reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Czesc dziewczyny:-)
nie było mnie dwa dni..tzn wczoraj byłam ale tylko przeczytałam co naskrobalysmy i nie mialam sily juz potem pisać a dziś niesttey nie dam rady was nadrobic ale chociaz sama cos napisze.

Cale dwa dni bylam po za domem na wysokich obrotach i padam na twarz.
Mam do was pytanko zupełnie nie związane z ciąża.
Jakie macie zdanie o kołdrach puchowych?? czy waszym zdaniem one uczulaja i jakie sa ich zalety i wady?
pytam poniewaz z mezem kupilismy sobie taka ale nie jetsem pewna czy to byl dobry wybor....i teraz siedze i sie tym zadreczam:-(

A scrapbooking jest super:-) ma dwa albumy zrobione ta metoda slubny i zmojego pobytu w usa. Tam własnie nakupowałam duzo fajnych ozdób ale ciesze sie ze w Polsce teraz tez juz jest duzo takich gadzetów. Mozna super pamiatke zrobić dla dzidziusia np na roczek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam często pomysły i podobają mi się takie rzeczy ręcznie robione więc może się w to pobawię.....
Zrobię taki album, że szok :-D

No to my fogia zrobimy coś takiego dla naszych maluszków Romantyczna Galeria Agnieszki Babulewicz: Brak zrozumienia i pajacyki
Agnieszka jest moją mistrzynią i najbardziej lubię jej bloga :) Jakbyś potrzebowała jakieś chusteczki to bij do mnie, coś się znajdzie :)
No to dziewczyny - startujemy do albumów :)Potem się będziemy chwalić. A ja będę oceniać :)

Wracając do tatuaży - serio można dostać uczulenia - tusz wszczepiony w skórę może je powodować. Ja alergii co prawda nie mam ale czasem mnie swędzi na zmianę pogody. Dlatego odradzam od razu pokrywania ciała dużymi tatuażami. Lepiej zrobić sobie mały i dyskretny i zobaczyć jak reaguje. Ja mam elfa na ramieniu, koleżanka ma motylka na piersi. I takie mi się podobają - w razie czego można je zakryć
W szkolnictwie robią problemy osobom z tatuażami, mi kazali zakrywać jak jeździłam na grupy żeby młodzieży nie deprawować - ha,ha,ha.... Znajoma miała szansę na bardzo dobrą pracę i duże pieniądze, ale szef nie wyobrażał sobie by osoba która się kontaktuje z klientami miała tatuaż - choć nie wiem co to ma do rzeczy, ale ona ma na ręce i trudno to ukryć.

Hej;) Wy tu tyle piszecie, ze jak wpadam od czasu do czasu to nie nadazam za czytaniem;) a czy czujecie juz ruchy dziecka? Bo ja tak:) moje rusza sie baaardzo duzo;)

Dziewczęta:-)
ja juz wykapana i nasmarowana cudami przeciwko rozstępom (oby daly efekt;-) )uciekam juz spać bo ledwo na oczy patrze.
jutro przede mna mniej meczacy dzien wiec postaram sie cos wiecej naskrobać:-)

Milej nocy

Witam z rana:)
wstałam sprawdzić czy mały ma gorączkę, bo w nocy miał trochę(nie za dużo ale było) i jakoś nie mogę usnąć,poczytałam wczorajsze wieczorne zaległości i siedzę sobie i popijam herbatkę z cytrynka.Spać nie mogłam w nocy ,kręciłam się....a młodemu coś się śniło bo ze 2 minuty się śmiał przez sen,aż poszlam zobaczyć czy śpi.Az mąż się przebudzil.

Ja też mówię "dzień dobry" :-) Trochę wcześnie, ale aż normalnie nie wierzę, że już się wyspałam. Małżon zadowolony bo zawsze rano musi być ciuchutko bo śpię, a tu dzisiaj niespodzianka :-D
U nas świeci słoneczko :-)

reklama
Do góry