
Ja następna wizytę mam 28 czerwca wieczność a dziś chodziłam skontrolować tarczyce boję się o jutrzejsze wyniki :-(

reklama
Ojj kobietki załapalysmy z rana jakies dolki . Musimy byc dobrej mysli . WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE KOCHANE!!!! Nie mozemy martwic sie na zapas , wiem ze to trudne ale musimy sie starac myslec pozytywnie . Kochane noski do gory , wszystko bedzie dobrze!

Do góry