reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Nawet nie wiedziałam że coś takiego tu jest Porady prawnika ale może się komuś przydać :)
Natala śpi już pół godziny sama w łóżeczku - sukces. Wracamy do normalności. W końcu mogę was doczytać. Bo sprzątać nie będę. Jutro zimno więc zaganiam męża do pracy. ;-)

Witam.

Jestem mamą małego rozbójnika - Błażeja - urodzonego 13 stycznia. Czy mogę do was dołączyć?
Oczywiście postaram was jak najwięcej pod czytać, żeby zorientować się w ogólnej sytuacji :)
Coś o nas: mały urodził się w 42tyg przez cięcie po 4 godz skurczy partych (brak postępu). Błażej ważył 3550 i mierzył 60cm. Miał niedotlenienie okołoporodowe a w związku z tym teraz zmagamy się z nieprawidłowościami napięcia mięśniowego.

pozdrawiam

a mi się zachcialo czegos słodkiego :) więc piekę biszkopt i zrobię torta tak bez okazji :)
Byłam wczoraj w sklepie ,ale stwierdziłam ze nic nie kupię bo zaraz wszystko zjem.... no ale głodomorra na coś slodkiego silniejsza ,więc pieke;/ jak nie ma nic gotowego....
Lecę bo Malutka wstała pewnie będziemy jeść :)

Witamy na forum fajnie że dołączają nowe mamy styczniowe.
A ja znowu czuje się paskudnie, bo zachciało mi się troszkę ogarniać mieszkanie, mam nadzieję że jutro już będzie lepiej, a najgorsze że M ma nadgodziny i jutro też idzie do pracy ogólnie to był nie narzekała, ale jak się jest chorym to wolałbym aby był i zajął się Franco, chociaż mały jest i tak na szczęście grzeczny.

Gogi ja chyba ALi imieninki zostawię na 18 kwietnia, bo 19 kwietnia mój brat ma urodziny i lepiej do zapamietania.

Moja Ala nie chce smoczka i ssie sobie paluszki i piąstkę, uwazam że na razie to nie jest nic nieprawidłowego. Co innego gdyby ssała jeden palec, ale ona te paluszki sobie tylko oblizuje.

reklama
Hej panny! Witam się i ja, dzisiaj byłam w szkole tylko na chwilkę żeby powiedzieć ze mnie nie będzie...No bo musiałam iść do księdza... zapytać o chrzciny.... O boże jak "kocham" naszego księdza proboszcza...
A czemu nie bierzecie ślubu? a czemu to? a czemu tamto? o Jezu Maryjo! ale na szczęście już wszystko załatwione... wg bałam się ze mi nie ochrzci małej bo słyszałam ze jak nie mam ślubu to nasz proboszcz nie ochrzci ale poszło z górki... muszę tylko na wtorek donieść zaświadczenie od chrzestnego ze może być chrzestnym bo on z innej parafii...no i zaplanowany chrzest na drugi Dzień Świąt^^

Ja także witam Nowe Mamusie styczniowe Serdecznie!!!!:p

I najlepszego dla Naszych dzisiejszych solenizantów!!

Do góry