reklama
MOlaGo witaj w klubie ja wczoraj usnełam razem z moim synkiem i obudziłam się dopiero rano w całym opakowaniu Jakbym tylko mogła to spałabym chyba 24/h. w pierwszej ciąży nie miałam zupełnie żadnych objawów więc tym bardziej jest to dla mnie trochę dziwne. No ale cóż, wytrzymam:-)
tez tak mam, spie do oporu. na moje nieszczescie niedawno nauczylismy starszaka chodzic spac przed 22, wczesniej to i o 2 w nocy mu sie zdarzalo, i teraz budzi mnie kolo 8 na rozne sposoby... na przyklad rzucajac we mnie zabawka z miloscia albo wkladajac mi paluszki do oczu slodki jest, nie ma co.
aga_bb2 - nie no, słodziak z tego Twojego synusia :-) Ale u mnie jest tak samo, z miłości chyba szczypie, drapie a czasami to nawet ugryźć potrafi.... diabeł jeden
O tyle dobrze, że Szymon chodzi spać jak w zegraku między 20 a 21. Przynajmniej mamy z mężem wieczór dla siebie.
O tyle dobrze, że Szymon chodzi spać jak w zegraku między 20 a 21. Przynajmniej mamy z mężem wieczór dla siebie.
zapmarta
Karolkowa mama
feline, mój synek też chodzi ładnie spać, ale gorsze są nocki, tzn parę razy budzi się. Policzyłam sobie (nie było trudne) i na 15 miesięcy, które teraz ma spałam 11 nocy bez pobudek, czasami przychodzą chwile zwątpienia jak poradzę sobie fizycznie z tym zmęczeniem jak drugie bedzie.
szarcia
06.2009/01.2011
No mój mały tez robi pobudki ze 3 razy w nocy i trzeba mu dać sie napić bo inaczej nie uśnie. Parę razy mu sie tylko zdarzyło przespać całą noc.feline, mój synek też chodzi ładnie spać, ale gorsze są nocki, tzn parę razy budzi się. Policzyłam sobie (nie było trudne) i na 15 miesięcy, które teraz ma spałam 11 nocy bez pobudek, czasami przychodzą chwile zwątpienia jak poradzę sobie fizycznie z tym zmęczeniem jak drugie bedzie.
TakaJednaKobitka
Zaangażowana w BB
Godzinę temu odebrałam wyniki
Beta 9.5-750 ( 4-5 tydzień)
Toxo IgG wątpliwa
Toxo Igm ujemna
Prolaktyna 21.35 ng/ml
Jestem już nieco spokojniejsza, teraz tylko czekać do pierwszej wizyty.
Beta 9.5-750 ( 4-5 tydzień)
Toxo IgG wątpliwa
Toxo Igm ujemna
Prolaktyna 21.35 ng/ml
Jestem już nieco spokojniejsza, teraz tylko czekać do pierwszej wizyty.
kasiulek85
Zaciekawiona BB
No mój mały tez robi pobudki ze 3 razy w nocy i trzeba mu dać sie napić bo inaczej nie uśnie. Parę razy mu sie tylko zdarzyło przespać całą noc.
rozumiem Ciebie bo ja też wstaję 3 razy w nocy do małego. on nie przespał jeszcze ani razu całej nocy!
reklama
rozumiem Ciebie bo ja też wstaję 3 razy w nocy do małego. on nie przespał jeszcze ani razu całej nocy!
mój też nie, żarłoczek jeden!
Podziel się: