reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Bardzo dziękuję za życzenia dla Natalki. Niby jesteśmy stycznióweczki, a rozrzut pomiędzy najstarszym a najmłodszym dzieciaczkiem jest prawie 2 miechy :)

Przełamałam się i wyszłyśmy na krótki spacerek. Natalia przespała i wydawała się być zadowolona, za to mi mało głowy nie urwało. W dodatku taki zimny ten wiatr... Jeszcze mądra czapki nie wzięłam. Dobrze, ze przez połowę drogi (z wiatrem) mogłam mieć kaptur na głowie, a w kieszeniach znalazłam jeszcze rękawiczki :)

Nie chce mi się gotować obiadu, mam ochotę na pizzę... Muszę tylko przekonać W :)

reklama
Mały zasną a ja już jestem padnięta od tego kataru dzisiaj czuję się gorzej niż wczoraj, ale troszkę ogarnęłam i wyprałam i czeka mnie prasowanie, ale to nie dzisiaj. Dobrze że chociaż Franco jest w grzeczny troszkę po marudzi ale więcej czasu jest grzeczny. A u nas jest ładnie na dworze, ale ja nie wychodzę niestety.
Kurcze mógłby już mąż wrócić z pracy.

Ale Wam fajnie że wychodzicie na spacerki, ja nawet nie próbuje oprocz wiatru pada deszcz i grad więc nie jest ciekawie dostać takim deszczem z wiatrem to chyba nie jest przyjemne:(

Mąż odsypia 16h pracy, a ja się bawie z Maciusiem, własnie mnie ciągnie za palec hehe

my dzisiaj cały dzień w domu, taka pogoda,chociaż dla mnie to dzionek stracony jak nie ma chociaż 15 minutowego spacerku

Wrzucam coś fajnego na dobranoc :-D
444444.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
mój waży 5540 spadła mu waga o 300 gram, ale nie martwię się
w domu tylko cyc, a tam sztuczne mleko

witam Was, na chwile tylko
mały usnął , więc mam moment na zajrzenie na neta

najlepsze życzonka dla solenizantów , o ile są ....

claudia ale to na pewno dobrze ze spadla mu waga?? ja bym na twoim miejscu skonsultowala to z lekarzem....szczegolnie ze pisalas ze On bardzo Ci placze i waga spadla wiec mozepiers mu jednak nie wystarcza...:-(

My tez dzis caly dzien w domku wichura u nas taka ze glowe chce urwac wiec nie wychylalam sie na dwor...

Do góry