reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Witam Was dziewczynki po bardzo długiej przerwie. Staram się Was podczytywać w miarę na bieżąco ale zwykle czasu i sił już brak żeby coś naskrobać. Mieszkamy daleko, rodziny tu nie mamy, mąż całe dnie w pracy a ja sama muszę dawć sobie radę z dwójką dzieciaczków. Moja Maya pięknie rośnie i prawidłowo przybiera na wadze :-) Coraz częściej gaworzy i ślicznie się uśmiecha. Nie wiem czy pamiętacie o moim problemie z nogą i stopą po porodzie (staraciłam zupełnie czucie) ale wszystko zakończyło się szczęśliwie :-) Muszę uważać żeby nie przemęczać nogi za bardzo ale już biegam i staram się zapomnieć o strachu, że już mogłam nidgdy nie chodzić normalnie. Pozdrawiam serdecznie! Postaram się odzywać częściej! Życzę dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków!

Witam z pochmurnego i deszczowego zachodu. Dziewczyny prześlijcie troche słoneczka w moje strony:-)

Już w nocy lało a teraz ciąg dalszy więc spacer, jak na tą chwilę sobie odpuszczę:-( Nocka jako-tako, bywało gorzej:-)

weronika, z chęcią, ale niestety rozliczałam się już miesiąc temu...:-(

lolcia witamy na forum:-) Rozumiem że Twój maluszek miał być planowo ze stycznia, ale się pośpieszył i przyszedł na świat w październiku? A więc wcześniaczek? To tak jak mój Wiktor, ale on wyskoczył troszkę później bo dopiero (albo już) w 36-tym tygodniu:-)
Wklej suwaczek i napisz coś o sobie i swoim bąbelku

marisax to świetnie że wszystko dobrze się skończyło:-)
:-)

weronika - witamy! i pamietamy o was:-)
lolcia - witamy nowa mamusie.

A u nas pada i pada i spac sie chce... maly tez ciagle spio****e od rana. Teraz lezy na macie i szaleje:-D

u nas też pada...leje się znaczy....więc ze spaceru nici i malta słońca Ci nie prześlę....:/
weronika my właśnie dziś rozliczamy pit i już przesłałam mężowi info o 1% więc my się dorzucamy:)
a ja położyłam Macieja spać....i nic a nic mi się nie chce. Na obiad chyba zrobię naleśniki z serem żółtym i wędliną bo jakoś nie mam innego pomysłu:)

widzę, że coraz więcej styczniówek się zaczyna odzywać:) witam nową mamuśkę lolcia

Witam i ja :)

Weronika my już dawno rozliczeni - przykro mi.

A ja byłam z Tomkiem u lekarza, bo katar jakiś się pojawił i pokasłuje. Ale na szczęście wszystko ok. Katar już na wykończeniu podobno a kaszel o tego kataru własnie. Jak Tomek wstanie i zje to chwilę się pobawimy i idziemy na spacerek :)

Kurcze a ja jakaś śpiąca jestem :(

reklama
Weronika- tak mi przyszło teraz do głowy.... moze odezwij sie na grudniowkach i lutówkach.... dziewczyny Nas podczytywały.... wiec moze któras Was wspomoze tym 1%.... mysle ze warto sprobowac :) i powodzenia.... i zagladaj tu do Nas :)
zapytam sie kolezanki,moze jeszcze sie nie rozliczala:tak:

Do góry