reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
samantaa - jeśli nie robi kupki tyle dni a nie jest płączliwa i nie boli ją brzusio to nic się nie dzieje, ale jak się martwisz to zadzwoń do pielęgniarki środowiskowej i zapytaj, ja tak robie jak mam jakieś pytania;)

również się żegnam, DOBRANOC

Oby jutro nadal było pięknie i słonecznie;)

Dzień dobry Mamusie :) Jeżeli pozwolicie to bardzo chętnie do Was dołączę :) Co prawda mój synek nie jest styczniowy tylko październikowy, ale korygowany wiek liczony ma od 25 stycznia, czyli tak jak powinien się był urodzić :) Powiem jeszcze, że czytałam Was od sierpnia i chciałam najpierw przeczytać wszystko, żeby Was poznać a później zacząć się udzielać, ale los spłatał mi figla i nie miałam takiej możliwości. Teraz kiedy z Mikusiem wszystko jest w porządku wreszcie mogłam troszkę Was poczytać i się odezwać :)
Wasze dzieciaczki są śliczne :) Życzę im dużo zdrówka :)

Hejka. U nas szaro, buro i pada więc dzień lenia dziś kolejny. Zaraz biorę małą przed telewizor. Noc spokojna chociaż znów miała problemy z puszczaniem bączków ale nie płakała.
monia-t - gratuluję wygranej aukcji. Ja też mam leżaczek tylko inny ale moja mała coś nie chce w nim siedzieć.
A ja wczoraj wieczorem rozpisałam się na forum i jak kończyłam to zabrali prąd i wszystko znikło a drugi raz mi się nie chciało :wściekła/y: Uciekam do budzącego się kurczaczka :-)

I ja się witam w poniedziałek dzisiaj za oknem piękna pogoda słoneczko i na termometrze 15 stopni Franco bawi się w łóżeczku więc mam chwile aby napisać, a tu widzę że wszyscy prawie jeszcze śpią. Mały mnie dzisiaj obudził wcześniej ale jestem wyspana.
Witam lolcia86 i zapraszamy do dyskusji na forum
moni-t też gratuluje wygranej aukcji, ja nigdy nie brałam udziału w aukcjach na allegro zawsze kupowałam kup teraz i mam pytanie jak to się robi bo może warto.
Kate to lubię najbardziej naprodukować a tu nagle coś się stanie i wszystko znika już nie raz tak miałam, a szczególnie w laptopie męża.

reklama
hej dziewczynki nie wiem czy mnie pamiętacie moja maleńka urodziła się z rozszczepem wargi i wyrostka zębodołowego zbieramy na operacje pierwsza jest 26 lipca koszt 6.5 tysiąca a druga jak mała będzie miała wszystkie mleczaki czyli tak 2,5 latka która kosztuje 7,5 tys. jeżeli któraś z was nie wysłała jeszcze pitu wdzięczna bym była za oddanie 1% w fundacji "rozszczepowe marzenia" KRS: 0000248920 , 00-070 WARSZAWA UL.KOZIA 9 LOK.16, NIP : 525-235-64-43, NR KONTA 57 1020 1097 0000 7302 0117 8920 TYTUŁEM LECZENIE EMILII KRZEMIŃSKIEJ...z góry dziękuję wam wszystkim :*

Do góry