reklama
pocieszę, że jeśli karmisz piersią, to co prawda pewnie dłużej nie będzie przesypiał nocy, ale za to jak się obudzi, to kładziesz przy sobie i zasypiasz. z butelką musisz się bujać i przygotowywaćDziewczyny nie straszcie !!!!!!!
Aniucha2124
Zaangażowana w BB
Witam Serdecznie
Ja równiez będę mamą!!!
Termin 12 styczeń 2011
To czekamy razem aż nam urosną brzuszki
Ja równiez będę mamą!!!
Termin 12 styczeń 2011
Witam Serdecznie
Ja równiez będę mamą!!!
Termin 12 styczeń 2011
witaj!
eli88
Fanka BB :)
witajcie.. jestem mamą wrześniową (tzn na forum wrześniowym, ale córa urodziła sie jednak w sierpniu) 2009 no i pojawiły się na teście 2 kreseczki... jedna taka ledwo ledwo widoczna, ale jest... dokłądnie tak samo było w pierwszej ciąży ;-)
terminu nie znam, bo jestem jeszcze przed wizytą u lekarza, ale z moich obliczeń wynika, że to około 4tydz. więc chyba czas się tu zadomowić
pozdrawiam
terminu nie znam, bo jestem jeszcze przed wizytą u lekarza, ale z moich obliczeń wynika, że to około 4tydz. więc chyba czas się tu zadomowić
pozdrawiam
Godzinę temu odebrałam wyniki
Beta 9.5-750 ( 4-5 tydzień)
Toxo IgG wątpliwa
Toxo Igm ujemna
Prolaktyna 21.35 ng/ml
Jestem już nieco spokojniejsza, teraz tylko czekać do pierwszej wizyty.
to dobrze chyba...
Ja to mam fajnie - dwójka już odrośnięta, wysyłam na podwórko i mogę się byczyć do wieczora. Mąż mi obiadki gotuje, wszyscy chodzą koło mnie na palcach - bo mama musi odpoczywać A co? Należy mi się
ee to Mamusia ma dobrze
Witam Serdecznie
Ja równiez będę mamą!!!
Termin 12 styczeń 2011
witajcie.. jestem mamą wrześniową (tzn na forum wrześniowym, ale córa urodziła sie jednak w sierpniu) 2009 no i pojawiły się na teście 2 kreseczki... jedna taka ledwo ledwo widoczna, ale jest... dokłądnie tak samo było w pierwszej ciąży ;-)
pozdrawiam
witamy GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!
u mnie nudy.,,,szaro buro....eheh
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
Dominika81
Fanka BB :)
witam!
sic - rzeczywiście jak karmisz piersią jest wygodniej, ja przestałam karmić jak mały miał 5,5 m-ca, a jak miał 10 przestał się budzić w nocy z powodu jedzenia
damqelle - a ile lat mają Twoje dzieci?
ja na wyjeździe służbowym do piątku... ech, strasznie tęsknię... własnie wróciłam do pokoju - jutro znów od 8 rano pewnie do tej godziny co dziś... poza tym mam straszne mdłości, trzymajcie kciuki, żebym jutro wytrzymała ten napięty dzień...
dobrej nocki
TJK - też bym chciała jutro nie wychodzić z łóżka.... ech.. dobra, już nie będę narzekała ;-)
idę się kąpać i spać.
sic - rzeczywiście jak karmisz piersią jest wygodniej, ja przestałam karmić jak mały miał 5,5 m-ca, a jak miał 10 przestał się budzić w nocy z powodu jedzenia
damqelle - a ile lat mają Twoje dzieci?
ja na wyjeździe służbowym do piątku... ech, strasznie tęsknię... własnie wróciłam do pokoju - jutro znów od 8 rano pewnie do tej godziny co dziś... poza tym mam straszne mdłości, trzymajcie kciuki, żebym jutro wytrzymała ten napięty dzień...
dobrej nocki
TJK - też bym chciała jutro nie wychodzić z łóżka.... ech.. dobra, już nie będę narzekała ;-)
idę się kąpać i spać.
reklama
Witajcie kochane,
Ja wczoraj późno wróciłam więc się już nie oddzywałam. Podróż okropna. Mdliło mnie, że nic sie oddzywać nie mogłam bo wszystko w gardle mi stało
Ja dzisiaj do pracy na 11 więc pewnie się odezwę jeszcze.
Dominika81 życzę wytrwałości dzisiaj i aby mdłości były mniejsze.
Ja wczoraj późno wróciłam więc się już nie oddzywałam. Podróż okropna. Mdliło mnie, że nic sie oddzywać nie mogłam bo wszystko w gardle mi stało
Ja dzisiaj do pracy na 11 więc pewnie się odezwę jeszcze.
Dominika81 życzę wytrwałości dzisiaj i aby mdłości były mniejsze.
Podziel się: