reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Kurcze ja jestem dzisiaj też padnięta...Od rana ledwo trzymam się na nogach, przed chwilą wstałam z dwugodzinnej drzemki a poprawy nie widać :dry:

A co do wizyt u gina to ja swoją pierwszą mam w poniedziałek, mam nadzieję że zrobi mi USG . Mąż ciągle za mną chodzi i mówi, że chce tam wejśc ze mną ale jakoś śrendnio mi się widzi żeby uczestniczył w tym USG dopochwowym ...

Ja jak poszłam pierwszy raz potwierdzić ciąże, to najpierw lekarz zrobił normalne USG i powiedzial, że widać dzidziusia, to się strasznie ucieszyłam i poprosiłam go, żeby zawołał męża z poczekalni. Jak mąż już zobaczył, to gin powiedział, że zrobi dopochwowe USG. Wtedy się trochę krępowałam przy mężu, ale widząc jego szczęście z powodu ciąży uspokoiłam się. Na drugiej wizycie od razu weszłam do gabinetu z mężem i mimo, że robił dopochwowe, to się nie krępowałam. Zobaczyłam jaki mąż miał uśmiech widząc bijące serduszko i też się uśmiechałam. Uważam, że nie powinno się odbierać tego szczęścia partnerom. To na pewno ich zbliża do dziecka.

weronika- to nie jest tak , że ja się wstydzę bo to przecież normalne ale coś czuję że on mnie po prostu tam będzie denerwował bo lubi zadać tysiąc pięćset pytań na minutę . Taka jego natura i tyle :-p Znając Jego to zamiast na ekran będzie patrzyć jak się robi te USG :-p

zabka extra fotkaa

gosia-GRATKI!!!

maruszka-Gratki:*

ja dzisiaj czuje sie maskarycznie rnao bolal mnei brzuszek;( i prawie mdlam dobrze ze Maz zostal w domu i znwo te Mldosci:(

gosia-GRATKI!!!

maruszka-Gratki:*

ja dzisiaj czuje sie maskarycznie rnao bolal mnei brzuszek;( i prawie mdlam dobrze ze Maz zostal w domu i znwo te Mldosci:(

ehhhhh :(:(:(

wizyta za 2 dni
ehhhhh :(:(:(

wizyta za 2 dni

U mnie też klientów brak i tez w biurze siedzę do 18tej

Ja czekam bo w sobotę mam kolejne usg i zaczynam się bać - oby wszystko było dobrze. Trzymajcie kciuki!

Ja też przyłączam się do pracujących do 18-stej :( - niestety

Nie martw się na zapas. Na pewno wszsytko będzie dobrze i zobaczysz swoją dzidzię.

A ja pierwszą wizytę będę miała dopiero w przyszły czwartek :-(
Eh zazdroszczę wam dziewczyny że mogłyście już oglądać swoje kruszynki

Dziękuję wam za odpowiedź w sprawie tego zatrudnienia i ZUS-u.

Ale dręczy mnie jeszcze jedno pytanko, czy któraś z was jest może na KRUS-ie??
Chciałabym się dowiedzieć jak tam wygląda sytuacja ze zwolnieniem w ciąży a później macierzyńskim...

reklama
Termin mam na 20 stycznia:) wiec Tobie juz robili jedno usg? bo mnie wlasnie dziwi ze ja mam sie zglosic ok. 20-stego do swojego gina i dopiero bede miala 1 usg i zobacze moja fasolke:) a do tego biore swojego faceta ze soba w dniu jego urodzin:) bedzie mial prezent:)
ja już miałam 1 usg dopochwowe w 4tc a było tam tylko widać małą kropkę :-) A więc mam nadzieję, że teraz zobaczę więcej

claudia4you, sic1982 - nie zazdroszczę siedzenia w pracy w taką pogodę. Oby Wam szybciutko czas minął :)

[/QUOTE] A co do pracy to już prawie do domku się zbieramy

Do góry