C
claudia4you
Gość
Dziewczyny przypomnicie mi która mówiła, że odkupi ode mnie spodnie jak będą ciasne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie - nie bawiłam się, po trochu że do tego potrzeba dużo wszystkiego a ja już mam sporo pasji które nieźle biją mnie po portfelu. Ale mogę polecić kilka ciekawych stron w celach inspiracyjnych - bo to naprawdę ciekawa sprawa i fajne rzeczy można robić. Ja się tym razem orientuję na foto-książki. Tylko sama chciałabym robić - też fajna rzecz.dziewczyny czy któraś kiedyś się bawiła w scrapbooking? Mam album ślubny, który czeka od zeszłego roku na swoją kolej i chciaabym się nim zająć, ale mało wiem o tej metodzie. Może damquelle jako dusza artystyczna się w to bawiła?
Scrapbooking to bardzo fajny pomysł na zrobienie albumów dla naszych maleństw
fajnie by byłonapisz cos wiecej na temat tego scrapbooking
claudia4you ja mówiłam ze od ciebie odkupie
no jestem, jestem. :-)Fogia - udanej wizyty:-) odezwij się jak wrócisz :-)
alergia na tatuaż, szok.No i całe szczęście że nie zdążyłaś - przy porodzie się tego czepiają i traktują jak potencjalnego posiadacza AIDS. Choć teraz już chyba dadzą spokój bo robiłam badania na obecność AIDS Ale krwi od wytatułowanych podobno nadal nie biorą, a moja przyjaciółka dostała alergii na swój tatuaż i musiała usunąć
śmiałyśmy się z ostatnio z koleżankami, że skoro nie udało się go zrobić na trzydziechę to może uda się na 60. Po prostu jego wykonawca będzie miał spore wyzwanie w tych góach i dolinach.fogia pomysł z tatuażem bardzo fajny ale może faktycznie poczekaj niekoniecznie do 40 najważniejsze żebyś była świadoma że go robisz i że jako 60 latka też będziesz go miała dlatego uważam że wzór powinien być ponadczasowy.
super sprawa i coś mi się zdaje, że się tym zajmę. Ja ostatnio zgłębiam techniki decoupage.Scrapbooking to bardzo fajny pomysł na zrobienie albumów dla naszych maleństw
dzięki :-)Fogia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin