reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
fogia witaj

weronika my też już rozliczeni

marisax fajnie,że się odezwałaś

my po spacerku, mały leży na mamusi i się tuli

Fogia-no pewnie ze pamiętamy :) masz sporo do nadrabiania:)

My dopiero chyba wyjdziemy na spacerek.... zobaczę jeszcze bo syn ma dziś dzień łobuziaka... :(
Coś taka śpiąca jestem w czwartek mamy szczepienie.... a w niedzielę minie równy rok od poczęcia naszej malutkiej:)

Hej!
Nie było mnie przez weekend i troche musiałam nadrobic.
fogia jakie twój antoś ma niesamowicie długie włoski, super!
A moja córcia jak usneła o 11 tak spi do tej pory i szkoda mi jej budzic, a miałysmy iśc na spacer, a za oknem coraz bardziej sie chmurzy i pewnie jak wstanie to bedzie już padac i ze spaceru nici...

niusia87 oj ma ma :-D i ostatnio strasznie się za nie ciągnie. :sorry2:

A mój Anti śpi od 9.30. :szok::szok: aż w szoku jestem, że tak długo, oj da mi popalić wieczorem. :tak:

Ja sie pakuje bo jutro lecimy do Polski!
Takze jestem bardzo zagoniona. Joasia zabkuje wiec wczoraj to byl koszmar- dzis jest lepiej ale na jak dlugo?

W piatek, tak jak wspominalam, wybralam sie na babski wieczor i sie wybawilam z dziewczynami, wrocilam do domu o 1:30:biggrin2:. W zeszlym roku, z tego co slyszalam, byly pokazy mody, stoiska kosmetyczne i byl facet przebrany ze Tine Turner i spiewal;-). W tym roku zaraz po wejsciu 2 mezczyzn czestowalo czekoladkami a ubrani byli tylko w faruszki, wiec tylki pokazali;-):-p, tez byly pokazy mody, tylko kilka stoisk ale za to bylo 2 chippendales-ow:szok:. Najpierw tanczyl jeden przebrany za zolnierza i rozebral sie do string a pozniej tanczylo ich dwoch przebranych za policjantow i rozebrali sie do konca, przyslonili sie flagami irlandii i chodzili miedzy stolikami:szok:. Wypilam kilka drinkow i bylo naprawde fajnie:biggrin2:.
Zuzia dala troche popalic tatusiowi bo duzo plakala az byla purpurowa:-(, nie dala sie wykapac i z trudem ja ubral ale bo jedzeniu grzecznie posluchala bajki i juz byla taka zmeczona ze w piec minut zasnela:sorry2:.

W sobote wieczorem pojechalismy do brata meza i wrocilismy pozno i mala polozylismy godzine pozniej czyli po 22 i juz sie nie obudzila na karmienie w nocy:szok:, wstala dopiero o 7:30

Milego dnia

Witam dziewczynki. my już po chrzcinach więc mam w domu świętą osóbkę. chrzciny były udane, dzidzia grzeczna jak aniołek. potem poczytam co tam u was było a teraz lecę bo nie wypada by święty leżał i płakał :)
o Fogia :) a własnie miałam SMSa pisać do ciebie co się nie pokazujesz na BB

reklama
Dzien dobry!
Nie odzywalam sie przez weekend bo caly czas poza domkiem bylismy:)
Spedzalismy czas na spacerkach i w rozjazdach u rodzinki.
Piszecie o tym deszczu dzisiaj a u mnie poki co ladnie i slonecznie, wiec spacerek juz zaliczylysmy:) Doczytalam co u Was i ide sie za obiadek wziac.
Weronika my tez juz rozliczeni ale bardzo dobry pomysl zebys zamiescila ta informacje na innych forach. Napewno zbierze sie z tego spora sumka. Trzymam kciuki za Twoja coreczke.
Fogia witaj- faktycznie dlugo Cie nie bylo. Antos super-wloski coraz dluzsze!
Asienka ale poimprezowalas:) Fajnie tak sie wyrwac :)
Damqelle a jak tort smakowal?:)Pogoda dopisala:)

Do góry