reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczen 2011

reklama
samantaa - jeśli nie robi kupki tyle dni a nie jest płączliwa i nie boli ją brzusio to nic się nie dzieje, ale jak się martwisz to zadzwoń do pielęgniarki środowiskowej i zapytaj, ja tak robie jak mam jakieś pytania;)

również się żegnam, DOBRANOC

Oby jutro nadal było pięknie i słonecznie;)

Dzień dobry Mamusie :) Jeżeli pozwolicie to bardzo chętnie do Was dołączę :) Co prawda mój synek nie jest styczniowy tylko październikowy, ale korygowany wiek liczony ma od 25 stycznia, czyli tak jak powinien się był urodzić :) Powiem jeszcze, że czytałam Was od sierpnia i chciałam najpierw przeczytać wszystko, żeby Was poznać a później zacząć się udzielać, ale los spłatał mi figla i nie miałam takiej możliwości. Teraz kiedy z Mikusiem wszystko jest w porządku wreszcie mogłam troszkę Was poczytać i się odezwać :)
Wasze dzieciaczki są śliczne :) Życzę im dużo zdrówka :)

Hejka. U nas szaro, buro i pada więc dzień lenia dziś kolejny. Zaraz biorę małą przed telewizor. Noc spokojna chociaż znów miała problemy z puszczaniem bączków ale nie płakała.
monia-t - gratuluję wygranej aukcji. Ja też mam leżaczek tylko inny ale moja mała coś nie chce w nim siedzieć.
A ja wczoraj wieczorem rozpisałam się na forum i jak kończyłam to zabrali prąd i wszystko znikło a drugi raz mi się nie chciało :wściekła/y: Uciekam do budzącego się kurczaczka :-)

I ja się witam w poniedziałek dzisiaj za oknem piękna pogoda słoneczko i na termometrze 15 stopni Franco bawi się w łóżeczku więc mam chwile aby napisać, a tu widzę że wszyscy prawie jeszcze śpią. Mały mnie dzisiaj obudził wcześniej ale jestem wyspana.
Witam lolcia86 i zapraszamy do dyskusji na forum
moni-t też gratuluje wygranej aukcji, ja nigdy nie brałam udziału w aukcjach na allegro zawsze kupowałam kup teraz i mam pytanie jak to się robi bo może warto.
Kate to lubię najbardziej naprodukować a tu nagle coś się stanie i wszystko znika już nie raz tak miałam, a szczególnie w laptopie męża.

reklama
hej dziewczynki nie wiem czy mnie pamiętacie moja maleńka urodziła się z rozszczepem wargi i wyrostka zębodołowego zbieramy na operacje pierwsza jest 26 lipca koszt 6.5 tysiąca a druga jak mała będzie miała wszystkie mleczaki czyli tak 2,5 latka która kosztuje 7,5 tys. jeżeli któraś z was nie wysłała jeszcze pitu wdzięczna bym była za oddanie 1% w fundacji "rozszczepowe marzenia" KRS: 0000248920 , 00-070 WARSZAWA UL.KOZIA 9 LOK.16, NIP : 525-235-64-43, NR KONTA 57 1020 1097 0000 7302 0117 8920 TYTUŁEM LECZENIE EMILII KRZEMIŃSKIEJ...z góry dziękuję wam wszystkim :*

Do góry