reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
witajcie.. jestem mamą wrześniową (tzn na forum wrześniowym, ale córa urodziła sie jednak w sierpniu) 2009 no i pojawiły się na teście 2 kreseczki... jedna taka ledwo ledwo widoczna, ale jest... dokłądnie tak samo było w pierwszej ciąży ;-)

terminu nie znam, bo jestem jeszcze przed wizytą u lekarza, ale z moich obliczeń wynika, że to około 4tydz. więc chyba czas się tu zadomowić ;)

pozdrawiam

Witamy nowe mamy :)))

właśnie musiałam oddać makaron. Fujjj... obrzydliwe :(
Nienawidzę mdłości, ale zwrotów jeszcze bardziej :(
muszę się przespać ;)

Godzinę temu odebrałam wyniki
Beta 9.5-750 ( 4-5 tydzień)
Toxo IgG wątpliwa
Toxo Igm ujemna
Prolaktyna 21.35 ng/ml

Jestem już nieco spokojniejsza, teraz tylko czekać do pierwszej wizyty.

to dobrze chyba...:)

Ja to mam fajnie - dwójka już odrośnięta, wysyłam na podwórko i mogę się byczyć do wieczora. Mąż mi obiadki gotuje, wszyscy chodzą koło mnie na palcach - bo mama musi odpoczywać :) A co? Należy mi się ;)

ee to Mamusia ma dobrze;)

Witam Serdecznie
Ja równiez będę mamą!!!:tak: :tak:
Termin 12 styczeń 2011:)

To czekamy razem aż nam urosną brzuszki:tak: :tak:

witajcie.. jestem mamą wrześniową (tzn na forum wrześniowym, ale córa urodziła sie jednak w sierpniu) 2009 no i pojawiły się na teście 2 kreseczki... jedna taka ledwo ledwo widoczna, ale jest... dokłądnie tak samo było w pierwszej ciąży ;-)

terminu nie znam, bo jestem jeszcze przed wizytą u lekarza, ale z moich obliczeń wynika, że to około 4tydz. więc chyba czas się tu zadomowić ;)

pozdrawiam

witamy GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!

u mnie nudy.,,,szaro buro....eheh

damqelle- Ty nie strasz tym zwracaniem bo ja też wszamałam właśnie cały talerz makaronu :eek:

MOlago wydaje mi się że wyniki są ok przynajmniej w normach się mieszczę .

Kurcze ale jestem padnięta chyba jak walne się do wyrka to rano z niego nie wstanę :-p

witam!

sic - rzeczywiście jak karmisz piersią jest wygodniej, ja przestałam karmić jak mały miał 5,5 m-ca, a jak miał 10 przestał się budzić w nocy z powodu jedzenia

damqelle - a ile lat mają Twoje dzieci?

ja na wyjeździe służbowym do piątku... ech, strasznie tęsknię... własnie wróciłam do pokoju - jutro znów od 8 rano pewnie do tej godziny co dziś... poza tym mam straszne mdłości, trzymajcie kciuki, żebym jutro wytrzymała ten napięty dzień...
dobrej nocki

TJK - też bym chciała jutro nie wychodzić z łóżka.... ech.. dobra, już nie będę narzekała ;-)
idę się kąpać i spać.

reklama
Witajcie kochane,
Ja wczoraj późno wróciłam więc się już nie oddzywałam. Podróż okropna. Mdliło mnie, że nic sie oddzywać nie mogłam bo wszystko w gardle mi stało :(

Ja dzisiaj do pracy na 11 więc pewnie się odezwę jeszcze.

Dominika81 życzę wytrwałości dzisiaj i aby mdłości były mniejsze.

Do góry