reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Kate ale sie usmialam :)
szczegolne ztym sikaniem tylko do toalety...cos mi sie przypomnialo...ale to juz jutro..bo oczka mi sie zamykaja...

Dobranoc :)

reklama
witajcie,
dziękujemy za życzenia i też najlepszego dla Natalki i Franka :-)
ja dziś męża wysłałam z Alą na spacer i byli ponad 2h, u nas wiatr ale w miarę ciepło i bez deszczu, ja w tym czasie poprzesadzałam kwiaty, zasadziłam sobie zioła, zrobiłam pranie i umyłam jedno okno, zostały mi jeszcze 4 :-(
potem zrobiłam obiad, mąż posprzątał a ja z Alusią w chuście to udało mi się ogarnąć, a w czasie kuchennych rewolucji poprasowałam.
dzień udany, święta zbliżają się wielkimi krokami, a jako, że mamy chrzciny to jednak trzeba okna umyć i ogólnie chatkę ogarnąć.
jutro ma być lepsza pogoda to po kościele na pewno rodzinny spacer i na kawę bym chciałam męża wyciągnąć gdzieś do kawiarni-myślę, że się uda :-(
ja myślałam że już dietę mam prawie opanowaną, jadłam już 2 tyg jogurt naturalny, chciałam wprowadzać nową rzecz a mała znowu ma wysypkę więc odstawiamy jogurt i czekamy aż zejdzie :-(
z pozytywów Alusia śpi w sumie z jedną pobudką, najpierw ok 5h, potem karmię i zostaje w naszym łóżku, i tak do rana, dziś wstaliśmy po 10 :-)
spadam spać, dobrej nocki i miłej niedzieli i pięknej pogody jutro

joasieńka - u mnie tak jak u Ciebie z tym że Maciuś od początku ładnie przesypiał noce:) ale też po rannym karmieniu już śpi z Nami w łóżku do 10tej czasem dłużej;P

Skoro już wszystkie poszłyście spać to i ja znikam:) Mąż w pracy wiec jeszcze jedna nocka samotna:( DOBRANOC

czesc kochane,
czytam was od 2 dni a nie mam czasu by cos napisac.

blondi ja to az boje sie pomyslec co to bedzie jak twoj m. na noc zostanie w domu :):):) ja nie lubie samotnych nocy i od slubu mialam ich doslownie kilka i szczerze to bardzo was podziwiam - 16h pracy, szok!

kochani dzisiejsi jubilaci, na kolejne miesiace zycia zycze Wam zdroweczka, pieknych snow, pogodnych i wesolych dni a Wam Mamusie cierpliwosci, wytrwalosci i zdroweczka !!!!

oj, ja czesto wspominam chwile kiedy to Natusia czy Majusia fikaly w brzusiu - te cize byly tak inne... przez katastrofe nie zapisalam dokladnie co i jak ale do zdarzenia doszlo 8 lub 9 kwietnia - az trudno w to uwierzyc, ze juz rok jak zaszlam w ciaze.
a to zdarzenie bylo nadprogramowe, bo chcielismy dziecko na lato... :)

Majeczka dzis podekscytowana bo obchodzila imieniny - przez telefon pochwalila sie cioci, ze dostala swiecace gacie:) ..to sliczne majtusie z cekinami na pupie:)

Witam w niedzielny, sloneczny poranek. Ciekawe czy dzis bedzie cieplo i czy nie bedzie juz tak wialo. Wyglada na to ze bedzie ladnie.

Pije kawke i czytam co tam naskrobalyscie wczoraj. Milej niedzieli!

Witajcie z rana:-)
U nas slonko,pogoda chyba ladna bedzie. JA dzis mam lepszy humorek niz wczoraj mam nadzieje ze ABrtusiowi sie udzieli i bedzie dzis mniej marudny.
Ok 11 jedziemy na caly dzien do moich rodzicow wiec zajrze pewnie do Was dopiero jutro. W takim razie zycze Wam milej niedzielki i zeby spacerki sie udaly:)

Witam:)

Dziewczyny czym lubią się bawić dziewczynki w wieku 5 lat? Moja chrześniaczka ma urodziny w sobotę i nie mam jakoś pomysłu co można jej kupić... Może coś podpowiecie?

Witam się niedzielnie :) U nas pogoda zapowiada się znacznie lepsza niż wczoraj, to może uda się nam wyjść na spacerek bo już od kilku dni siedzimy w domu :/ wczoraj Miki miał dziwny dzień, bardzo dużo spał a to nowość bo on raczej woli broić niż kimać w dzień za to dał popalić w przerwach, był głodny to się dopominał ale jak dawaliśmy butle to ją języczkiem wypychał i w krzyk. Dopiero jak zgłodniał tak bardzo bardzo to zaczynał ciągnąć a dziś jest to samo :/ Mam nadzieję, że jednak mu się poprawi :)
Dziewczyny pisałyście o paluszkach i piąstkach w buziach dzieciaczków, nam rehabilitantka przy wypisie mówiła, że dzieciaczek jak jest głodny to szuka jedzonka, a że jest malutki i bezbronny to ładuje do buzi to, co ma najbliżej czyli swoje łapki i jeżeli pcha je tylko w okolicach karmienia to jest w porządu, gorzej jak ciągle je trzyma w buzi albo ssie jednego paluszka.
Iwi życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia, bo coś nie chce się to paskudztwo od ciebie odczepić.
Juchu chrześnica mojego męża ma 6 lat, ale my kupujemy dzieciakom tylko jakieś fajne ciuszki albo buciki bo zabawek maj dużo i nadzwyczajniej w świecie ich nie szanują, a ciuszki na dziewczynki są śliczne i zawsze się z nich cieszy.
Claudia pisałaś o rehabilitacjach dla Michasia, możesz mi napisać jaką metodą i jak często jest rehabilitowany?
Życzę miłej niedzieli :)

reklama
Witam się i ja

U nas też pogoda się poprawia także dzisiaj na pewno spacerek zaliczymy;)
Nie śpimy od 7, nocka też taka sobie, wczoraj Miki więcej spał jak się bawił i o 21 zasnął tak szybciutko jakby cały dzień nie spał:)
Teraz leży i słucha jak siostrzyczka mu czyta bajeczkę.

Miłej niedzieli kobitki ;)

Do góry