reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
Witam Was dziewczynki po bardzo długiej przerwie. Staram się Was podczytywać w miarę na bieżąco ale zwykle czasu i sił już brak żeby coś naskrobać. Mieszkamy daleko, rodziny tu nie mamy, mąż całe dnie w pracy a ja sama muszę dawć sobie radę z dwójką dzieciaczków. Moja Maya pięknie rośnie i prawidłowo przybiera na wadze :-) Coraz częściej gaworzy i ślicznie się uśmiecha. Nie wiem czy pamiętacie o moim problemie z nogą i stopą po porodzie (staraciłam zupełnie czucie) ale wszystko zakończyło się szczęśliwie :-) Muszę uważać żeby nie przemęczać nogi za bardzo ale już biegam i staram się zapomnieć o strachu, że już mogłam nidgdy nie chodzić normalnie. Pozdrawiam serdecznie! Postaram się odzywać częściej! Życzę dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków!

Witam z pochmurnego i deszczowego zachodu. Dziewczyny prześlijcie troche słoneczka w moje strony:-)

Już w nocy lało a teraz ciąg dalszy więc spacer, jak na tą chwilę sobie odpuszczę:-( Nocka jako-tako, bywało gorzej:-)

weronika, z chęcią, ale niestety rozliczałam się już miesiąc temu...:-(

lolcia witamy na forum:-) Rozumiem że Twój maluszek miał być planowo ze stycznia, ale się pośpieszył i przyszedł na świat w październiku? A więc wcześniaczek? To tak jak mój Wiktor, ale on wyskoczył troszkę później bo dopiero (albo już) w 36-tym tygodniu:-)
Wklej suwaczek i napisz coś o sobie i swoim bąbelku

marisax to świetnie że wszystko dobrze się skończyło:-)
:-)

weronika - witamy! i pamietamy o was:-)
lolcia - witamy nowa mamusie.

A u nas pada i pada i spac sie chce... maly tez ciagle spio****e od rana. Teraz lezy na macie i szaleje:-D

u nas też pada...leje się znaczy....więc ze spaceru nici i malta słońca Ci nie prześlę....:/
weronika my właśnie dziś rozliczamy pit i już przesłałam mężowi info o 1% więc my się dorzucamy:)
a ja położyłam Macieja spać....i nic a nic mi się nie chce. Na obiad chyba zrobię naleśniki z serem żółtym i wędliną bo jakoś nie mam innego pomysłu:)

widzę, że coraz więcej styczniówek się zaczyna odzywać:) witam nową mamuśkę lolcia

Witam i ja :)

Weronika my już dawno rozliczeni - przykro mi.

A ja byłam z Tomkiem u lekarza, bo katar jakiś się pojawił i pokasłuje. Ale na szczęście wszystko ok. Katar już na wykończeniu podobno a kaszel o tego kataru własnie. Jak Tomek wstanie i zje to chwilę się pobawimy i idziemy na spacerek :)

Kurcze a ja jakaś śpiąca jestem :(

reklama
Weronika- tak mi przyszło teraz do głowy.... moze odezwij sie na grudniowkach i lutówkach.... dziewczyny Nas podczytywały.... wiec moze któras Was wspomoze tym 1%.... mysle ze warto sprobowac :) i powodzenia.... i zagladaj tu do Nas :)
zapytam sie kolezanki,moze jeszcze sie nie rozliczala:tak:

Do góry