reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

Witam z rana:)
u nas piękna pogoda, więc będziemy korzystać i pojdziemy na spacerek.
od soboty Mała zasypia wieczorem sama w łóżeczku, trwa to godzine ale zasypia:) teraz też leży ale jak na razie słyszę że coś tam dyskutuje.
Witam nową mamusię
Weronika- niestety my już oddaliśmy ale zapytam brata:)

reklama
Pewnie że pamiętamy ale też już jestem rozliczona, bo musiałam to zrobić przed wyjazdem, bo tak zawsze czekałam na ostatnią chwile, bo taka troszkę niezorganizowana jestem. Ale napiszę do kuzyna może on jeszcze nie rozliczony to mu podeślę dane

u nas za oknem brzydko, gruba warstwa chmur i pada. może poźniej przestanie to wyszłybyśmy na chwilkę na spacer

Weronika - ja się jeszcze nie rozliczałam, tak się zastanawiam czy dziś się za to nie zabrać, chetnie przekaze 1%

MONIA - fajny fotelik i długo posłuży

Hej dziewczyny :-)

Weronika-kochana szkoda że wcześniej nie podałaś tej fundacji,z chęcia bym oddała ten 1% dla Twojej córeczki.

My już po szczepieniu,mały płakał strasznie,ale już jesteśmy w domciu i śmieje się chyba zapomniał o bólu.

Monia-fajowy leżaczek.Ja wygrałam nie dawno dla małego kurteczkę wisenną też się cieszyłam.

Lolcia-witamy :-)

Moje małe słoneczko dzisiaj kończy 3 miesiące,wszystkiego dobrego dla wszystkich dzieciaczków,które urodziły się 4 a wiem,że sporo ich jest :-D

Ostatnia edycja:
weronika87 - witam i dzięki za przypomnienie że trzeba rozliczyć pit bo przecież już kwiecień. Z przyjemnością oddam 1% zawsze jakiś grosz się przyda.
Moja lala śpi a ja oglądam dzień dobry tvn, będzie coś zaraz o karmieniu piersią. Śpiąca pogoda masakrycznie i nic się nie chce.

Witam sie po długiej przerwie. Strasznie na nic nie mam czasu, Wojtek nie spi w dzień, wiec mam co robić, a na dodatek za niedługo wracam do pracy......:( nawet nie wiecie jak mi cholernie przykro z tego powodu;(

reklama
dziękuję wam dziewczyny nie będę każdej z osobna dziękować ale jestem naprawdę wdzięczna każdej z was za dobre chęci i pomoc..na pewno się przyda z tego względu że mała po operacjach będzie musiała chodzić do logopedy do ortodonty więc właśnie te pieniądze które uda nam się zebrać będzie przekazane na operacje tę drugą lub na dalsze leczenie już po za operacyjne.dziękuje kochane jesteście...już mówiłam moim znajomym w pracy rodzicom oni swoim znajomym i pomyślałam o forum (mam nadzieję że żadna nie ma nic przeciwko)jest tu nas dużo i ten jeden procent to nie wiele dla oddających ale dla nas bardzo dużo i na pewno się przyda i nie zmarnuje :) a przez to pomożecie nam a w szczególności małej że nawet nie będzie pamiętać że wyglądała jkoś inaczej niż inne dzieci :)

Do góry