reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
fogia witaj

weronika my też już rozliczeni

marisax fajnie,że się odezwałaś

my po spacerku, mały leży na mamusi i się tuli

Fogia-no pewnie ze pamiętamy :) masz sporo do nadrabiania:)

My dopiero chyba wyjdziemy na spacerek.... zobaczę jeszcze bo syn ma dziś dzień łobuziaka... :(
Coś taka śpiąca jestem w czwartek mamy szczepienie.... a w niedzielę minie równy rok od poczęcia naszej malutkiej:)

Hej!
Nie było mnie przez weekend i troche musiałam nadrobic.
fogia jakie twój antoś ma niesamowicie długie włoski, super!
A moja córcia jak usneła o 11 tak spi do tej pory i szkoda mi jej budzic, a miałysmy iśc na spacer, a za oknem coraz bardziej sie chmurzy i pewnie jak wstanie to bedzie już padac i ze spaceru nici...

niusia87 oj ma ma :-D i ostatnio strasznie się za nie ciągnie. :sorry2:

A mój Anti śpi od 9.30. :szok::szok: aż w szoku jestem, że tak długo, oj da mi popalić wieczorem. :tak:

Ja sie pakuje bo jutro lecimy do Polski!
Takze jestem bardzo zagoniona. Joasia zabkuje wiec wczoraj to byl koszmar- dzis jest lepiej ale na jak dlugo?

W piatek, tak jak wspominalam, wybralam sie na babski wieczor i sie wybawilam z dziewczynami, wrocilam do domu o 1:30:biggrin2:. W zeszlym roku, z tego co slyszalam, byly pokazy mody, stoiska kosmetyczne i byl facet przebrany ze Tine Turner i spiewal;-). W tym roku zaraz po wejsciu 2 mezczyzn czestowalo czekoladkami a ubrani byli tylko w faruszki, wiec tylki pokazali;-):-p, tez byly pokazy mody, tylko kilka stoisk ale za to bylo 2 chippendales-ow:szok:. Najpierw tanczyl jeden przebrany za zolnierza i rozebral sie do string a pozniej tanczylo ich dwoch przebranych za policjantow i rozebrali sie do konca, przyslonili sie flagami irlandii i chodzili miedzy stolikami:szok:. Wypilam kilka drinkow i bylo naprawde fajnie:biggrin2:.
Zuzia dala troche popalic tatusiowi bo duzo plakala az byla purpurowa:-(, nie dala sie wykapac i z trudem ja ubral ale bo jedzeniu grzecznie posluchala bajki i juz byla taka zmeczona ze w piec minut zasnela:sorry2:.

W sobote wieczorem pojechalismy do brata meza i wrocilismy pozno i mala polozylismy godzine pozniej czyli po 22 i juz sie nie obudzila na karmienie w nocy:szok:, wstala dopiero o 7:30

Milego dnia

Witam dziewczynki. my już po chrzcinach więc mam w domu świętą osóbkę. chrzciny były udane, dzidzia grzeczna jak aniołek. potem poczytam co tam u was było a teraz lecę bo nie wypada by święty leżał i płakał :)
o Fogia :) a własnie miałam SMSa pisać do ciebie co się nie pokazujesz na BB

reklama
Dzien dobry!
Nie odzywalam sie przez weekend bo caly czas poza domkiem bylismy:)
Spedzalismy czas na spacerkach i w rozjazdach u rodzinki.
Piszecie o tym deszczu dzisiaj a u mnie poki co ladnie i slonecznie, wiec spacerek juz zaliczylysmy:) Doczytalam co u Was i ide sie za obiadek wziac.
Weronika my tez juz rozliczeni ale bardzo dobry pomysl zebys zamiescila ta informacje na innych forach. Napewno zbierze sie z tego spora sumka. Trzymam kciuki za Twoja coreczke.
Fogia witaj- faktycznie dlugo Cie nie bylo. Antos super-wloski coraz dluzsze!
Asienka ale poimprezowalas:) Fajnie tak sie wyrwac :)
Damqelle a jak tort smakowal?:)Pogoda dopisala:)

Do góry