reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Bardzo dziękuję za życzenia dla Natalki. Niby jesteśmy stycznióweczki, a rozrzut pomiędzy najstarszym a najmłodszym dzieciaczkiem jest prawie 2 miechy :)

Przełamałam się i wyszłyśmy na krótki spacerek. Natalia przespała i wydawała się być zadowolona, za to mi mało głowy nie urwało. W dodatku taki zimny ten wiatr... Jeszcze mądra czapki nie wzięłam. Dobrze, ze przez połowę drogi (z wiatrem) mogłam mieć kaptur na głowie, a w kieszeniach znalazłam jeszcze rękawiczki :)

Nie chce mi się gotować obiadu, mam ochotę na pizzę... Muszę tylko przekonać W :)

reklama
Mały zasną a ja już jestem padnięta od tego kataru dzisiaj czuję się gorzej niż wczoraj, ale troszkę ogarnęłam i wyprałam i czeka mnie prasowanie, ale to nie dzisiaj. Dobrze że chociaż Franco jest w grzeczny troszkę po marudzi ale więcej czasu jest grzeczny. A u nas jest ładnie na dworze, ale ja nie wychodzę niestety.
Kurcze mógłby już mąż wrócić z pracy.

Ale Wam fajnie że wychodzicie na spacerki, ja nawet nie próbuje oprocz wiatru pada deszcz i grad więc nie jest ciekawie dostać takim deszczem z wiatrem to chyba nie jest przyjemne:(

Mąż odsypia 16h pracy, a ja się bawie z Maciusiem, własnie mnie ciągnie za palec hehe

my dzisiaj cały dzień w domu, taka pogoda,chociaż dla mnie to dzionek stracony jak nie ma chociaż 15 minutowego spacerku

Wrzucam coś fajnego na dobranoc :-D
444444.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
mój waży 5540 spadła mu waga o 300 gram, ale nie martwię się
w domu tylko cyc, a tam sztuczne mleko

witam Was, na chwile tylko
mały usnął , więc mam moment na zajrzenie na neta

najlepsze życzonka dla solenizantów , o ile są ....

claudia ale to na pewno dobrze ze spadla mu waga?? ja bym na twoim miejscu skonsultowala to z lekarzem....szczegolnie ze pisalas ze On bardzo Ci placze i waga spadla wiec mozepiers mu jednak nie wystarcza...:-(

My tez dzis caly dzien w domku wichura u nas taka ze glowe chce urwac wiec nie wychylalam sie na dwor...

Do góry