reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

Ojej zapomniałam o naszej Tosi - a więc WSZYSTKIEGO NAJ
od zapominalskiej ciotki :-)

Dziewczyny ktore akrmicie piersia pijecie kawke?? bo ja mam taka mega ochote na rozpuszczalna z mlekiem.....a jeszcze joasiab ciagle robi mi smaka jak pisze ze pije kawusie;-)

Ja piłam kawkę kilka razy i Mikiemu nic nie było ale wcale mnie jakoś nie ciągnie do kawy i mi się jej nie chce, ech zupełnie jak z seksem;-)

reklama
Nadrobiłam zaległości wczoransze:)
joasiu - no widzisz wysłałm maila do kadr i mi napisali ze mam swoimi słowami ułozyć, ach;)
claudia - najlepszego dla Michałka:)
ariska - najlepszego dla Michasi:) (spóźnione ale szczere:))
jumabe - kurcze zobacz mój Maciuś też często wkąłda ręce do buzi, dobrze że już we wtorek mamy wizyte u lekarza umówione szczepienie to upewnie się że jest zdrów bo mnie trochę nastraszyłaś:( zdrówka dla Was!

100 Latek dla bąbelków!!
ja to nie jestem wstanie was nadrobic na głównym ale postaram sie juz nabierzaco tu byc :)

Kubus tez wkłada (piąstki do buzi) paluszki nie są ciekawe.. ale ma taki ubaw jak tą piąstke złapie i wpycha ze nie jestem w stanie mu jej odciagnąc:)

Kochane są do kupienia spiochy które mają odwijane rękawy zeby zasłonic paluszki :"niedrapki"
MINI MODE PASIASTY PAJACYK NIEDRAPKI 0-3M (1546373255) - Aukcje internetowe Allegro

my dziś juz po spacerku mimo ze strasznie wiało. Teraz mała śpi dalej przy otwartym oknie przykryta kocem a ja wcinam ciasteczka :-)

Monia-t a jak reaguje Natalka jak dajesz jej butlę? ja mojej nie chciałam dawać smoka bo krzywe ząbki itd a jak zaczęła ssać paluszki to na smoka było zapóźno, czasami to wkurzam się nawet na nią że chce wszystko ssać - paluszki, pieluszkę, moją rękę jak gdzieś dotknie jej przez przypadek buzią - poza smokiem. to samo dotyczy smoczka z butli - a z tym to mam problem bo czasami trzeba podać coś poza mlekiem i nie ma jak. a łyżeczką to dobiero jest zabawa

Wszystkiego dobrego dla naszych dzisiejszych solenizantów

Wszystkiego najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantów Michałka i Tosi:-) STO LAT
U nas mega wietrznie i deszczowo, Miki zasnął z tatusiem o 13, a ja dzięki temu mogłam troszkę porobić i usiąść do kompa.
Michał absolutnie nie toleruje smoczka, natomiast jest amatorem piąstki... w sumie to próbuje do buzi wsadzać praktycznie wszystko. Niestety nasz łobuziak oprócz tego nałogu;-) ma jeszcze jeden, ciągle nadrywa sobie uszko. Łapie w rączkę i ciągnie z całej siły, ostatnio pojawiła się ranka. Niestety udaje mi się go pilnować w ciągu dnia, ale nasz malec robi to również przez sen.
Co do picia kawy to ja owszem, piję jedną kawę dziennie, co prawda jest ona słaba i z mlekiem, ale zawsze kawa. Na szczęście Miśkowi nic po niej nie jest.

hej i ja się witam:)
troszkę nadrobiłam!!!

Aniwar-Ja tez piję neskę rozpuszczalną z mleczkiem albo carte noire i jest ok:)

AsiaK- Jak to cudownie ze wszystko okazało się tylko brakiem profesjonalizmu tamtego lekarza.... no ale ile nerwow Cię to kosztowalo....
Swoją drogą ja tez tak mam z synem ze czasem sie trzeba wrocić do domu i przebrac bo się wytytla niemiłosiernie,jeszcze leci pod nogi nie patrzy i juz raz bym z nim fiknęla...
Raz jak byliśmy w Wawie na zakupach to dałam mu w aucie jajko z niespodzianką w czasie drogi(to normalne ) to tak się upstrzył ze wstyd było z nim wyjść:/buzia jak u bambo....ręce tez...a najgorzej ze spodnie całe z przodu pomazał bo ręce wycierał:/dobrze ze miałam chustki mokre to jakoś go ogarnełam...jeansy ciemne,trochę starłam i jakoś bylo wsadziliśmy go do wózka zakupowego więc nie latał i w oczy się nie rzucal.
zawsze brałam na zmianę coś...a wtedy nie wziełam jak na złość...i zawsze ładnie jadł a wtedy taki popis dał :)

Marcepanek- Karmię piersią i biorę tabletki Cerrazette (sa własnie te cerrazette i Azalia )dla kobiet które piersią karmią...innych nie ma...jednak skutkiem ubocznym mogą być plamienia.....które niestety u mnie są..... a zaleta brak okresu:) bo bierze sie non stop bez przerwy.
No ale wiadomo ze nie u kazdej z nas ....mogą być

Muszę jechać skarbówki i do gminy i krusu i nie mam kiedy a chciałabym juz miec z głowy...w niedzielę chciałabym poleciec do makro a tu nie wiadomo jak się królewna moja zachowa jak taki charakterek ma....

Wszystkiego najlepszego dla Michasia i Tosieńki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry