C
claudia4you
Gość
josiab ciąża to piękny okres, oby tylko dziecko się rozwijało prawidłowo
to najważniejsze teraz
to najważniejsze teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam problemu z praca jestem na stala umowe juz wiec nikt mnie nie zwolni.
Wlasnie wrocilam z budowy tzn z podworka Bo budujemy sie na tym samym podworku gdzie teraz mieszkamy z rodzicami, taki blizniak.
I mnie wygonili, bo za bardzo bylam chetna do pomocy :-( Jezu jak mnie taka bezuzytecznosc denerwuje.
bardzo dziekuję w imieniu Piotrusiahejka
wczoraj nie mial;am jak sie zalogowac
maz mnie wywiozl do ZAKOPANEGO i siedizmy az do niedzieli...
pogoda do ale coz.....nie jest az tak zle....
wszytskiego naj naj dla PIOTRUSIA.....naszje kolerzanki....KOLEJNYCH ROCZKOW....
ps; dzis tez mam swe urodzinki
buzka;*
Zazdroszczę domu, my wynajmujemy mieszkanie i cała moja wypłata idzie na czynsz , pozostaje tylko nadzieja, że mąż zarobi i wtedy mamy na życie - on pracuje w bruku i kiedy są deszcze pracy brak, Dlatego ja muszę się kurczowo trzymać tej pracy chociaż mam jej dość.
a kiedy planowany termin ukończenia budowy?