reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

gosia jak na jodze, fajnie?jesteś zadowolona? Ja chyba sobie kupię tę plytkę z shape i będę ćwiczyła w domu,ale od września bardzo chcę iść na taniec brzucha,czekam aż zaczną się zapisy:)
Co do cerutin to nie wiem ale chyba ma taki sam skład jak rutinoscorbin(?). Podobno można brać w ciąży ale dziś to potwierdzę u lekarza:) zapytam też o picie wit. C 1000 mg bo ta duża dawka jest najlepsza na przeziębienie:)

reklama
Ribi o tak zapytaj o to dretwienie, bede wdzieczna.

ja robie dzisiaj porzadki, pranie, zmieniaanie poscieli i zaraz ide robic !! smalczyk!! wiem tlusty jak diabli ale tak za mna chodzil 2 miesiace ze musze!!!!! przed ciaza rzadko jadlam moze raz na 2 lata a teraz mnie skreca na sama mysl;)

Ribi joga jest fajna. Cwiczenia nie wymagaja nadmiernego wysilku, mimo iz caly czas sie ruszasz. Wyszlam zadowolona. Maluch tez reagowal. W przerwach meidzy cwiczeniami fikal kozilki :-).
Instruktorka mowila, ze wiele z tych cwiczen pomaga na problemy takie jak bole plecow, bole glowy i migreny, hemoroidy. Nawet podczas porodu mozna wykorzystac niektore "pozycje". To tak z grubsza. Szczegolow nie pamietam. To byla moja pierwsza joga po dunsku i nie wszystko udalo mi sie dobrze zrozumiec.
Bede wdzieczna za informacje od lekarza na temat cerutinu. Dziekuje :-)

Witam sie w poludnie:-)
Zycze wszystkim zdrowka, wszystkie choroby niech ida precz! Ja poki co jakos sie trzymam, ale nigdy nic nie wiadomo...

szalom wspolczuje powrotu do szkoly!
A co do farbowania, to tak czasem sie zdarza, ze kolor wychodzi ciemniejszy:tak: A w ciazy tez kolorki potrafia inne wychodzic niz zwykle.
Madie mnie tez dzidzia poki co nie budzi swoimi szalenstwami, ale jeszcze troche i pewnie zacznie :-)
Malta, Ribi udanych wizyt u ginka zycze :tak:
claudia4you i jak po wizycie u dentysty? Na pewno nie bylo tak zle ;-)
Dominika81 na pewno z dzidzia wszystko jest w porzadku:tak: A brzuszek jeszcze urosnie, to ze jest maly to nie znaczy od razu, ze jest cos zle. Na pewno na kolejnej wizycie uslyszysz ze wszystko jest dobrze i bedziesz juz spokojniejsza :tak:
Gosiula85 gratuluje corci!

Ja mam dzis wieczorem wizyte u gina i juz sie troche denerwuje... ehhh Mam nadzieje, ze wszystko jest dobrze.

ale mam leniwca....nic mi się nie chce. Widzę, że od kilku dni mam zwiększony apetyt i już mnie to martwi:/ ale muszę się trzymać i nie zabawiać w odkurzacz...
klaudoos smalczyk ze skwarkami....mniam a dajesz cebulke?....oj chyba też zrobię....uwielbiam smalczyk i do tego na kanapeczkę jeszcze cebulkę pokroić posolić i ogóreczka kiszonego....nie żebym jadła :) ale....chyba poproszę mamę żeby zrobiła robi najlepszy:)

witajcie,
ja się za często nie odzywam bo jednak praca absorbuje a jak wracam o 17 do domu to już mi się nic nie chce, a tu jeszcze domowe obowiązki i obia trzeba zrobić.
ach-zazdroszczę tym, co na zwolnieniu siedzą-mnie jeszcze 3 m-ce pracy czekają :-(
co do czytania-staram się być na bieżąco :-)
co do porodu to mój mąż na pewno będzie, zawsze chciał, a jeszcze kumple mu opowiadali że kobieta potrzebuje bliskiej osoby nawet do takich prozaicznych rzeczy, jak poprawienie poduszki, podanie wody itp.
poza tym mój by mnie nigdy nie zostawił :happy2:
gratuluję wszystkim, które znają płeć - my mam nadzieję dowiemy się 13 września.
co do ruchów to dziś po 3 dniach chyba się wyspałam bo mi ludek pozwolił, ostatnie noce to takie toto ruchliwe ze nie wiadomo jak spać bo się rusza i rusza :-)
miłego dnia wszystkim życzę i zmykam jeść.

Cześć Brzuchatki! Witam Was w piękny, słoneczny dzień! Cudowna odmiana po długotrwałych chłodach:-) Jutro mam połówkowe usg i właściwie jedyną szansę na poznanie płci bąbelka:-) Trzymajcie kciuki żeby maluszek był zdrowy i żeby udało się dojrzeć czy coś tam dynda między nóżkami czy też nie>;-) Życzę wspaniałego dnia i dużo zdrówka tym do których dobiera się przeziębienie!

Witajcie kochane.
Mój mąz rano zawiózł mocz do badania Wiki bo wczoraj płakała, że ją boli jak sika i byłam z nia u lekarza. Wyniki bardzo dobre, i okazało się, że jej odparzyło pisiulke i dlatego szczypie. Dał jednak na wszelki wypadek furagin i kazał kąpać w naparze z ziół.
Potem poszła do babci a ja pojechałam na kawkę do kolezanek z pracy. Ale się nagadałyśmy :)

Teraz Wiki u dziadków, a ja gotuję obiadek :) Pomidorówka i ruskie pierogi :) I zabieram się za prasowanie. U nas okropnie leje deszcz. Brrrrrrrrrrrrr

Dziewczyny życzę wam powodzenia na wizytach i dajcie znać co i jak :)

Dziewuszki chcę również od razu życzyć Wam wszystkim , którym zbliżają się wizyty powodzenia na badaniach, poznania płci i zdrowego silnego dzidiusia :tak:

Ja po dentyście ok, dała znieczulenie, ale i tak troszkę bolało. Niestety, że nie miałam kasy to dała mi plombę na NFZ a jest oszkliwa taka szara :zawstydzona/y: teraz w buzi mam jak w śmietniku - okropnie to wygląda..... ale cóż zrobić

Z powodu pogody mój siedzi w domku ze mną, niedługo bierzemy się za obiad, ziemniaki, warzywa i mięsko w piekarniku - będzie mniam :-D

reklama
Cześć laseczki :)
marisax - trzymam kciuki za wizytę i oby pokazało maleństwo co tam za niespodzianka się szykuje :)
joasiab - pyszny obiadek. Sama robisz ruskie? Bo ja nigdy jeszcze się nie zdecydowałam na domowe robienie ruskich, akurat te kupuję gotowe...

Miłego dzionka wszystkim życzę!
U mnie apetyt się poprawia i wczoraj sama byłam zaskoczona jak co chwilę miałam na coś ochotę. No a jutro rozpoczęcie roku szkolnego, w sumie to się trochę cieszę, że dziewczyny już pójdą do szkoły bo więcej spokoju będzie. Ostatnio są okropne, ciągle się kłócą i zaciekle biją. Dokuczają sobie i ... po prostu szok. Przez wakacje tak się rozpuściły że nie mogę uwierzyć, że to moje dzieci...

Do góry