reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Witam, ciężki dzień cały na sklepach i w samochodzie bo szukałam sukienki, ale lipa... nie znalazłam mam 6 dni jeszcze ;-p

Jeśli o prace chodzi bo pisałyscie o tym to ja pracuję na salonie też na codzień współpraca z klientami:) salon Orange to także mase stresów, zdarza sie że przez 9h się nic nie zje:( prawie 3 m-ce tak pracowałam na pełen atat bo koleżanka sobie nogę skręciła i nie mieli wyjscia!
Ale juz pracuje na pół etatu więc wytrzymyję... narazie to mam L4 ale wracać mi się tam nie chce, chociaż ekipa jest ok i kierowniczka też. Natomiast Ci co są ponad nami i Nas kontroluja bo Nas zatrudniaja to juz ok nie są, heh dowiedziałam się że do końca czerwca mam pracować heh a umowe mam do 2012 do lipca! heh
O ciązy narazie wie tylką mąż, mama i kolezanka z pracy bo jest bardzo wporzadku, ostatnio jak zwolnienie na 3tyg przynosiłam to powidziałam też kierowniczce bo na zwolnieniu 2B więc wyszłoby bo to chyba ciązowe 100%płatne.
Ale teraz po wizycie 9 czerwca jak będzie ok to powiem najblizszej rodzinie tacie dziadkom i ze stony męża też. A reszta się rozejdzie... no i szefowi heh ale to już kierowniczka powie narazie ukrywa :D bo ją prosiłam!

MolaGo ja tylko nie mogłam się odczytać, bardzo fajnie że założyłaś taka listę! Napewno robisz co możesz żeby było czytelnie! ja tylko wyszłam z propozycja, żeby było chronologicznie data porodu wtedy można się zapoznać... chciałabym wiedzieć np kto 2 stycznia ma poród wyliczony jak ja:D bo Nas tyle że zagubiłam się dawno:p trzymam kciuki:) doradzajmy sobie po to jestesmy tutaj żeby się wpierać i pomagać w działaniach:)

Teraz relax bo dziś był ciężki dzień samochód nagrzany gotowałam się heh
i najgorzej nic nie kupiłam :p:p:p ale ...
ale macie rację piękna pogoda:))

reklama
Witaj Karlita wśród nas. Ja też mam termin na 8 stycznia :).
W piątek odebrałam wyniki z badania krwi i wyszła mi lekka anemia. Zaczęłam już łykać witaminki dla kobiet w ciąży bo wcześniej to tylko kwas foliowy łykałam.
Ja pracuje jako przedstawiciel i już powoli nie wyrabiam. Musze mieć dobry kontakt z klientem a ja nie potrafię się skupić. Myślę żeby poprosić lekarza o L4 chociaż w pracy prosili żebym została do końca sierpnia. Kurcze nie wiem co zrobić.

Będziemy sobie pomagać nawzajem :-)
Od tego forum, podzielimy się radościami, problemami. Będziemy zadawać pytania i odpowiadać w miarę możliwości.
Ja już prawie rok tu jestem na forum i wiele razy mi pomogło ;-) więc warto

Witaj Karlita wśród nas. Ja też mam termin na 8 stycznia :).
W piątek odebrałam wyniki z badania krwi i wyszła mi lekka anemia. Zaczęłam już łykać witaminki dla kobiet w ciąży bo wcześniej to tylko kwas foliowy łykałam.
Ja pracuje jako przedstawiciel i już powoli nie wyrabiam. Musze mieć dobry kontakt z klientem a ja nie potrafię się skupić. Myślę żeby poprosić lekarza o L4 chociaż w pracy prosili żebym została do końca sierpnia. Kurcze nie wiem co zrobić.
Pamiętaj najważniejsze jest Twoje samopoczucie i zdrowie dziecka a potem reszta ludzi !!!

Hej Blondi - ja mam na 2 stycznia termin :);-) Postaram się dociągnąć. Czuję się już coraz lepiej - dzisiaj pomyłam okna i zrobiłam duże pranie, bo w koncu wiosna mi przez okna zagląda. Niedługo koniec pierwszego trymestru. Huura !!!

MOlaGo- jeśli mogę to zgłoszę się do Ciebie dopiero po wizycie u gina.

karlita- Witam i gratuluję :)

Kurcze jestem dzisiaj padnięta, nawet nie mam sił wszystkich postów dokładnie przeanalizować , a widzę, że Wy tu coraz więcej piszecie :-) Zaraz znikam do cieplutkiego łóżeczka w końcu trzeba dbać o maluszka :-)

Witam dziewczynki!!!

Molago, mogłabyś dopisać mnie do listy?? Prosiłam Cię o to na PW parę dni temu.
Ależ dzisiaj piękny dzień był, wygrzałam się sporo na słonku...wreszcie :)

U mnie sytuacja z pracą wygląda troszkę inaczej, bo z mężem prowadzimy działalność, więc ja mam teraz luz.
Pozdrawiam!!!

Witamy malutka wśród nas i gratulujemy!!
Dzisiaj znowu zapowiada się ładna pogoda, będzie można po odpoczywać na ogrodzie. Takie słoneczka nastraja pozytywnie :)

reklama
witam z rana:)
mam takie pytanko, a wczoraj zapomniałam zapytać wiecie może czy w naszym stanie jeźdżąc samochodem zakładamy pasy?? Bo wczoraj jeździłam bez bo podobno podczas stuczki pasy uciskaja brzuch i to niebezpieczne dla dzidzi..?
damqelle - to miło, ciekawe czy urodzimy w terminie:) oby bo chciałabym mieć dziecko z początku roku niż z konca, ale... najwaznijesze, żeby było zdrowe.

Miłego dnia bo zapowiada się słoneczny, a ja narazie czuje się dobrze:) więc wszystkim życze udanej niedzieli:)):-)

Do góry