reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ewcia macie przyjemną pracę :-)

Słuchajcie czy my możemy się opalać :-D?
nie niemozemy slyszalam tex kiedys ze niemozna w ciazy kapac sie w jeziorach a w morzu mozna????bo we wrzesniu lecimy z mezem i corka do maroko w afryce i bedziemy bardzo blisko plazy i niewiem czy bede mogla poplywac :zawstydzona/y::confused:
witajcie;8

alez prosze bardzo Zielona;)

Dziekuje dziewczyny za Zyczonka:)

jestem nadla w Zakopcu...ale net jest wiec pisze;)

jesli chodzi o Liste bo tu jedna kolerznaka ma jakies Ale czy sugesie.,..To po:

1) narazie extra listy nie ma bo jest poczatek anszego Miesiaca i czekam az utorzy sie lista Stalych bywalicznyni a nie ze dziewcyzny sa na 3 posty i znikaja....

2) Na pierwszej stronie jak i na Liscie jest napisze zeby swe dane pisac mi na PW..bo niestey az tyle dziewczyn nie bede szukac i prosic o Dane....kotre ccha byc to pisza i juz...

3) jak bede miec wiecej stalych bywalcyzni zrobie Liste:)

4) a ja sie nie podoba lista to TRUDNO
kochana niedenerwoj sie kobietki daly tylko propozycje odpicowania naszej listy mysle ze fajny pomysl no ale wszystkie musza do ciebie na priv napisac dane :-)

pozdrawiam was kochane pisalyscie ostatnio o zebach ja dentysty unikamjak diabel swieconej wody boje sie panicznie wiec do dentysty w ciazy tym bardziej niepojde bo to dla nie za duzy stres :no:

zycze wam milego dnia:tak:

reklama
witam z rana:)
mam takie pytanko, a wczoraj zapomniałam zapytać wiecie może czy w naszym stanie jeźdżąc samochodem zakładamy pasy?? Bo wczoraj jeździłam bez bo podobno podczas stuczki pasy uciskaja brzuch i to niebezpieczne dla dzidzi..?
damqelle - to miło, ciekawe czy urodzimy w terminie:) oby bo chciałabym mieć dziecko z początku roku niż z konca, ale... najwaznijesze, żeby było zdrowe.

Miłego dnia bo zapowiada się słoneczny, a ja narazie czuje się dobrze:) więc wszystkim życze udanej niedzieli:)):-)
ja w 1 ciazy poprosilam lekarza o zaswiadczenie ze jestem w ciazy i jezdzilam bez pasow bo bylam po poronieniu i balam sie uciskania pasami na brzuszek teraz narazie jezdze w pasach ale sa podobno jakies nowe pasy czy cos do pasow dla kobiet w ciazy w gazetach o ciazach to czesto reklamoja

Witam Was
czuję się średnio
Jest mi słabo i co rano mnie mdli, ale nie wymiotuję.
A co do pasów to powinno się jeździć w zapiętych z tego co mi wiadomo, że podobno przy gwałtownym hamowaniu może dzidzi ucierpieć.

A co do listy jestem chętna :-)
piszę już na tym forum od roku i nie zamierzam rezygnować - szczególnie teraz.
Poznałam tu fajne osoby ;-)

Witam Kochane!
hehe tak sie rozpisałyście od wczoraj .....
Witam nowe zafasolowane , tak was dużo doszło od piątku że nie jestem wstanie wymienic wszystkie :)))
CARRIdziekuje za opowiedz,pewnie jutro zadzwonie ,albo wybiore sie do Żor jutro.
Ja pospałam dziś do 10 :D Za oknem jest pieknie . Jak tak was czytałam o wyjazdach .... ehhh zazroszcze naprawe ,my raczej nigdzie w tym roku nie pojedziemy.
Czuje sie w sumie dobrze tylko brzuszek troszke dzis o rana ciśnie, wczoraj popołudniu padlam na 2 godziny ,główa bolała ale nie mdliło mnie pierwszy raz od nie wiem od kiedy, może dziś tez tak badzie.
Co do nastrojów- u mnie masakra potrafie sie rozpłac nawet jak zobacze swoje odbicie w lustrze ;) (juz przytylam 5-6 kg szok) hehe na zakupach nie jestem w stanie podjac jakiej kolwiek decyzji ,nie moge sie zecyowac czy mam kupic truskawki czy brzoskwinie .skutkuje to tym ze kupuje i truskawki i brzoskwinie ;)
Buziaczki kobietki bardzo sie ciesze ze pogoda wkoncu sie poprawiła . Życze udanej niedzieli i widoków w Zakopanem.
(ide na sniadankoooooo ) cmok
Wo

Witam Cię Rzeczka
My też wyjazdów nie planujemy.
Jak co to najwyżej do Wisły do rodziny mojej, tam jest kuzynka (która prawdopodobnie zostanie chrzestną dla dziecka) i jej dzieci za którymi tęsknię - od nich też wyprawkę mam dostać
lato30_%28www.e-gify.pl%29.gif
a tak to wakacje przed TV

:D i ja w tym roku zostane mama chrzestna synka mojego brata, który niebawem pojawi sie na swiecie . hheheh juz sie tego boje , w co ja sie wtedy ubiore jak ja juz 64 kg waże !!!! :D

Nie będzie tak źle
są super ubrania na ciężarne :-)
więc na pewno znajdziesz coś dla siebie
Ja na razie nie przybieram na wadze, ale brzuch mam napęczniały i się czuję jak bym była co najmniej w 4 miesiącu

A Ty Rzeczka jesteś, bo masz światełko "nieaktywna"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem jestem .słabo mi sie zrobilo jakos .
wiem ze sa ubranka ciążowe ,ale moze sama sobie cos uszyje :D w przyszlym tygodniu moze sobie sukienke uszyje taka letnia . Ja od samego poczatku czulam sie strasznie pelna,napeczniala taka rozlana od samego poczatku . Miałam okropne wzdecia i cera strasznie mi sie popsuła(ja nigdy nie mialam problemu z cera jak mialam jednego pryszcza na miesiac to bylo swieto) i te piersi :D ja zazwyczaj nosze 75 A w porywach B a tu sie prawie w biustonosz nie mieszcze hhehe

I ja się witam ze wszystkimi stycznióweczkami :-) termin z moich obliczeń wychodzi na 23 stycznia, jestem bardzo szczęśliwa i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona:tak:

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry