reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
claudia4you mam nadzieję, że w tej ciąży będę się mogła rozkoszować tym stanem :) Niestety przy Wiki całe 9 miesięcy leżałam, jak nie w domu to w szpitalu, poród trwał 18 h a i tak skończył się cesarką, miałam przez to wszystko póxniej straszną depresję poporodową, mam nadzieję,że teraz tak nie będzie.

Ja nie mam problemu z praca jestem na stala umowe juz wiec nikt mnie nie zwolni.
Wlasnie wrocilam z budowy tzn z podworka Bo budujemy sie na tym samym podworku gdzie teraz mieszkamy z rodzicami, taki blizniak.
I mnie wygonili, bo za bardzo bylam chetna do pomocy :-( Jezu jak mnie taka bezuzytecznosc denerwuje.

Ja Ci dam na budowie pomagać :cool2:... Delektuj się tą bezużytnością bo jeszcze troszkę i będziesz mieć stos obowiązków :-)...
Aaa własny domek to piękna sprawa...no i super że blisko rodziców ( chociaż czasem za blisko też nie dobrze;-))... Moja mama ponad 1000km ode mnie... nie będzie szansy na pomoc ...

O rany, ale zaczynam miec huśtawki nastroju... dzisiaj nakrzyczałam na mojego męża jedynie o to, że spał kilka chwil dłużej ode mnie, a ja w tym czasie czułam się okropnie samotna. Potem popłakałam się,ze absolutnie mnie nie rozumie. I tak mam od kilku dni, śmieję się a za chwilę płaczę, jestem do rany przyłoż aby za chwilę zaatakowac. Mam nadzieję,ze to minie, bo powoli zaczynam siebie nie lubic...

Luśka11 nic się nie marty, to napewno minie :)

A ja dzisiaj na samopoczucie narzekac nie mogę. na słoneczku kolorku złapałam :) Teraz zajadam prażony słonecznik :) Wiki poszła na spacer z dziadkiem, ale coś zaczęło ją kaszleć, oby to nic poważnego.

Madzia02010
KOchan nie załamuj się tak się czasem dzieje i nie ma na to mądrego aby odpowiedział dlaczego, po prostu zacznijcie od nowa my też sie długo staraliśmy i fasolkę straciłam w 12 tyg a już półtora miesiąca później zaciążyłam chodź nie wiem czy obecnie jest wszysto dobrze ale mam taką nadzieję. Nie poddawaj się i nie smuć. Wiem co przeżywasz i mi bardzo przykro.

hejka;)

wczoraj nie mial;am jak sie zalogowac

maz mnie wywiozl do ZAKOPANEGO i siedizmy az do niedzieli...

pogoda do ale coz.....nie jest az tak zle....

wszytskiego naj naj dla PIOTRUSIA.....naszje kolerzanki....KOLEJNYCH ROCZKOW....

ps; dzis tez mam swe urodzinki:)

buzka;*
bardzo dziekuję w imieniu Piotrusia :)
Nie było mnie troche czasu, bo szykowalam małemu urodzinki. Maly zadowolony dostała konia na biegunach takiego plastikowego i sam sie umial na nim bujać hehe. Tortu tez troche posmakował i z tych emocji nie mógł zasnąć.
A dzisiaj u nas piekna pogoda 26,5 C normalnie mam cieplej na dworze niz w mieszkaniu, spacerek zaliczony, mam nadzieję, że jutro będzie taka sama pogoda.

Ostatnia edycja:
Zazdroszczę domu, my wynajmujemy mieszkanie i cała moja wypłata idzie na czynsz :wściekła/y:, pozostaje tylko nadzieja, że mąż zarobi i wtedy mamy na życie - on pracuje w bruku i kiedy są deszcze pracy brak, Dlatego ja muszę się kurczowo trzymać tej pracy :wściekła/y: chociaż mam jej dość.

a kiedy planowany termin ukończenia budowy?

No mysle ze na przyszly rok w surowym stanie pozniej wykonczeniowka. Bardzo chcemy na 2012 juz wejsc zobaczymy jak to bedzie.

reklama
witajcie;8

alez prosze bardzo Zielona;)

Dziekuje dziewczyny za Zyczonka:)

jestem nadla w Zakopcu...ale net jest wiec pisze;)

jesli chodzi o Liste bo tu jedna kolerznaka ma jakies Ale czy sugesie.,..To po:

1) narazie extra listy nie ma bo jest poczatek anszego Miesiaca i czekam az utorzy sie lista Stalych bywalicznyni a nie ze dziewcyzny sa na 3 posty i znikaja....

2) Na pierwszej stronie jak i na Liscie jest napisze zeby swe dane pisac mi na PW..bo niestey az tyle dziewczyn nie bede szukac i prosic o Dane....kotre ccha byc to pisza i juz...

3) jak bede miec wiecej stalych bywalcyzni zrobie Liste:)

4) a ja sie nie podoba lista to TRUDNO

Do góry