witam z rana widze, ze wszedzie piekna letnia pogoda u mnie od wczoraj wieczora pada, zimno i wogole na lato nie wyglada. zastanawiam sie co wykombinowac temu mojemu lobuzele w domu, zeby sie nie nudzila bo ona lubi sie bawic. licze na meza, ze jak wstanie to ja troche pomeczy.
wczoraj dzidzia oczywiscie olala mame i pewnie fikala jak spalam bo czasem w ciagu dnia da znac o sobie paroma lekkimi kopniakami i tyle. niestety wieczorem tylko jak tatus polozy reke zachciewa sie bardziej ruszac. co zas do rozmiaru buta to ja mam 39/40 zalezy jaki rozmiar bo to roznie z tym bywa ja praktycznie chodze tylko w sportowych nike eleganckie omijam z daleka wiec problemu ze znalezieniem buta.
dziewczynki kurujcie sie moje drogie i nie badzcie az za bardzo pociagajace.
wczoraj dzidzia oczywiscie olala mame i pewnie fikala jak spalam bo czasem w ciagu dnia da znac o sobie paroma lekkimi kopniakami i tyle. niestety wieczorem tylko jak tatus polozy reke zachciewa sie bardziej ruszac. co zas do rozmiaru buta to ja mam 39/40 zalezy jaki rozmiar bo to roznie z tym bywa ja praktycznie chodze tylko w sportowych nike eleganckie omijam z daleka wiec problemu ze znalezieniem buta.
dziewczynki kurujcie sie moje drogie i nie badzcie az za bardzo pociagajace.